Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 20
asiza spune:
quote:
Originally posted by roana
Draga Asiza.
Eco morfologica mie mi-a facut eco doppler si mi-a numarat degetelele, a masurat capul , femurul, coloana vertrebrala,tot.nu a fost 3D sau 4D doar doppler.si p fisa de gravida asa imi scrie eco morfologica.si am facut la cabinetul particular al dr. meu.
cam atat stiu.
te-am pupat
Roana, si unde e cabinetul particular al dr. Muresan....In prima faza m-am gandit ca poate te-ai dus la 3D la Stamatian...ca eu acolo m-am gandit sa merg...mai am timp de gandire...Acuma nu am timp, dar trebuie sa ma documentez mai mult despre ecocardiografia Doppler (parca asa ii zice)...Te
tare, tareOana
12+
RUXMAX spune:
Roana, da' ce , tu vrei sa mi-l sufli pe sotior,
ca pe el cheama Horia-Razvan, si nu-ti mai spui ca pe ficior ( daca o fi mascul) o sa-l cheme probabil Dragos, ca noi vrem nume neaose, asa suntem toti in familie...
ruxmax 14 fix
RUXMAX spune:
Leyla, nu stiu exact pe unde e IOMC-ul, pe linia tramv 14/16 cred, -probabil pe linga Facultatea de constructii hidrotehnice- dar ma interesez eu si va scriu.
Draguta cu ureaplasma, cum ai rezolvat?
Abia astept sa merg la eco; oare la 15 sapt imi poate face eco morfo? Ma duc la Euroclinic si la banii pe care-i dau (ca numai acolo l-am gasit pe Herghelegiu si am obinut programare dupa doar 10 zile), astept sa-mi zica inclusiv sexul, ca nu mai am rabadare...
Eu tare ma mir ca am iesit ok la toxoplasmoza, am avut mizte de cind ma stiu, dorm cu ele, sunt nebuna dupa mizte dar uite ca nu am probleme, slava D-lui. Mai tirziu insa am de gind sa le indepartez, maia les cind va veni bb.
ruxmax 14 fix
Dbunny spune:
Iote la Miro se crede baba
ai vrea tu ! sa ajungi la asemenea nivel...
Vorbind de nume de copii tzineti-va bine: al meu vrea sa puna flacaului numele de Logan
na, nu va ganditi amu la Dacia Logan, ca el nu-i roman, ganditi-va la personajul principal din X- MEN
cel cu gheare de otel
. Pe mine m-o apucat rau de tot rasul...sper sa ne treaca si sa gasim un nume frumusel, mie-mi place Dani, el nu prea-i convins...
Dbunny
17+ cu flacau in burtik
Raluca_u spune:
merci mult de grija Ramsan dar la mine nu e cazul de stres cu sefii. eu lucrez intr-o fundatie, dar lucrez de acasa si sunt eu sefa altora. de certat ma pot certa, dar nu e cazul, doar cu o colega, care e pe acelasi nivel ca alti sefi nu avem, decat finantatorii care nu se baga de fapt in oala noastra. ei dau banii noi ii administram si ii impartim cum consideram ca e mai bine.
imi pare rau de toate fetele care au probleme din cauza serviciului si sunt fericita ca burtica m-a gasit in aceasta situatie.
pana in ianuarie am lucrat intr-o transnationala si plecam la 7 dimineata si veneam la 9 seara. imediat ce am plecat de acolo am si ramas insarcinata, nu va inchipuiti ce bucurie, ca de acolo cred ca ieseam cu un copil bolnav de atata stess.
fruntea sus tuturor si mai bagatii undeva pe sefii vostri ca nimeni nu are grija de voi daca nu o faceti voi. pentru mine, desi pot spune deja ca am o cariera frumoasa, nu asta e pe primul plan ci familia si copii, ca vrea mai multi
. Daca mai eram la celalalt concediu cred ca plecam totusi, in concediu medical cel putin.
in ce priveste raceala mea mi-e asa o ciuda, eu nu suport prea bine caldura si sunt sigura ca daca ieri ma incaltam in pantofi aveam sa mor de cald dar asa am racit. sper sa treaca repede.
pupici la burtici
Raluca
18+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
pitikot spune:
Buna Burticutze !
Am fost la ecograf acum 2 zile si am cam 15-16 saptamani.De cheauna ce-am fost dupa ce mi-am vazut bebeul cum se agita,cum deschidea si inchidea gurita,probabil era la ora mesei,am uitat sa-l intreb pe dr cateva chestii ca sa-mi mai reduc din paranoia;
1.peste 3 saptamani ma duc la eco 3d la Medlife( la dr Chitulescu),dar nu stiu..aici imi da cd cu filmulet?daca da,trebuie cd-ul meu sau au si ei ?
2.La eco 3d se masoara oscioarele si pliul nucal,precum si organele ?
La 18 saptamni sunt toate formate ,si daca masuratorile ies bine,nu are ce sa se mai intample rau mai traziu,nu ?adica sa descopere ca nu stiu ce oscior nu e in regula sau altceva..
3. Sa ma duc la eco 3d la 18 sapt sau sa mai astept pana la 19-20 ?
Dr mi-a zis ca bebe este "perefct",bebe are de la cap pana ca "codita" 10 cm,placenta si lichidul ok,inimioara la fel,dar paranoia mea nu-mi da pace.
Scuzati-mi intrebarile puerile dar eu sunt burtica inca "scolarita"
Multumesc !
ama.lia spune:
alexia_t si roana felicitari pt fetita si baietel, sa fie sanatoasi si frumosi, sa aveti parte doar de bucurii!!!
Raluca_u, esti o mamica fericita, si e bine ca realizezi acest lucru!
Eu chiar azi m-am enervat la servici de-mi vine sa plec! Daca face unul o greseala, treaba respectiva este data la ceilalti! si e catai firma!
leyla
sa fii fericita si sa ti se-mplineasca toate visele!
Va pupicesc
Amalia 16+ si
biabaus spune:
Buna fetelor
Abia am reusit sa termin de citit cele ... multe pagini pe care le-ati scris deja AZI
Dolores azi dimineata la 10 am fost la eco morfologica, care nu e acelasi lucru cu 3D ; la CMU pe Unirii langa Daewoo bank, la Iosup; dr e super ok, l-am intrebat si pe el de concert, mi-a dat acelasi raspuns ca si medicul meu :"in nici un caz" " nu categoric" ; asta e , las' ca mai vine depeche, mai important e bb, care e baietel (nu stiu exact cat e scorul acum)
ne-a facut si o caseta video, pe care am dus-o noi (a fost si sotiorul cu mine, ca de altfel la toate de pana acum, mai putin la prima, cand bb avea 4 mm )
a masurat toate cele, a analizat inima, rinichii, colul.... o gramada; dar noi am fost un pic dezamagiti, pt ca intelesesem la telefon de la receptionera ca este 3D ( putea sa-mi zica defapt ca e morfologie fetala, ca masoara chestii, dar nu e 3D sau 4D ) si a fost si destul de scumpa : 3 mil
eu stiam de la o colega de birou care a nascut in mai ca a facut ecografie 3D/4D la Medlife (cred) si cu caseta lor a fost 3.5 mil
; data viitoare o sa intreb mai multe detalii
oricum, nu cred ca ma mai duc sa fac si una 3D (poate la urmatorul bb:))); depinde ce iese la TT (luni trebuie sa sun; la Giulesti am facut 450.000 )
oricum, concluzia eco morfol nu e acelasi lucru cu eco 3D/4D
pupici 
Bianca 19+ si flacaul
asiza spune:
Biabaus, indirect, iti multumesc si eu pentru raspuns...sa intelegem asa: eco morfologica = 2D, decat ca-ti masoara toate alea la bb....pai si la eco 3 sau 4D fac aia acelasi lucru. E putina ceata in capul meu...da' le deslusesc eu!
..aaa...felicitari pentru
!
No, Dolores, pricepusi??? Cert e ca eco morfologica nu e acelasi lucru cu 3D, din ceea ce am adunat pana acum de la Biabaus si Roana.
Pitikot, FELICITARI pentru rezultatul la eco. Sa-ti traiasca bb! Pentru eco 3D eu zic sa mai astepti pana la 20 saptamani. Mie cel putin asa mi-a recomandat medicul...te-am 
Oana
12+
biabaus spune:
Si eco 3D sau 4D poate fi morfologica , doar ca cea de la CMU, de care intrebase Dolores este 2D , si mie mi s-a parut si f scumpa
mersi pt feliciatri, dar nu mi-ati zis cat e scorul ??
Bianca 19+ si bebita (care cred ca va fi un Matei) sau Vlad, sau Razvan, sau Radu .........si lista poate continua :))