Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-130

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

buna fetelor
hai ca ma bag si eu putin in seama
la mine ziua 27 azi (ultimele 3 cicluri au fost cam de 25-26 ) , facut ieri dimineata test iesit slab pozitiv ;facut si azi dimineata unul a 2a liniuta ffff stearsa
nici urma de uratzi
voi ce ziceti?
aaa...si la 5 tb sa iau rezultatul de la hcg ca nu mai am rabdare si dat fugutza de dimineata sa il fac
tineti-mi pumnii
please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ralu, am auzit ca e nvoie de pumni stransi asa ca am aparut..tropai si eu impreuna cu tine pana vine rezultatul..pe la ce ora il astepti?
catty, nici eu nu te-am uitat..toata admiratia mea pentru decizia luata, de a te concentra asupra ta si de a incerca sa elimini obsesia numita bebe.
bubuleana, uite un ..ca sa fie ultima z.1 inainte unei pauze foaaaaarte lungi de "zile 1"..minim 9 luni de pauza sa urmeze!
amely, iti tin pumnii in sesiune..nu cred ca mai ai mult, nu?

eu am vineri ultimul examen..sarcina sper sa merge bine si sper ca bebe creste..tare as vrea sa am ochi cu ultrasunete sa vad daca apare embrion..si cand..ami sunt 2 sapt si 3 zile pana al eco urmatoare...ma gandeam sa repet HCG-ul, dar tare nu as risipi banii. incerc sa ma gandesc cat mai putin ca sunt , sa nu streseaz minunea si sa o las sa creasca firesc si frumos...usor de zis.
sanii mei nu au mai facut progrse extraordinare, dar dr a zis ca din sapt 6 cresc semnificativ in dimensiuni, ca acum e prea devreme..oricum, au alta consistenta, sunt mai "densi"..in rest somn LA GREU, concentrare LA MINIM, irascibilitate LA MAXIM si greatza INTERMITENT..da, si stari de lesin dimineatza si ameteli seara..mai nasol ca dimineatza conducdar sunt cu apa dupa mine

vise in mii de parti, vi le fac cadou, impliniti-le voi!, visul meu il traiesc chiar acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

ralu76, eu cred ca esti ! Si mie mi-a iesit in prima zi de intarziere primul test slab pozitiv si a doua zi de dimineata se vedea mai bine a doua liniuta! Bafta multa si sa fie cu ochisori!

Bubulina 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

ralu iti tin pumnii si-ti doresc sa fie cu ochisori!

megbeng multa bafta la examen si stai linistita ca bebe creste mare si sanatos.
bubu scump si drag poate mergem luna viitoare impreuna la
eu sunt Z17 si in week-end am avut simptome clare ca am ovulat.si un mucus de toata frumusetea cum nu am vazut pana acum.sper sa fie si luna viitoare tot asa ca luna asta suntem in pauza totala de din cauza tratamentului pentru Mycoplasma si Streptococ B.

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor,
Va multumesc ca nu m-ati uitat. Sunteti niste scumpe.
BUBULINA, mama dar ce am mai pierdut. Sarcina usoara.
AMELY si eu sunt in focurile examenelor, dar lasa ca trec ele. Multa bafta.
MEGBENG sa dea Dumnezeu sa fie bebe.
Nu stiu care este secretul meu,doar ca m-am trezit intr-o dimineata si am spus gata, nu mai vreau sa plang, sa imi fac sperante desarte si vreau sa ma gandesc la mine. Sincera sa fiu cam uitasem respectul de sine in ultimele luni si nu imi mai pasa cum arat, si am realizat ca am facut o mare greseala.
Nu mai fac tratamente si nici nu mai numar zilele. Sincera sa fiu acum ma simt mult mai bine. Am realizat ca am doar 26 de ani si am toata viata inainte si nu am de ce sa disper. Poate ca fac rau, sau poate ca nu. Numai Dumnezeu stie asta, dar acum ma simt ok.
CM vine regulat stiu cand am ovulatie dar nu ma mai comport de parca daca nu facem plostioare lumea mea s-ar prabusi, iar sotului meu pare sa ii placa situatia asta.
Va si sper sa intru mai tarziu

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

catty, de zapacita ce sunt am uitat sa-ti spun ce bine imi pare ca ai revenit! Noi ne-am tot intrebat ce-o fi cu tine, am mai intrebat-o pe Amely daca mai are vesti de la tine, dar de cand ai avut probleme cu piciorul, nu ati mai vorbit parca.
Eu iti doresc bafta multa si sa ramai aici cu fetele, nu cred ca este mai bine in alta parte (cel putin pentru mine asa este si asa a fost).
Pupici si sa auzim de

Bubulina 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catty imi place cum gandesti si, daca-i place si sotului tau felul in care te-ai schimbat, nu aveti decat decat de castigat

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

ralu: tin si io pumnii!

meg, bubu, crissa, catty:

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Catty, si eu! ma alatur fetelor care te-au felicitat pt felul in care gandesti! Si chiar ca esti tanara, deci ai timp...
Ralu, fac si eu galerie: :)
Mishu,
Amely, Meg, bafta in continuare! Meg, eu zic ca faci bine ca incerci sa nu te stresezi prea mult.. o sa fie bine, stiu eu...
Lachi, pe la noi nu mai treci?
Crissa, inseamna ca peste 2 sapt ne dai o veste buna!
Despre mine, nimic nou.... z 8....

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ia cititi aici:

http://www.jurnalul.ro/articol_55321/demografie_chilotii_tanga_duc_la_scaderea_fertilitatii.html

Mie una mi se pare cam trasa de par asta cu tanga.Eu numai tanga port de vreo 10 ani.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput