Mamici de iulie - august (64)
Raspunsuri - Pagina 14
pumpkin spune:
Dragele mele, nu va faceti griji pentru mine, eu sunt acasa in concediu, fica-mea e foarte activa si mami a rugat-o sa mai stea in burtica daca ii e bine acolo. Eu ajung joi la d-na doctor, sa vedem cum mai stam cu colul si sa discutam despre nastere, anestezie, spital, rezerve, etc.
Kehleyr, ai dreptate, sunt indurerata de pierderea Cristinei_Ana... si revoltata de incompetenta medicului... Cristina_Ana nu a pierdut inca o sarcina...ci a pierdut un COPIL. Un copil, Eric Andrei care ar fi putut fi salvat cu doar o zi sau doua inainte.
Iulia
pentru ca le-ai dat fetelor vesti despre mine.
Amabella, multumesc ca ai preluat listutza. O sa te rog sa faci ceva ce eu nu am putut, sa o muti pe Cristina_Ana din listutza cu gravidutze pentru ca nu cred ca i-ar face bine sa se mai vada acolo...si sa o asezi in alta parte, nu stiu unde...poate au fetele o idee cum sa organizam listutzele. Mercic. 
Andreea si Petra ne bucuram tare mult ca ati ajuns acasa si sunteti bine, asteptam primele poze. 
Miky
37 + si bebe 
Albume :
Burtici
18 martie
15 aprilie
6 mai 
Medeea76 spune:
Eu am fost aseara la doctor, dupa ce ieri dimineata am avut niste scurgeri maronii, cu mucus in ele (ca pe vremea cand aveam ovulatie...), iar la pranz acelasi mucus, dar roz. Doctorul mi-a spus ca e vorba de o parte din dopul gelatinos (eu mi-l imaginam putin mai solid...). Colul este deschis (dilatatie 1-2). M-a trimis de urgenta acasa, consemnata la pat, cu tratament cu No-Spa (pastile), Gynipral (pastile) si Scobutil (supozitoare). Azi iar am avut scurgere dintr-aia roz, cu mucus, probabil s-a eliminat tot dopul, la cat de multa a fost.
Gynipralul imi da, bineinteles, stari tampite, gen palpitatii, tremuraturi si am citit ca in unele cazuri afecteaza si ritmul cardiac al lui bebe. Mi-a spus ca daca nu-l suport, sa iau macar cele 3 No-Spa pe zi. Cred ca nu o sa-l suport
.
Problema e ca nu am stare sa stau in pat!!!
A, sa nu uit masuratoarea, Amabella, te rog: 33 sapt - 2260 gr.
Medeea
33 fix
Medeea76 spune:
Ca s-o ametesc de tot pe Crissa... Cu doua zile inainte de eliminarea dopului, am avut o scurgere transparenta, nu foarte abundenta, se pare ca putina apa, de unde trag eu concluzia ca a fost vorba de apa din una din camarute... Ma gandesc si eu acum: cand curge apa aia suvoaie, probabil se rup totate membranele deodata, cand e putina si se pierde treptat, e vorba de o ruptura mica (din cate stiu eu lichidul arata ca niste lacuri, deci nu e tot intr-un singur loc).
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea
33 fix
cornelia_laura spune:
Mai fetelor hai sa va spun ca eu am eliminat data trecuta dopul gelatinos pe 19 mai(tin minte ca era de ziua sotului) si am nascut pe 21 iunie. Si pana atunci nu am mai avut contractii sau alte probleme. Si pe 21 iunie la control(la 41 de sapt si cateva zile) doctorul a descoperit ca membranele erau fisurate(fusesem si cu 3 zile inainte la control si erau intacte) desi eu nu simtisem nimic. Mi-au provocat contractiile cu perfuzii si mi-au rupt acolo membranele dupa vreo 3 ore. Cu toate astea dupa 12 ore mi-au facut cezariana de urgenta ca intrase bebe in suferinta fetala.
Cand mi-au rupt membranele intradevar a inceput sa curga siroaie apa, imposibil sa nu simti.
Dopul gelatinos arata ca o bucatica densa de gelatina( atunci mi se parea chiar ca "piftia" sa nu radeti de mine),cam cat o nuca, era galbui si cu firisoare de sange. Ma dusesem la pisu' si cand sa ma sterg am simtit ceva ca se agata de hartia igienica.
Ideea e ca nu exista reguli si nici o ordine general valabila dupa care evenimentele astea se succed. Totul e sa fim atente la corpul nostru si sa mergem cat mai des la control in ultimele saptamani.
Cornelia, mamica lui
Eduard(1 an si 11 luni) si
34+
Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Cristina_Ioana spune:
Medeea, ai pierdut dopu' ?? Wow...deci mai e putin?
Hai mai fa un efort si stai cumintica in pat , ca uite stai de vorba cu noi clocitoarele
Cristina +36 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
Sabana spune:
Cristina multumim pentru informatie. Bine macar ca este bine atat cat este.
Nu mai plec in Praktiker.
La mama mea de ex: prima sarcina cu mine nu i s-a rupt apa si la sora mea era la piata si s-a trezit cu apa siroind. Deci Dumnezeu mai stie.
Nu te mai stresa cu clisma. Nu cred ca iti face in caz de cezariana. In ceea ce priveste rasul mie mi-au spus ca ma rad acolo si sincer nici nu ma mai stresez. Si asa nu ma vad nimic. Voi sta ca o doamna protapita si alea o sa ma rada. Aseara mi-a luat si culturi de col si m-a durut cumplit. Oare cand o sa imi bage sonda tot asa ma va durea? E mare sonda aia?
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
Sabana spune:
Crissa pe mine dr ma asculta de fiecare data cu o palnie. De fapt pe bebe. II urmareste miscarile si ii asculta inima.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
Medeea76 spune:
Cristina, problema nu e de dop, ci ca e colul deschis... Ma tot gandesc, daca bebe are 2260 gr. si se declanseaza nasterea cu tot tratamentul, stiu ca e foarte devreme, dar e chiar atat de mare riscul?
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 32+
Sabana spune:
Si pentru a va mai descreti, ca tot ducem lipsa
Tipuri de femei, dupa orgasm:
1. Astmatica: Aahh...ahhh...ahhh!
2. Geografica: Aici, aici, aici, aici!
3. Matematiciana: Mai mult, mai mult, mai mult, mai mult!
4. Religioasa : Oh Doamne, oh Doamne!
5. Sinucigasa: Mor, mor!
6. Criminala: Daca te opresti acum, te omor!
7. Zootehnista: Vino taurul meu, vino!
8. Cheerleader: Da-i...da-i...da-i!
9. Profesoara de engleza: Oh... yes, oh...good...
10. Tipul manager de proiect: Nu te opri! Continua, continua!
11. Negativa: Nuuu, nuuuuuu!
12. Pozitiva: Da...da...da!
13. Profesoara: Da...asa...pe acolo...foarte bine...corect...perfect.
14. Dezinformata : Ce e asta?... De ce?... Ce-mi faci?
15. Analista de sistem: OK. Procesul s-a terminat cu succes.
16. Clarvazatoarea: Simt ca vine... aproape ca a venit... il vad, il vad.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
cornelia_laura spune:
Medeea, stai cat mai cuminte. Chiar daca s-a dus dopul si colul e deja deschis 1-2, mai poti duce sarcina cu stat la pat daca nu apar contractii regulate. Macar 2 sapt sa-l mai tii pe bebe, daca nu mai mult!
Cornelia, mamica lui
Eduard(1 an si 11 luni) si
34+
Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard