Din jurnalul unei grasute....
Raspunsuri - Pagina 3
viorica avram spune:
Ce nu face omu' ca sa slabeasca!am sa ma interesez in legatura cu balonul endogastric si ma gandesc bine daca merita sa-l pun sau nu.pentru ca marea problema nu e aici.e la alimentatie.75%din procesul de slabire ce cuprinde gimnastica,sauna ,masaj il are alimentatia. de 2 ani si 10 luni de cand am nascut ma chinui cu gimnastica, sauna, masaj ,electrostimulare,impachetari,cellum....dar nu am slabit mai mult de 5 kg.in 2 ani.de ce?
de ce?ar fi trebuit sa slabesc mai mult,nu?ei bine am facut acupunctura si am dat jos intr-o saptaman 7 kg dar am lesinat de 2 ori in sapt respectiva si am renuntat.apoi am tinut dieta de 13 zile,la sange,frate, nici o abatere.7 kg si atunci dar de fiecare data dupa 2 saptamani de la dieta eram la loc.puneam pe mine si nu puteam face nimic.atunci ma cuprindea tristetea si depresia.am slabit pana la 65 kg si le-am pus la loc pana la 70 chiar 75 aveam la un moment dat.si facema toate procedurile de mai sus chiar daca mancam normal.mancam normal!!!!!nu faceam excese alimentare ,cate putin din toate.acum mananc monty cat de mult pot. mai calc stramb rareori dar cu un pumn de alune sau o bucatica de cioco neagra sau un fruct mai devreme decat ar trebui.si credeti ca am slabit vreun gram?nt.nici un gramulet chior.ma bucur de faptul ca am o silueta armonioasa dar plinuta.urasc cuvantul "plinut"prefer sa ma faci grasa.nu incap nici macar in blugi marimea 30 iar de camasi ,ce sa mai spun?imi pocnesc pe sani.plesnesc de sanatate ,spune mama.hahaha!plesnesc de celulita si vergeturi,as spune eu.
sa fiti sanatoase si iubite ca de restul...nu ma plang.
Viorica
Ingerasul meu Shalini 
mitumac spune:
Si eu sunt o "plinuta"(cum ii place sotului meu sa-mi spuna)....care a intrat la cura de vreo 2 sapt....dieta e clara 2-2.5 l/zi...si 1.200 calorii/zilnic...si fitness(de 4 ori pe sapta)+masaj(1 pe saptamana)...sper sa obtin ceva rezultate pe termen mediu...exista un moment in care zici STOP nu se mai poate...si atunci apare si vointa..va doresc succes
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872
delphin spune:
Felicitari pt. subiect Vio! Punct ochit,punct lovit!
Ce sa zic? Sa dau sfaturi?....Nu pot,nu sunt in masura...bravo tie ca mai reusesti sa faci haz de necaz.
Cunosc ce inseamna sa fii nemultumit de felul in care arati...cred ca sunt putine femei pe lumea asta care sunt multumite de cum arata...tot timpul vom fii nemultumite si tot timpul frustate din cauza siluetei. Eu am trecut prin bulimie depresiva din cauza puiului meu care nu manca. Nu puteam concepe ca eu sa mananc si el nu,si dupa ce mancam,scurt timp dupa,i-mi provocam voma.Si kg in plus se adunau...
Acum,merge sa zicem...nu stiu pt. cat timp...el mananca bine,deci sunt si eu bine,insa ma privez de multe "mici placeri cotidiene" din categoria dulciuri. La mine in casa,toate alimentele sunt light,mai putin laptele sotului pt cafea si produsele lactate ale copilului,care sunt hypercalorice.Si nu gatesc prajeli sub nici o forma.
Am insa mare noroc cu sotul meu ,care are solutii la fiecare stare proasta a mea. Cand ma vait de kg,el are solutii pt. a ma ajuta sa le pierd,nu-mi spune ca sunt bine sau ca-mi sta bine mai plinuta.Si apreciez asta!
Curaj!
Pt. operatia cu balon,din cate stiu eu,regimul este format mai mult din supe si piureuri caci aparatul digestiv nu mai poate face totul.
Pot sa ma insel,nu zic nu.
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus
mate spune:
Si io...si io in categoria plumpy...Imi vine sa mor cand ma gandesc ca toata viata am fost o slabanoaga...pana m-am maritat...La 1.70 nu depaseam 52 kg niciodata...si acum ma chinui cu 66...Am "evoluat" de la masura 38 la 44.Si mie imi plac dulciurile,dar incerc sa ma abtin,desi am perioade cand as manca numai dulce.In perioadele de stres slabesc,la mine asa e,stresul e asociat cu imposibilitatea de a inghiti ceva,mi se pune un nod in gat.Asa ca ma multumesc cu ideea ca macar imi merge bine de sint asa de hranace...inseamna ca nu prea am stres in ultimul timp.Si peste trei luni ma duc in Rom si sa vezi exclamatii pe acolo"Vai,da tu te-ai ingrasat..."
...Da domle,imi merge bine,sac...
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici
(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama
Cine da din coate...departe ajunge...
KUKI spune:
Eu la stres ma ingras. Si cum am avut stres cu carul in ultima vreme...arat cam ca un cozonac
.
Adrianai spune:
Din cate mi-am dat eu seama tu esti si cam pofticioasa.
Inpotriva dorinte de dulce poti incerca cu crom pastile. Apoi ceai verde, capsule sau ceai. Si dieta pe care s-o tii toata viata. Iti pot daca cartea lui Montigniac prin mail daca vrei. Dar e un stil de viata pe care trebuie sa-l adopti.
Bafta!
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
ellej spune:
Si eu sunt depresata... Desi ati putea spune ca nu e chiar asa grav, adica in momentul de fata am 1,72 m si 62-63 de kg am dat jos pana acum 10 in maternitate si 10 din ianuarie, insa mai vreau sa dau jos 9-10 kg sa fiu cum eram. Tocmai bag in mine niste varza (bleah) si sincer nu mai stiu ce sa fac. Ideea ar fi nu mai mananc seara dar parca atunci de-al naibii stomacul face scandal, desi cred ca e mai mult pe sistem nervos.
Merg pe jos destul de mult, dar cantarul nu vrea sa treaca de 62-63, ma chinuie efectiv.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
corap spune:
[:))] eu sunt grasa, dar n-am problema esteticului. doar problema gasitului de haine potrivite...
sincer, ma ingrozesc bolile asociate cu obezitatea, asa ca imi doresc sa slabesc din cauza asta. bineinteles, am fost si la medic sa-mi faca un plan de atac ... bla-bla-bla - dupa ce am mancat ce mi-a scris dietoloaga pe scheme, special pentru mine, m-am ingrasat 5 kg intr-o luna. drept pentru care am ajuns la concluzia ca asta-i o lupta pe care tre s-o duc cam dupa ureche si m-am jurat sa nu mai pun gura pe soia cat oi trai.
in sarcina a fost totul ok (+5kg in lunile 1-7) pana in luna 8, cand am luat 5 kg, si in luna 9, cand am mai luat ... 10 
asa ca acu trag sa scap de ele. dar ele ma iubesc mult si stau aproape ![]()
asta-i jurnalul meu pe scurt. varianta lunga e doar mai plicticoasa.
c & andrei-ardei 
14 noiembrie 2005
Delidana spune:
Daca vrei sa slabesti iti trebuie un singur lucru: vointa. In 2004 ma uitam si eu in oglinda si imi spuneam ca la 1,72 m si 78 kg nu arat chiar asa de rau.
Deh, imi gaseam scuze...
Si intr-o zi cind m-am suit pe cintar si am vazut 78 kg si greutatea era in crestere, mi-am zis gata, nu se mai poate, trebuie sa fac ceva. I-am zis sotului ca eu ma duc la sala si imi iau antrenor personal care sa stea dupa mine si sa ma impinga de la spate. A ris si mi-a zis sa incerc intii singura 3 luni de zile si abia apoi daca nu reusesc sa ma gindesc la alte metode. Si uite asa, mergeam la sala de cite 3-4 ori/saptamina (cite 2-3 ore la fiecare sedinta) si mincam normal, adica multe fructe (3-4/zi), lapte de soia, cereale in fiecare dimineata, salate de vegetale cit mai variate si carne slaba prajita la teflon.
Nu am facut foamea pentru ca mai degraba as sta 3 ore la sala stiind ca acasa voi minca pe saturate decit sa nu fac sport deloc si sa ma chinui cu 3 lulele mincate zilnic.
Imi faceam eu socoteala ca de la 78kg pina la 64kg (atita vroiam sa am la sfirsit) sint destul de multe kg insa in 4 luni le voi da jos. M-am apucat de noul meu "regim" in ultimele 3 luni ale anului si am dat jos 3 kg! Anul trecut, am reusit sa slabesc 9 kg si iata-ma acum, la jumatatea acestui an, cu 66 kg. As mai vrea sa scap de vreo 2 kg insa nu ma grabesc.
M-am convins pe pielea mea ca slabitul ia timp, foarte mult timp si curele nu rezolva nimic. Am incercat si eu cure de genul o felie de piine cu ceai dimineata, 100g carne fiarta cu salata la prinz, etc. Nu sint de mine, imi era o foame extraordinara si numai la mincare imi statea gindul. Ideea este sa-ti schimbi total modul de a minca si sa pastrezi acele schimbari toata viata (sau atita timp cit nu vrei sa te ingrasi). De 2 ani merg la sala regulat, de 2-3 ori/saptamina si "regimul" meu nu s-a schimbat. Pofta de dulce mi-o amagesc cu multe fructe, in special banane, struguri, mango, pepene, iar citeodata, cam 1 data pe saptamina imi permit o abatere care este fie o punga de floricele, fie o inghetata sau 2 bucatele de cioco.
Din pacate, pentru cele mai multe dintre noi nu este posibil sa mincam tot ce vrem si sa avem si o greutate ideala pentru inaltimea noastra.
Ca sa slabim, trebuie sa consumam mai multe calorii decit cite mincam. Simplu. Iti plac dulciurile, pai atunci trebuie sa faci efort serios ca sa nu se depuna. Degeaba stam si ne pipaim suncile plingindu-ne de mila ca "vai ce greu e la sala", sau "nu-mi place la sala", sau "n-am timp de sport" si asa mai departe.
Parerea mea e ca inca nu v-a ajuns cutitul la os si credeti-ma, intr-o zi va ajunge si va veti privi in oglinda si nimic nu va conta mai mult decit sa slabiti. Asa vine vointa.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
miag spune:
bravo Delidana!!!
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!