FIV 78

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Lachi, iubita ma bucur mult ca te-ai hotarat ! Tin pumnii sa fie bine de data asta.

Si eu as face FIV prin noiembrie anul asta...am io un feeling ca atuncea-i bine pt. mine. Doar ca nu cred scap de treburi pana la sfarsitul anului... si nu ma pot risca.

Dar pana sa-mi fac vise marete ar trebui sa vad cum stau cu instalatia (vorba ta ). Daca nu-mi vine CM ( am uitat cand a fost ultima data - deh de cand nu mai am trompe ,nu ma mai intereseaza ) ma duc saptamana viitoare. ... Mai am o probemulta ce ma framanta. Anul trecut am descoperit ca am hipotiroidie. Sunt pe eutyrox de mai bine de 10 luni...dar ma gandesc oare bebe nu va avea probleme din cauza asta ?

toate fetele fara deosebire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Draga mea Relya ma bucur ca te bucuri ca m-am hotarat! Eu in fiecare zi sunt hotarata,... doar ca nu coincid hotararile: o zi fac fiv peste maxim 2 luni, dupa cateva zile nu mai fac fiv in viata mea si in plus mai si divortez,...apoi trec iar la faza cu "tre' repede sa mai fac un fiv ca uite imbatranesc"...etc! recunosc... in ultima vreme sunt foarte contradictorie, oscilanta si chiar labila. Cred ca ar trebui sa merg si la un psihiatru, ori sa-mi bag un concediu fortzat, ca sunt depasita de evenimente, probleme si am acumulat foarte multa oboseala. Azi noapte m-am culcat la ora 3 si la 8 dimineata eram la birou! Nu mai rezist mult in stilul asta! Tot azi noapte, pentru vreo ora si ceva am avut satisfactia ca-i fac scandal sotului, ca ma lasasera nervii rau de tot, ma exploateaza la maxim... dar nu a durat mult satisfactia, ca am constatat ca el dormea bustean in celalta camera. Iar eu ma miram ca nu reactioneaza... am vorbit singura pret de o ora... Asa ca sa dea Domnul sa vreau si eu acelasi lucru cu toata fiinta mea timp de o saptamana, constant si, atunci voi fi sigura ca aia voi face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

quote:
Originally posted by lachione
Eu in fiecare zi sunt hotarata,... doar ca nu coincid hotararile: o zi fac fiv peste maxim 2 luni, dupa cateva zile nu mai fac fiv in viata mea ,...apoi trec iar la faza cu "tre' repede sa mai fac un fiv ca uite imbatranesc"...etc! recunosc... in ultima vreme sunt foarte contradictorie, oscilanta si chiar labila. Cred ca ar trebui sa merg si la un psihiatru, ori sa-mi bag un concediu fortzat, ca sunt depasita de evenimente, probleme si am acumulat foarte multa oboseala.
.....Asa ca sa dea Domnul sa vreau si eu acelasi lucru cu toata fiinta mea timp de o saptamana, constant si, atunci voi fi sigura ca aia voi face.

Lachi, sigur n-ai scris despre mine ???? Exact asa-s si eu...Doar ca io nu divortez si nu fac scandal ... deh, in ultimul timp nu mai fac mai nimic Sunt enervant de calma...
Cred ca-s intr-o dunga !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocutza_mic spune:

Buna ziua fetelor!Va multzumesc din suflet pentru incurajari.Ca si Doina si eu simt ca nu am facut decat un pas.Mai am pana sa stau linistita.Pe 6 iulie e prima ecigrafie.O sa va povestesc cu placere povestea mea (nici vorba de deranj)
Eu am 28 de ani.Sunt casatorita de 6 ani si, desi nu ne-am ferit niciodata,nu am ramas.Normal ca am inceput sa ne intrebam de ce.Asa am aflat ca el a avut oreon la 14 ani fat pentru care in 2003 cand a facut prima spermograma avea 600 de mii de spermatozoizi din care 50% erau forme aberante iar mobilitatea era si aia cu mult sub limita.Am mai sperat inca 2 ani ca poate merge, am umblat prin policlinici aiurea si in final, in ian anul asta am venit la Giulesti.Intre timp situatzia s-a inrautatzit.Spermograma arata si mai rau si ni s-a spus ca singura sansa e FIV+ICSI, si asta cat mai repede ca in catziva ani o sa fie si mai rau.Eu una nu am nimic.Asta a fost norocul nostru.Am facut si eu toate analizele Histeroscopie si mi-a scos niste polipi de pe trompe(apropo LAchi si eu tot cu Dl prof si tot fara anestezie).Tratamentul de FIV a constat in Diphereline 0,1 24 de fiole , si Menogon 33 de fiole.Pregnyl 2 fiole de 5000, Punctzie cu 8 Ovocite din care s-au fecundat 6 si au iesit 5 embrioni buni.Mi i-a bagat pe totzi dupa 72 de ore.
o sa mai revin.
e toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Si eu la apel 37 ani, 2 extrauterine, una la 28 ani , cealalta la 30, sotul fara probleme. Primul FIV la Timisoara la Munteanu, protocol lung, diferelin de 3.75, 40 fiole de puregon si 20 de menogon, 6 ovocite , toate fecundate, embrioni transferati 2 (n-am vrut mai multi ca m-am temut ca voi face prea multi copii), iar cu restul nu stiu ce s-au intamplat, pe vremea aia nu faceau congelare de embrioni.Nu am facut hcg ca nu aveam unde si nici de ce , la 5 zile mi-a venit CM.
Al doilea FIV la 35 ani la Marinescu , protocol scurt diferelin de0.1, 10fiole, 30 menogon si 10puregon (1 diferelin, 3 menogon si 1puregon pe zi, 10 zile), 6 ovocite, toate fecundate, doar 4 embrioni dezvoltati bine, care au fost si transferati, hcg=0.
Al treilea FIV tot la Marinescu, tot protocol scurt, diferelin de 0.1, 10 buc, menogon 40 de bucati(stimulare 10 zile, 1 diferelin , 4 menogon pe zi), 8 ovocite, toate fecundate, 5 embrioni de calitate, transferati toti, hcg=1.5-2( deci usoare cresteri s-au inregistrat).
Si urmatorul FIV anul acesta tot la Marinescu la toamna , septembrie, octombrie si sper ca si ultimul, daca nu perseverez macar pana la 40 dupa aia mai vad eu.
Cam asta a fost povestea si sper ca finalul sa fie unul fericit.
la toata lumea cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia68 spune:

Doina inca o data felicitari si ma bucur mult pt. tine pt. ca te "urmaresc" demult. Cind mai ai timp spune-ne ceva si cum de te-ai hotarit pina la urma pt. Marinescu ca si eu stau in cumpana si nu stiu unde sa mai incerc. Ai facut cu ovule donate? Multumesc si sper ca nu deranjez cu atitea intrebari.
Moniland hai vino cu cele 2 liniute te rog!
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

foarte buna initiativa cu detalii despre FIV-uile fiecareia, felicitari celor care au reusit si bafta multa celor care urmeaza

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Sa va spun si eu povestea mea. 31 de ani, primul FIV cu ICSI facut la Giulesti cu dr Marinescu in aprilie 2006. Problema este a sotului oligoastenospermie. Dr zice ca eu sunt OK dar nu cred deoarece am prolactina marita si de aceea consider ca nu s-a prins sarcina. La 2 sapt de la ET BHCG era 17 ca apoi sa scada la 2. S-a intamplat ceva intre timp. FELICITARI fetelor care au reusit , BAFTA fetelor care sunt in focuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Valoarea 0,1.
Ma duc sa plang putin iar apoi discutam de gasca de toamna - iarna.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Moniland - imi pare tare rau !!! Si eu stiu ce inseamna esecul unei nereusite, desi nu am facut INCA fiv, si stiu ca in aceste momente este greu sa gasesti consolare, dar le ai pe fete, care sunt o minune, si iti suntem alaturi, cu un gand cald si o imbratisare puternica ! Multa putere si curaj sa poti depasi acest moment si toata admiratia pentru decizia unei noi incercari, in toamna ! VEI REUSI !!!

Laura

Mergi la inceput