FIV 78

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Puiramy unde ai gasit cartea Mihaelei Bilbic? As vrea-o si eu.
MRL ai aparut?
Moniland asteptam cu viu interes rezultatul si speram la unul pozitiv.
Relya, Andicu si la mine s-a petrecut aproape la fel , dar in vremuri demult apuse ('97, respectiv '99).Asta e ! Lipsind locul de intalnire , trebuie sa presteze dr si asta se cheama singura sansa FIV.
la toata lumea cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Mai "bag"si eu cate un ochi din cand in cand...
Ia uitati ce scrie astazi la gazeta...

http://www.jurnalul.ro/articol_55360/copii_in_eprubeta_bucuria_costa_2.500_de_euro.html

Pe mine, m-a cam deranjat : titlul,exprimarea,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

LACHIONE- Eu am facut FIV la Dr. Dracea Laura de la Giulesti.
COCUTZA-MIC-Multumesc!Te pup si iti tin pumnii ca rezultatul sa fie II.
CRISTINICI- Am luat cartea de la Bucurest, adica mi-a adus-o cineva.Daca vrei ma interesez sa vad la noi daca o gasesti.
Pupici pt toate fetele si tin pumnii la cele care sunt in asteptarea rezultatului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Moni, sa stii ca nu am patit nimic! sunt in continuare super optimista! poate un pic cam pleostita cu zapuseala de-afara (unde se mai si chinuie sa ploua) si cu regimul de slabit...
Parca ma vad pe mine cu 2 zile inainte de test..iti tin pumnii si ma rog sa fie pozitiv! si ma bucur ca daca nu iese, nu-l crezi!multa bafta!
Ceci, ia vezi tu draguta, poate ne mai dai si noua o inviorare cu un test pozitiv!la tine speram sa se intample minunea in orice moment!
Cristinici,in situatia noastra, bine zis, "trebuie sa presteze dr"! al meu sot zicea ca spera sa semene bebe cu el, nu cu doctorul!
Michita, si eu zic la fel!
Ileana, ai dreptate! titlul suna tendentios! si informatiile sunt destul de laconice! cum naiba sa nu se uite unii si altii stramb cand e vorba de FIV, cand ei prezinta faptele asa!

Pupici!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by zouzounaki

fetelor revin si eu...acum m-am mai calmat...am fost tare tare necajita...tocmai imi incepusem in urma cu 10 zile injectiile pt fiv...toate bune si frumoase primele 2 zile pina la analiza hormonala...471 ..normal trebuia 50 sau 70...deci am facut rapid ovule multe si mari...normal,mi-au oprit tratamentul pina data viitoare...mai sint fete printre voi care ati patit la fel?si daca da,ce ati facut?...pupicele

si revin cu intrebarea...a mai fost cineva in aceasta situatie?si daca da,ce ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, Dr. Sigur nu mi-a detectat HCG. A aparut doar o liniuta. Sotul mi-a zis ca e prea repede si poate are dreptate.

andicu, voi vedea vineri la testul din sange.

Zouzounaki, despre ce analiza hormonala vorbesti? Eu am intrerupt anul trecut tratamentul pentru FIV din cauza estradiolului care era super urias. Daca esti in aceeasi situatie iti dau mai multe amanunte.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Moniland, Sa dea Dumnezeu ca testul de sange de vineri sa fie pozitiv . Tin pumnii si mult noroc.
Doamne Ajuta !

toate fetele fara deosebire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Moni, iti tin pumnii in continuare! n-are rost sa te gandesti la testul ala! ti-am zis eu ca nu face decat sa prelungeasca agonia!

toate FIV-oasele!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Moni, eu nu cred decat in testul de sange de Vineri! te pupa fata si-ti tine pumnii!

Ileana intrebare off topic (sorry): stii cumva daca salonul din incinta mag. STAR e bun? ca ma duc acolo sa ma aranjeze pt. nunta de pe 1 iulie. Raspunde-mi pe PM daca poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Andicu trebuie sa te dezamagesc si sa-ti zic ca nu am mai ajuns la bhcg pt. ca azi dimineata au venit rushii si nu mai avea nici un rost.Cred ca mai mult m-as fi enervat sa vad ca ar fi fost ceva si .....s-a dus...Asa ca am mai pierdut o lupta dar nu-i nimic.Prin 10 cred ca sunt la mare.De abia astept sa ma relaxez putin si sa-mi incarc bateriile pt. ceea ce va urma.Ca nu mi-am pierdut speranta ca poate intr-o zi ..... va sosi si la usa noastra.TE si de abia astept sa ne vedem.
Moniland incearca sa nu te mai gandesti la acel test.Pana vineri la rezultatul final tinem pumnii!
Va pupic dulce pe toate!

cecilia

Mergi la inceput