Mamici de iulie - august (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

crissa cine stie, fiecare cum isi gandese softul si ce naiba de date pune in el. Nu explica fiecare varsta in parte care la ce se refera? Las ca atunci cand o sa vina bebii ei sa fie sanatosi sa creasca mari si voinicei

Monica si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele
Iulenca, tocmai ma conectam cand mi-ai trimis tu sms, si eu vroiam sa vad daca stiti voi ceva, ca si eu sunt ingrijorata.
Eu i-am dat sms Cristinikai dimineata si nu am primit nici un raspuns. Nu am numarul sotului si nici nu stiu ce altceva sa facem, ma gandesc sa nu ii stresam prea tare....voi ce ziceti sa facem?
Muuh, am gasit nr tau, stai linistita, esti data in urmarire, ca te-am bagat si in adresa de MSN.
Mikiion, m-a impresionat tare povestea voastra si Marc e scump tare.
Eu din fericire nu am avut pana acum stresul cu numarat miscarile bebelului, pentru ca al meu zici ca face Tae-Bo in burtica acolo toata ziua. Deja are un program al lui, stiu cand doarme si cand se trezeste, sa te tii...

Japonicile Stefania si Pika-pika , si io care imi faceam pb cu voi cu cutremuru' ala...bine ca sunteti ok
Sabana, ai plecat in Practiker?

Cristina +36 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Astept raspuns de la burticoase... la chestia cu fluxurile de care ziceau fetele care-au fost ieri pe la medici...
Ce fel de eco iti trebuie sau cum se procedeaza sa vezi daca bebele e irigat!!!
Sunt tare curioasa daca astia de pe aici pot sa-mi spuna asa ceva...
Pana acum la eco...nu mi-a spus nimemi asa ceva ...si slava domnului am tot fost...

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna burtici!

Mikiion ce scumpel e baietzelul tau! Ptiu, ptiu sa nu il deochi. Sa creasca mare si frumos si sa petreceti clipe minunate impreuna.
Michaella78 felicitari pt nepotel si toate urarile de bine pt cumnata ta si bebitz!
Stefania imi pare rau ca aveti asa probleme. Iti urez numai bine si tie si sotului.
Sabana ma bucur ca si tu si bebe sunteti bine. Si mai ales ma bucur ca cei de acolo sunt intredevar pregatiti pt tine. Sa mai stea baby in burtica pana la termen ca vb fetelor suntem mamici de iulie-august.
Astept si eu ca si voi vesti despre Cristina_ana. Ma rog ca totul sa fie bine.
Noi suntem bine. Ne luptam cu zapuseala si caldurile astea infernale. Oricat incerc sa fie racoare in casa tot fierbinteala e. Curge apa pe tine stai pe loc si curge asa siroaie. Beau apa cat mai multa si incerc sa stau intinsa in pat cumintzica sa nu ma agit prea tare ca ma ia cu ameteli. Fac papa dim cand e inca racoare in bucatarie. Au inceput sa ma doara picioarele din ce in ce mai tare, deja am niste vergeturi aparute asa din senin pe gamba stanga, pe dr inca nu am nimic sper sa nu apara si acolo.
Sapt asta ar trebui sa merg la med de fam pt un control general asa mi-au zis de la spital, dar nu stiu cum sa ajung ca is asa niste calduri efectiv mi-e frica sa nu pic pe strada, arde aerul nu se poate respira.
Azi noapte a plouat oleaca mai spre dim si s-a mai racorit dar deja de la 9 a aparut soarele si acu iar zapuseala si calduri.
Am si eu o intrebare pt voi: pe voi va inteapa asa din cand in cand in vagin? Deci efectiv simt ca niste intepaturi. Nu dureaza mult sau ceva nu se intareste burtica dar ma inteapa asa din cand in cand. Aveti idee ce e?
Referitor la ce zicea Mikkion despre numaratul miscarilor si eu in caiet un tabel incepand din sapt 28, unde tre sa numar 10 miscari intre 9am si 9pm. Si zice ca daca sunt mai putin de 10 in aceste interval de timp sa sun la ei la spital. Si cand ajungi la 10 miscari numarate treci ora acolo, ca poate fi mai devreme de 9 pm.
Acuma totul bine si frumos ca asta am priceput dar fiecare miscare efectiv e o miscare? Ca la mine cateodata baby face asa o serie de tumbe. Alea cum le numar? Hai ca is in ceatza, se vede ca neuronii mei is in concediu.

------------------------
31+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Cristina_Ioana exact la asta ma gandeam si eu ca sa nu ii stresam totusi prea tare ca au destule pe cap acum saracii. Dar si tacerea asta e chinuitoare...
Si iar eu referitor la miscarile lui baby: unele zile daca sunt f activa baby nu prea se agita si abia seara pe la 9-10 incepe o intreaga serie de dansuri prin burtica. Si in genere de cand a inceput sa o simt ca misca avea mai mult program de seara.

------------------------
31+
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

buna fetelor

eu am avut o noapte alba.Am dormit foarte rau.Nu am putut sa nu ma gandesc la cristina ana si la suferinta prin care trece.Ieri am fost si eu la medic care m-a asigurat ca totul este in regula si nu am de ce sa imi fac probleme.Sunt obsedata de miscarile lui bb.Dupa mine as vrea sa miste tot timpul dar el mai trebuie sa si doarma saracutul.
Sper ca e totul in regula cu cristina ana si o sa avem vesti de la ea in curand.
Cristina ioana tu cum te mai simti?Mai ai contractii?
Ce mai stiti de bulinuta si mishi ca nu mai avem vesti nici de la ele de cateva zile.
Sabana bine ca a fost o alarma falsa si bb mai sta la mami in burtic sa mai creasca putin.
adina nicole am vazut ca si tu esti din alba.La ce medic mergi si unde o sa nasti?

36+ nicholas
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Crissa cand mergi la eco spune-i sa iti spuna IR-urile. Reprezinta irgigarile spre bebe, asa vezi daca il oxigeneaza corespunzator. Acum nu stiu care sunt valorile normale. Poate ne ajuta fetele.
Cristina nu am plecat la Praktiker, cred ca merg maine dimineata. Si bebeca mea e fotbalista. Vb sora-mii o inscriem la Steaua. Hai sa o lasam pe Cristina. Cu siguranta nasterea s-a produs intr-un fel sau altul. Probabil este distrusa.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

VESTI DE LA CRISTINIK: a nascut azi-noapte, cu epidurala, a zis ca a scapat in 45 de min, nu s-a rupt si nu au taiat-o. Maine ii dau drumul acasa si va intra sa ne povesteasca mai multe.

Nicole iubita, eu am contractii zilnic, uneori usurele, alteori foarte dureroase, mai ales seara. Azi ma duc la dr si sa vedem in ce hal se mai prezinta colul meu si daca bb mai are rabdare sau nu

Cristina +36 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

saru mana SABANA:deci se poate la ecograf sa se vada....astia zic ca sunt performante ecografele care le pe care le au!!Vedem noi cand mergem...Nu am prea mari sperante!!!
DA.. de stetoscop ce zici...chiar nu se aude...?Cred ca o sa incerc totusi unul sa vad si daca da imi cumpar sa stii!!
Te pupic pe burtic!
Cristina_Ioana bine ai aparut!
Felicitari matusilor.....sa va traiasca nepoteii!!!!
MAda MXM: si eu am avut o perioada cu asemenea cutite...mi-a trecut si iar mi-a aparut...probabil sunt normale...Ai grija de tine...

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Am citit aseara un articol intr-o revista Mother and Baby intitulat Mituri infricosatoare despre nastere rezolvate
si stiu ca noi discutam intr-un timp daca sa te razi in zona x inainte sa mergi la medic si despre clisma. Ia uitati ce zic astia aici:
Mit: Pregatirea pt nastere inseamna sa razi parul pubian si sa ti se faca o clisma
Adevarul: Acest lucru nu s-a mai practicat din anii 80. Atunci se radea parul pubian deoarece se credea ca este neigienic, dar cercetarile au demonstrat ca nu este asa. Deasemenea se credea ca clismele reduc sansele de infectie, dar nu au fost gasite nici un fel de probe concrete care sa sustina aceasta teorie. Parul pubian va fi ras numai in caz de cezariana si atunci numai partial. Iar clismele nu se mai practica deoarece scaunele sunt vazute ca fiind normale in timpul travaliului.
Si legat despre ruperea apei:
Mit: Travaliul incepe intotdeauna cu o eliberare de apa in cantitati f mari, de obicei in supermarket sau in pat.
Adevarul: Am auzit de la una dintre paciente ca sotul ei era asa de speriat ca atunci cand i se va rupe apa va inunda patul ca a pus-o sa doarma pe un cearsaf din plastic cu 4 sapt inainte de termen. Veti fi usurate sa aflati ca de fapt: numai 1 in 10 travalii incep cu ruperea apei. Si in cele mai multe cazuri este o picurare continua decat o avalansa de apa. Cand se inampla sa se rupa apa majoritatea femeilor au senzatia ca au facut pe ele. Se intampla sa fie o avalansa de apa cand apa este prinsa in fatza capului bebelusului si cand este eliberata va avea o presiune f mare. Dar si atunci depinde de cantitatea de apa si de presiune.

------------------------
31+
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput