Mamici de iulie - august (64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

quote:
Originally posted by Sabana

incearca la Eurcolinic la dr Petrache sau Oprescu. Poate ai noroc. Eu merg joi dupa masa la dr Oprescu.

Amabella ce sa inteleg ca in caz de anestezie generala imi face clisma? Dau cu ei de pamant. Mi-am adus aminte cum il cheama pe anestezist, Brasoveanu.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Sabana, nu stiu daca iti fac clisma. Eu am intrebat numai de rahi-peridurala, dar am simtit nevoia sa ii precizez Cristinei_Ioana pentru ca nu stiam cum se procedeaza in caz de anestezie generala si nu stiam ce fel vrea ea.
Ai fost chiar simpatica: dai cu ei de pamant, ha?

luiza 35+ si mic si iubit
ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Pana la urma am facut asa...am mutat eco recomandata de dr..pe care eu vroiam sa o fac la 38 de sapt si o zi, la 37 de sapt si o zi...adica vinerea viitoare. Va pup pe toate.

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Amabella, normal ca da. Nu am de gand sa fiu foarte supusa. Daca eu nu vreau ceva aia e. Se poate face si fara clisma, mai ales daca nu mananc nimic. Nici nu ma gandesc sa accept. Sunt foarte hotarata.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Buna,fetelor!Pana acum v-am citit si abia doream sa ajung la final,sa va povestesc ce patanie am tras cu cei de la Municipal,apropo de acel vaccin imunoglobulina si de incompetenta medicilor d-acolo.

Povestea-nceput acum 9ani si jumatate,cand s-a nascut baietelul meu,la Elias,si cand am refuzat sa mi se faca acel vaccin,in eventualitate unei noi sarcini.De ce am refuzat?Pt ca nascusem fff greu,dupa un travaliu de 30 ore,si mi-am zis ca-mi ajunge doar un copil,fiind speriata de un nou chin.
Dupa 4 ani,am ramas insarcinata nevoit.Uitand complet de vaccin,eu si sotul hatarasem sa-l pastram,ca ar fi frumos sa avem o pereche,ne ziceam noi.Mergand pe Magheru,entuziasmati de ceea ce se-ntampla cu noi,ma opresc la un chiosc de ziare si-mi cumpar o carte despre sarcina,de la A la Z.Ajunsa acasa,incep a o rasfoi pana-n momentul in care am ajuns la incompatibilitatea feto-materna,si anume RH-ul.Sincer,am simtit un gol in stomac cand am citit ca "dupa orice sarcina sau avort spontan sau provocat,obligatoriu se recurge la RHO_GAM.Si nu ca n-as fi stiut,dar uitasem complet.A-2-a zi am sunat dr.si i-am spus ca dorim oprirea sarcinii deoarece nu facusem dupa nastere niciun vaccin.DR incepuse sa ne convinga ca n-ar fi asa o problema daca se recurge la determinare anticorpi,chiar in timpul acesteia.Eu una aveam un feeling,de fel sunt prapastioasa,si-am hotarat sa renuntam la ea,dupa care-n 72 ore sa-mi fac vaccinul.Acum nu puteam sa concep sa nu mai incerc again.Doream cu disperare o "crapata".
Am reusit sa raman din nou insarcinata de-abia dupa 5 ani,adica anul trecut,in martie 2005.Fericiti dupa atat timp de prestarisi ,am decis sa -mi schimb dr,motiv pt care,printr-o cunostinta ,ajung in cabinetul dr.Constantinescu,ma consulta...,totul ok,ca dupa 3 zile sa sangerez si sa pierd sarcina,la doar 7 sapt.Sotul ma astepta pe hol,in ideea ca voi iesi din cabinet cu un tratament,nicidecum sa fie invitat in salonul in care bocea sotia.
Nimic n-a fost mai interesant decat momentul in care,intoarsa la Municipal cu vaccinul in mana,cei d-acolo,incepand de la asistenta pana la medici(nu doar un singur medic),nu stiau ce este acela,nu stiau cum sa deschida acel vaccin(fetele cu RH- stiu ca e o siringa diferita de celelalte)Deci,n-am apelat la oricine,de la orice sectie(ORL,PEDIATRIE,REUMATOLOGIE,ETC)ci chiar la sectia de gineco din incinta SPITALULUI DE URGENTE ,din BUCURESTI.Chiar ma speriasem pt ca,inainte de a fi folosit,acest vaccin tb sa stea la rece,nu incalzit timp de 20'in mainile unor curiosi ridicoli.
FETELOR,EU CRED CA TARE ERA BINE SA FI CHEMAT O TELEVIZIUNE ACOLO,SA-I FAC DE RAS.Era chiar un reportaj interesant.Nu credeti?
De-atunci,am prins ura pe cei de acolo si pe tot spitalul.Dupa 30',aveam si eu vaccinul facut,dar cu remuscari si-n prezent,pt ca doar se-ncalzise de atatea maini prin care trecuse acel sarman vaccin.Sa-i fi vazut,fetelor,cum 2 asistente impreuna cu 2 medici si alti doi nu stiu ce erau,se roteau in jurul unei banale siringi,dar totodata fff importanta,pt noi multe altele si se chinuiau sa o deschida.
Asa ca,aveti grija pe cine va bazati,caci sunt multi incompetenti in tara noastra.
Gabitza35 fix cuDaria siAndrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

mamaluidavid ia incearca tu sa mananci ighetata si sa bei lapte
si mananca supe fff usoare si piure sau pilaf
noi aici avem rennie care se suge si in 3 minute iti trec arsurile. la voi nu e nimic similar?
conteaza fff mult si ce mananci
portocalele sunt acide si agita tare stomacul
si noi suntem fffffffffffffff triste pentru ce i s-a intamplat cristinei_ana , si stam aici alaturi de ea
suntem si alaturi de tine sa fie totul bine

33+

quote:
Originally posted by mamaluidavid

Mikiion ma bucur ca i-a trecut icterul la pitic.Abia astept sa vad poze cu el.
Fetelor eu ieri am avut cea mai oribila zi M-a bulversat rau de tot vestea despre bebelusul Cristinei,toata ziua nu m-a putu gandi la altceva,cand s-a intors sotul de la munca,avea ochii inlacrimatzi m-a luat in bratze si mi-a spus ca mama lui a intrat intr-o semi coma si doctorii nu ii dau sanse de recuperare,trebuie sa hotarasca daca sa o resusciteze sau nu in caz ca e nevoie.Pana la urma se va opta pentru nu.
Si ca o cireasa pe tort de 2 zile am arsuri inimaginabile,noaptea ma trezesc din 10 in 10 minute din cauza lor,ieri mi-a fost toata ziua rau,nu am putut manca decat 2 portocale iar seara am avut o gramada de contractii dureroase amestecate cu dureri de stomac din cauza ca nu mancasem nimic.
Va pe toate fara exceptie si aveti grija de burtici.
Eu o sa mai scriu cand o sa fiu putin mai optimista,pana atunci o sa va citesc doar.

Stefania
www.snugglepie.com/cb/103904.png" target="_blank"> Bebe

www.snugglepie.com/ezb/525300.png" target="_blank">David

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisaa spune:

buna fetelor abia acum am reusit sa termin si eu de citit tot ce ati scris si sunt tare ingrozita de intimplarie povestite de voi...
lucians am si eu o intrebare : dr. Constantinescu este cumva Camelia Constantinescu de la Bucur ...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Alissa,este vorba despre doctorul Constantinescu,sef de sectie-n momentul acela,de la Municipal.

Gabitza35 fix cuDaria siAndrei

Mergi la inceput

larissa_79 eu acum o jomatate de ora mi-am facut programare la Herghelegiu la euroclinic pentru maine la ora 11, suna la euroclinic poate ai noroc!!!!!!

Mergi la inceput

lucians saru`mana m-am linistit, am crezut ca de unde o consideram o super , sa fi nimerit asa prost...
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

alissa, cat ti-a zis tie ca ar costa ecografia la euriclinic?

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 35+

Mergi la inceput