Burtica & superstitiile
Buna tuturor mamicilor
Sunt o viitoare mamica de octombrie,care desi locuieste in Canada , ar vrea sa fie parte din lista voastra. Ma delectez zilnic citind discutiile voastre. Sincera sa fiu m-am mai linistit vazand fotografiile unora din voi , cele care aveti burtica mare la 20 saptamani. Eu sunt in sapt.21 si am o burtica maaaaare...Toata lumea se mira cand ma vedea si aveau tot felul de comentarii de genul "e prea mare..." "d-ne ce burta mare ai ...". Sincera sa fiu si cu stresul din cauza sarcinii, nu prea aveam chef sa le raspund, dar nu pot sa spun ca nu m-au deranjat intr-un fel sau altul...
Si un alt subiect....Superstitiile!!!
Am inceput sa cumpar hainite pentru "tzuntzulina lui mama" si iar mi-am auzit de toate....Nu cumpara inca, nu e bine....Pana nu nasti, etc. E bad luck pentru bebe sa cumperi lucruri inainte de nastere...DAr daca se intampla ceva ? etc. tot felul de afirmatii de acest gen. Parca nici nu-mi mai vine sa le spun nimic, dar nici nu vreau sa ma ascund numai ca prietenele mele sa nu mai comenteze...
Va urez o zi si o saptamana buna la toate mamicile!!! Si sa dea D-zeu sa fim cu totii sanatosi: si mamicile si bebicii!!!
Ioana_Crina
Ioana_Crina
Raspunsuri
mexxa spune:
Draga Hazul sa stii ca si eu am patit la fel la fel ca tine cu hainutele pentru bebe....toata lumea spune ca o sa le cumpar dupa ce nasc...ca nu se cumpara nimic si tot asa...
Eu nu cred in asa ceva si vreau ca pana la venirea micutului meu pe lume sa fie totul pregatit.
In legatura cu burtica nu conteaza dimensiunea ei..important este sa fie bebe sanatos.
Eu iti doresc sarcina usoara si parerea mea sa nu bagi in seama tot ce zice lumea si sa faci cum crezi tu...cum te simti tu mai fericita.
23+
Sebastian
poze
Vine barza
anis spune:
Hazul...eu am avut o burtica imensa ,fara sa aibe legatura cu dimensiunea bb.Asa a fost.
Iar cu superstiile o tampenie.Eu am cumparat absolut tot pt bebe inainte, dar tot.Si peste 2 luni facem 1 an .
Nastere usoara!
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
inni spune:
Hazul daca vrei sa faci parte din listuta noastra te invitam pe forum la mamici de sept-oct. Scrie-ne acolo. O sa te primim cu mare drag.
Cat despre lucruri de bebe si eu ma lupt cu mentalitatea unora din familia mea, care imi dau aceleasi sfaturi, dar nu am sa tin cont. Daca e sa se intample ceva rau..in mod sigur nu in cauza ca am cumparat eu cele necesare pt. bebe.
Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos.
Inni
28+
amarantina spune:
Yo am cumparat hainute pentru bb (la prima sarcina)inainte sa aflu daca e baietel sau fetita!! In sinea mea eu speram sa fie baiat,
asa ca am luat haine in culori neutre (alb, galben pai, verde) dar si un pic de bleu si uite ca a fost baiat. La sarcina asta desi mi-a zis doctorul prin sapt.18 ca e baiat, am cumparat (n-am putut sa ma abtin) niste ciorapei mici mici cu margelute rosii, ca nu aveau pe alte culori. Si acum 2 sapt am aflat ca e de fapt fetita. Am mai facut o eco (3D, sa fiu sigura) si intr-adevar e fetita.
In afara de ciorapeii aia nu am mai cumparat nimic - am zis ca oricum am tot de la cel mare. Dar acum ca e fetita o sa ma apuc sa cumpar, nu cred in superstitiile astea
ellarot spune:
Hazul inainte de toate, sarcina usoara si cat mai putin stres!
Cred ca aproape toate viitoarele mamici aud asta :"nu cumpara inainte ca nu e bine....etc. " Si eu eram stresata la auzul acestei fraze in special (mai erau si altele
) , da' m-am gandit ca macar strictul necesar pt maternitate si prima luna acasa tb sa le am, asa ca le-am cumparat inainte cu o luna sa nasc (am vrut sa vad si eu ce iau lui bb, ca daca il lasam pe tati la primele hainute... sigur le purta bb acum la 10 luni
).
Si noi mai avem putin si facem anu'!![]()
Editez: Si eu am avut burtica mare, iar la 40 saptamani aratam ca un balonas....da' gravidutele sunt frumoase tocmai datorita burticii!
Nu te mai stresa si nu mai baga chiar totul in seama! Gandeste-te la minunea ce o porti in pantece si zambeste !
pufymic spune:
Ioana te asteptam la mamici de sept-oct 2006!!!!
Pupici!
Ioana
(26+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
tasia spune:
Draga Hazul
Chiar te intereseaza ce zic altii? Important e ceea ce simti tu, dak simti ca vrei sa cumperi ceva pt bebe inainte sa se nasca, atunci cumpara. Eu am luat pt bebe cate ceva, am primit si cadouri si sunt binevenite toate
Sarcina usoara si bebe sanatos 
24 + 
pozele noastre
bebe
megbeng spune:
uite si aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76147
suceava!
veronici spune:
Eu cred ca trebuie sa le cumparam cateva hainutze inainte de a se naste pt.ca pe aci prin Romania la spital trebuie sa ai hainutele tale si trebuie sa le cumperi,sa le speli si sa le calci.Cand eu o sa fiu in spital cine o sa faca toate astea ? Sotul? Nu cred ! E mai bine sa fii pregatita dinainte! Si daca in primele zile de dupa nastere nu pot iesi sa aleg eu ce vreau si o sa ma las pe gusturile altora(a se citi mama,soacra,frati,surori)? No way !
veronici
17+ cu doi