FIV 78

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Zuzi felicitari pt bebelina. Daca nu sunt indiscreta, ai facut FIV la Munteanu in lotul din septembrie anul trecut?
Iazminn sigur prolactina marita a fost o cauza a esecului la FIV. Eu am vrut sa ma apuc sa iau mastodynon pt mastoza si dr mi-a spus sa nu iau ca duce la marirea prolactinei si pe urma va trebui sa-mi dea tratament sa o micsoreze. Asa ca ma mir ca dr. tau nu ti-a dat ceva pt micsorarea prolactinei.
Pupici
ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor, nu am mai intrat de ceva timp pe la acest subiect pentru ca nu m-am mai simtit in stare, nu prea mai vroiam sa citesc despre nereusite.
Zuzi de cand nu te-am mai vazut. Nu mai stiam nimic de tine. FELICITARI!
E buna ideea sa scrie fiecare ce si unde a facut, asa poate alegem mai bine unde vom face FIV-ul. Majoritatea de aici cred ca stiti, eu primul FIV l-am facut la Cluj - nereusit. Nu vreau sa mai scriu despre ce s-a inatamplat, am mai scris mai demult (am fost si sunt total dezamagita de tot). Acum, cand mi-am citit dosarul de la FIV (ieri), am mai gasit niste lucruri "ciudate" pe care le-am scris aici (in caz ca sunt fete pe care le intereseaza): http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77263&whichpage=13 Urmatorul FIV vreau sa-l fac la Szeged, la Clinica Kali (cred ca la aceasta clinica te referi Zuzi, nu?).
Fetele care sunteti in asteptare, va tin pumnii sa reusiti.
Pentru fetele care au primit rezultatul si nu e asa cum si-au dorit, imi pare foarte rau, din pacate va inteleg prin ce treceti.
Andicu spune Cecilia ca nu poate sa intre pe internet ca ii e virusat calculatorul.
pentru toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

moniland, imi pare nespus de rau....

toate fetele fara deosebire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

ZoRi - da in sept. anul trecut am fost la Tm. Ne-am intilnit cumva acolo? Chiar ma gindeam ce a fost cu celelalte fete/
Crinuta: cred ca de clinica aia e vorba. Eu stiu de ea ca er fi in Budapesta dar poate nu stiu eu bine.
Succes tuturor fetelor si daca va intereseaza ceva ce poate as putea sa va spun va rog sa ma intrebati.
numai bine!

Mergi la inceput

Da, Zuzi, ai dreptate, aceasta clinica este si in Budapesta si in Szeged. Si parca mai este intr-un oras di Ungaria, dar nu mai stiu unde.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor, eu in sinea mea (adica si aici cu voce tare!) tot mai sper ca poate se repeta si pentru mine povestea lui Ingeras, adica sa raman graviduta in concediu pana in Septembrie la FIV! Sau poate macar sa slabesc vreo 10 kg.........
Lachione, tu ai mai slabit sau te-ai oprit?

Mergi la inceput

Lachi eu acum am vazut ca tu te gandesti din nou la FIV. Ma bucur ca mai incerci, ai sa vezi ca de data aceasta va fi asa cum vrei tu. Poate facem FIV in aceeasi perioada. Tu unde vrei sa-l faci acum si cu cine? Iti doresc BAFTA si sa reusesti.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocutza_mic spune:

Buna ziua fetelor!
Moni imi pare nespus de rau.Dar, ca si Puiramy, si eu cred ca sansele sunt mai mari la a doua incercare.Eu una va tzin pumnii in continuare si sunt alaturi de voi.
Kitta sa dea DD sa nu mai fie nevoie de FIV.Vara se pot intampla minuni.Referitor la Dr Bucur pot sa itzi spun ca unei fete care era pacienta ei si care a facut ET in aceasi zi cu mine i-a iesit Beta HCG 260. Ea a avut 14 embrioni si i-au fost implantatzi 3.Ca embriolog a avut-o tot pe DR Monica Dascalescu.Iar despre Dr.Cocei am auzit numai de bine.
Zuzi felicitari pentru bebelina, sa fie sanatoasa, frumoasa si norocoasa!
Andicule sa ai spor la cura!
Delia sa itzi aduca numai bucurii copilutzul tau.
pe toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Zuzi sigur ne-am intalnit, acum imi amintesc de tine, ai facut ET inaintea mea. Tin minte ca ai spus ca ai mai facut o incercare la Cluj. Stiu de la Dr. Stelea ca sase dintre fete au avut testul pozitiv. Tie la cate ore ti-a facut ET, la 48 sau 72? Ma gandesc ca daca as fi reusit acum aveam si eu un bebe de varta fetitei tale. Pt mine a fost insa primul ET, deoarece la celalalt FIV nu s-au obtinut embrioni. Al doilea pe care il voi face la Szeged sper sa fie o reusita.
Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Moniland capul sus ,se va implini si visul nostru.
Crinuta ma bucur ca te-ai hotarat pt urmatorul FIV.
Kitta persevereaza pana in septembrie si poate nu mai ajungi la FIV.
Andicu spor la slabit .
la toata lumea cristinici

Mergi la inceput