FIV 78

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Liana, ma bucur ca esti asa hotarata! sa dea Dumnezeu ca laparo sa te ajute sa nu ajungi la FIV!
Moni, esti super-tare! tare bun exemplu ptr fetele cu emotii mari! uite asa trebuie sa fim si noi data viitoare!
Cocutza, tinem pumnii din greu sa vii maine cu testul pozitiv! bafta multa!
Veronici, pupici pe burtici! , ptr fiecare in parte!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

COCUTZA MIC- Mult succes pentru maine la test si ma rog pentru tine sa fie pozitiv.Te
MONILAND- Dupa cum se vede rezisti foarte bine fata de mine.Eu in ultimele zile intrasem rau in panica si nu m-a ajutat la nimic stresul, ba chiar mi-a inrautatit situatia.Bravo tine-o tot asa si vineri sa ne dai o veste buna, ca o asteptam toate demunlt.
Pentru toate fetele si cate o .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by Moniland

Fetelor, Dr. Sigur nu mi-a detectat HCG. A aparut doar o liniuta. Sotul mi-a zis ca e prea repede si poate are dreptate.

andicu, voi vedea vineri la testul din sange.

Zouzounaki, despre ce analiza hormonala vorbesti? Eu am intrerupt anul trecut tratamentul pentru FIV din cauza estradiolului care era super urias. Daca esti in aceeasi situatie iti dau mai multe amanunte.

Monica SALUT moni,da exact in aceasi situatie sint si eu,in urma cu 10 zile am inceput tratamentul ,dar dupa 2 zile l-am intrerupt din cauza estradiolului era urias,ovule multe si uriase,estradiolul dupa o singura injectie de gonal ,a fost de 471..trebuia sa fie normal in jur de 70..iar azi dupa 10 zile mi-a venit din nou cm,am fost la medicul meu ,m-a vazut si a zis sa asteptam pina la urmatorul cm,pt,ca ovulele sint tot f mari,si trebuie sa se dezumfle sau sa se elimine...la tine cum a fost?ce ai facut?multumesc pt raspuns...pupicele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol78 spune:

Salutare tuturor si bafta multa.
Eu sunt o aspiranta batrana, mai mult aici pe forum decat de varsta, norocul meu ca m-am apucat din timp de treba, ca uite au trecut 4 ani, la mine de incercari(stiu ca fata de unele e putin si fata de aletele este o perioada mare).
Acum m-am hotarat si ma aliniez la start pentru FIV la med New Life pentru luna iulie.
De duminica incep cu Decapeptyl .
Mai este cineva la Med New Life pentru iulie?

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

MONILAND successsssss pentru vineri,fie ca bunul Dumnezeu sa iti dea cea mai minunata vestesucces si tuturor fetelor

http://www.sfaturiortodoxe.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Lachione, m-am gandit si eu ca M. ar avea comision la aceasta clinica, dar crede-ma n-am incotro. Referitor la pofta medicilor pentru banuti, no comment! Sunt total de acord cu tine, dar ne putem noi impotrivi sistemului?

Apropos, potrivit unei stiri difuzate chiar ieri la radio, s-a demostrat ca reusitele FIV-urilor sporesc daca, dupa ET, pacienta rade copios timp de cel putin 15 minute!

...Are cineva pile la Mr. Bean! Poate il inchiriem pe rand....

Pupici,
Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia68 spune:

Buna dimineata si va pup pe toate...
Va tin pumnii: Moniland, Cocutza, Cristina38. Va urez numai 2 liniute ca nu s-a mai auzit de mult de ele pe aici.
Puiramy i-mi pare rau ca nu ti-a iesit, in schimb bine ca ai un psihic bun, eu uneori cred ca n-o sa-mi iasa niciodata!
As avea o intrebare poate stie cineva din voi sa-mi raspunda: eu am avut 16 foliculi, 9 au fost buni, maturi, am facut ICSI, s-au fecundat 3, iar mai departe s-au divizat numai 2; asta si la primul si la al doilea FIV. Doctorul spune ca laboratorul nu poate face nimic mai mult dupa ICSI. Eu ma intreb acest ICSI depinde si de mina biologului(aici face asta un laborant) sau numai cum zice dr. de calitatea ovulului? Ceilalti 2 care s-au divizat aratau f. bine, fiecare cu cite 4 celule ca la carte, dar degeaba. Va rog mult daca stie cineva ceva despre asta sa-mi raspunda. As schimba medicul, mai bine zis laboratorul daca as sti ca acolo e buba. Mi-am dorit f. mult de data asta sa pot congela vreo doi sa n-o mai iau iarasi de la capat.
Va multumesc mult, va citesc in fiecare zi dar din pacate nu am noutati doar framintarile si gindurile mele.
Pupicei la toate fetele inimoase de pe forum. si haideti fteleor mai veniti si cu vesti bune sa ne mai ridicati moralul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

buna dimineata,

Musete: eu toate analizele de sange pt FIV mi le-am facut la Med Life. Avantajul e ca am avut un card de membru de la servici si am avut ceva reduceri.Mi s-a parut super ok acolo. De costat, costa peste tot si destul de mult. Gasesti toate preturile pe site-ul lor www.medlife.ro , asa ca poti sa-ti faci socoteala cat te costa.
Va pup si succes tuturor!

Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Nicol, sa incepi cu dreptul, cum se spune, adica cu noroc, ca iulie e ici colea.
Vreau sa va urez bafta la toate cele care sinteti in focuri sau asteptati rezultate, eu va tin pumnii la toate.
Cred ca in toamna o sa fim o gramada de fivoase si sper ca tot atitea burticoase, ca si eu cred ca ma indrept vertiginos spre FIV in sezonul toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Moniland, tin pumnii stransi sa iasa II testul de maine (BetaHcG) :)

Bafta multa tuturor fetelor!

Pupici, Ingeras14+

Mergi la inceput