Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-130

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

a si m.am luat uralele,fara sa va apun ca sunt z 25.
nici un simptom,nik.........
aaaaaaaa ,la farmacii se gaseste CLEAR BLU ca eu nu gasesc la nici
una si as strica un test ca sa nu mai stau stresata degeaba...

Mergi la inceput

am vrut sa intreb la CE farmacii,ca doar nu se gaseste la piata........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

OANABBB eu am gasit ieri la DONNA, sau asa ceva, 190.000 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Megbeng, felicitari!!!
Sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun!

Concediu placut fetelor care pleaca acum si sa se intarca mai multi:)

Eu am fost la eco la dr. Sedan - Moisa / spit Giulesti si am aflat ca am un fibrom care nu s-a vazut pana acum (nici inainte de sarcina). BB este super bine, eu sunt in sapt 12 (maine intru in 13) si dr mi-a zis luni ca sarcina are 13.5 - 14 sapt.

Uitati ce mi-a scris pe biletel:
Uter cu nodul fibromatos ant 31mm diametru, acoperit de placenta mai jos inserata. Corn dreapta mult alungit (mi-a spus: uter fibromatos si bicorn).
BB foarte vioi, lichid in cantitati normale.
Sarcina 13.5-14 sap,
craniul in corn stang,
DBP = 21mm
F = femur = 14mm
BCF ritmic
LA = n

Dr. mi-a spus ca nu este nici o problema, ca este mic fibromul, dar nu pot sa ma abtin sa ma intreb: cat mai creste? placenta va fi praevia, daca acum este mai jos inserata? ii va da lui bb tot ce are nevoie (sigur nu o influenteaza fibromul)? etc...
Voi ce parere aveti? Mai stiti cazuri? Ce sa fac?

Pupici si multumesc, Ingeras12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ingeraso, fibromul e posibil sa mai creasca, stimulat fiind de cantitatea crescuta de estrogeni din timpul sarcinii, dar nu cred sa-ti faca probleme..eu una am vazut gravide cu fibroame marisoare si care au nascut la termen, fara probleme...bebe nu o sa aiba de suferit din cauza fibromului, stai linistita!! fibromul are vascularizatia lui proprie, nu papa din sangele ce i se cuvine lui bebe
despre placenta..hm.e posibil si sa devina praevia, dar la fel de bine poate sa si urce (nu stiu procente si cum e mai probabil sa se intample)..vezi ce zic fetele mai mari de la odisee, ca au mai multa experienta

asadar, ce sa faci? sa fii cumintica, sa nu faci eforturi fizice mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

am intrat doar sa pup fetele si sa o felicit pe megbeng pentru sarcina!
Mishule iarta-ma pentru aseara, dar cand m-am intors din parc, m-am oprit direct in bucatarie si am uitat total! Mi-am adus aminte pe la 12 noaptea si cred ca era tarziu sa mai sun!

Ingerash sper din tot sufletul sa mearga bine sarcina ta si sa nu afecteze copilul acel fibrom! Tu gandeste pozitiv si fa exact ce-ti spune medicul tau.

Mergi la inceput

INGERAS daca dr nu e ingrijorata,nu e cazul sa fii tu.
fii optimista....doamne ,parca nu.mi vine sa cred ce repede a trecut...esti in sapt 13.parca ieri veneai din concediu...

Mergi la inceput

a,si despre mine pot sa va zic ca ma invart de dimineata
prin jurul farmaciilor din oras<e un oras mic>,si mi.e rusine sa intru sa cumpar.ma stiu fetele ca pe un cal breaz.sunt atatia ani...
eu am 24 de ani,dar de 3 ani tot incerc.........
asa ca stau si ma invart ca o closca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ingeras, multa sanatate si sa evolueze sarcina cum trebuie, si sa fii cumintica!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

oana, te inteleg..si mie incepuse sa-mi fie jena de farmacistele de la farmacia de vizavi, ca luam ba acid folic ba teste de sarcina..cred ca nu au priceput nimic..dupa testele astea de-au iesit pozitive am mers in cora, la farmacia de acolo

Mergi la inceput