Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-130

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Vai, ingerash, ce burtik fromos ai! Tot fitos bebeul? Ca inteleg ca statea picior peste picior, smecherul de el!
Pupici la toate frumushelele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Gabiu, Nusy, pup tulcencele mele Nu abandonati nava, mai sunt sperante, sunteti pline de viata, o sa fie intr-o buna zi si la noi cu burtik. Cand vine albusul trec si necazurile, inmugureste speranta.
Nutic, ce-ai patit, ai cazut in fundul butoiului? Ia fa tu o glumita si-o gropita in obraji! Fa si tu ca Bubuleana, bucura-te de vara si la toamna mai vezi cum stai. Poate o sa stai cu burta inainte, drepti! Du-te si fa-ti unghiile sa vezi cum trece!
Gaby, o sa fie bine cu FIV-ul daca te apuci de el cu toata seriozitatea si curaj! Asa-i la CM, le vezi pe toate in rosu.
Mie la CM Imi vine sa sparg ceva, sa dau cu piciorul, sa omor cinci muste, asa, de oftica si frustrare, ca de ce mie, apoi imi trece, ce sa fac, sa ma bat?
Eu astept pt saptamana viitoare albusul, sper sa fie cat mai mult.

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, m-a convins toata lumea ca e baietzel, ca e fitzos si smeker :)

Va pupacesc mult cu tot sufletul!

Ingeras14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, inainte de toate vreau sa urez si eu felicitari si sarcina usoara lui INGERAS26A si Madanei. Scuze pt intarziere. Sa inteleg ca ati ramas gravidute cam in perioada cat am fost eu cu piciorul, nu?
LACHIONE toate cunoastem prin ce treci. Asta a fost si motivul pt care eu am spus gata, nu mai vreau si ce o vrea Dumnezeu. Asa ca fruntea sus si tot inainte.
LIANA30 faine pozele de la botez.
MARUNTZICA succes la operatie, simt eu ca o sa fie bine.
GABIU cred ca un pic de liniste ne-ar ajuta fffffffff tare.
LAURA IOANA si INGERAS26A nu am ce face, daca nu vrea sa facem si noi nimic decat o data la 2 saptamani, asta este. Nu merge cu nimic, facut streptease, plimbat goala prin casa. Desi mi-e jena sa recunosc am inchiriat si filme xxl, dar tot degeaba, asa ca m-am resemat si ma gandesc acum la mine. Cred ca luna asta am prins perioada propice, dar nu imi mai fac iluzii.
Oricum sora mea ma "blesteama" sa ne intoarcem 3 din concediu, asa ca sa ma oftic pt ca o sa imi stric noua silueta de balerina.
Acum om trai si om vedea.
Va pup si vorbim maine.
Seara buna

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Sheritra: si eu te .Trebuie sa reusim,nu-i asa,fir-ar ea sa fie de treabaaaa!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna dragelor,
azi sunt mai bine, z.2 imi ofera un nou inceput, ma apuc de gimnastica ( abdomene) ma si vopsesc, ma fac frumoasa si mai vedem, saptamani trec repede, mai greu e cu celelalte 2 de asteptare. Of, asteptarea asta daca ar avea si un final fericit!
Hi, hi, sotul meu face mancare si eu stau aici cu voi!
Va pup fetele mele dragi nusy, sheritra, nucutza, lauraioana, bubuleana, ingeras26a, lachione, catty, felicia

gabi

Mergi la inceput

nusy, bafta multa sambata la dr si daca te duci si la plaja ia-ti de acasa o umbreluta. Doar ma stii ca-s paranoica.

gabi

Mergi la inceput

Gabiutzule: mersi mult, cam am emotii ca tare mi-e ca nu o sa se lamureasca din HSG si o sa-mi propuna vreun chiuretaj biopsic sau vreo laparo.Si tu stii ce fricoasa sunt....Bineinteles ca am de gand sa fac si o plaja(daca tot consum benzina pana acolo),mai ales ca am auzit ca e apa numai buna de calda.Umbrela...n-am da' gasesc eu de inchiriat...Cat despre vopsit,abia astept sa te vad(tu oricum erai frumoasa si asa).Te

Nusy

Mergi la inceput

nusy, am citit pe site-ul med-new-life.ro ca biopsia de endometru se face fara anestezie si din ce scrie acolo e o procedura finuta. Citeste la "conditii pentru FIV". Eu iti doresc sa nu fie cazul. Bronzare placuta.
te pupic

gabi

Mergi la inceput

Gabiu, mersi mult,am sa citesc.

Nusy

Mergi la inceput