Miresele anului 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 18
iulianama spune:
hai sa va povestesc si eu o intamplare cu ,dar de data asta eu cea care sa dea(adica clientul).
Am comandat invitatiile prioripost intr-o luni ca aveam nevoie urgent sa le duc la nasi la Bucuresti vineri seara ,au ajuns miercuri fara 10 plicuri si 10 exterioare,le dau la scris interioarele cer un moro care seamna cu auriu,ma duc vad macheta care era scrisa cu un griu spalacit si imi zice ca asa va arata doar ca va fi culorea care am cerut-o,cand imi aduce sora mea invitatiile scrise ca eu nu am putut sa ajung dupa ele sa lesin culoarea gri spalcit pe ele parca erau plouate si se dusese culoarea ,o sun pe respectiva si incepe sa-mi explice ca griul e un maro mai deschis,ma duc luni la ea (trecuse deja data cand trebuia sa le duc la nasi ca am amanat-o din cauza invitatiilor) si dupa ce incearca din nou sa ma convinga ca griul e acelasi cu morul,mai aduce si colegi care sa o sustina ,iar acesti spun ca nu este una si aceiasi culore ca se vede de la o posta diferenta,iar in cele din urma respectiva da vina pe colegii de la scris(nici macar nu are curaj sa recunoasca ca a gresit si asta e se intampla oricui ca intelegeam ca am fost si eu in locul ei de nenumarate ori stiam cum e sa lucrezi cu omul) si imi comandata alte interioare si le-a scris cum am vrut eu(ca daor odata in viata imi comand invitatii nu?) si au fost gata abia aIIa vinere si am putut sa le duc la nasi.
Deci sunt cazuri cand si clientii au dreptate.
poze
Alynutza spune:
andreea_trend sa fii iubita si sa ai o nunta de vis!
Camelia, merge linkul dar sunt numai poze cu tine si cu iubi al tau, nici o poza cu rochitza.
Nunta noastra
Pregatiri
ginutza2002 spune:
iulianama ideea e ca numai mie imi vin comenzile pe telefon si numai eu le iau!
la acest departament! deci nu e cazul ei!
iar referitor la ceea ce ai patit tu si eu as fi procedat la fel dc eram in locul tau!
numai ca dau un sfat fetelor care isi vor face invitatiile:
INAINTE A DA DRUMUL LA PRINTAT CERETI FETELOR BUNUL DE TIPAR!!!
INVITATIA FINALA!!!SA O FACA ASA CUM TREBUIE SI SA VA O ARATE CA SUNT MULTI AMETITI PE LUMEA ASTA!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
krelia spune:
merge si linku' cu pozucile ...si sunt tare faina..rokitza e belea
camelia...cu voal de super..cu organza...hmm..nush ce sa zic...s-ar putea s anu pice chiar la fel.....tinanad cont ca voalul e mai usor...pica altfel..nu e asa batzos...
hm..greu.....dar frumos!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Alynutza spune:
Camelia, frumoasa rochitza. Dar si mie imi pare a organza. Voalul e foarte moale si nu are tinuta deloc.
Nunta noastra
Pregatiri
camelia1 spune:
of of of kreliutza asa zic si eu, dar nu ma pot intelege deloc cu cei de acolo...ei tot spun ca voal pe voal, pentru ca sunt 4 randuri de voal, spun ca nu "pica bine" ca se agata ca nu stiu ce...cred ca pana la urma ma supar si o pun pe socrela mea sa mi-o faca, ca se pricepe...eram curioasa cum vi se pare pretul de 1.000 euro pe aceasta rochita
pentru nunta
noi
Trin spune:
Prisi - te rog sa-mi spui de unde ti-ai luat pantofiorii pentru nunta si daca poti sa-mi spui si la ce pret sunt. Multam!
PS sau poate stiu alte fete..
krelia spune:
daca-i ai si esti dispusa ....go for it...ehee..si daca o poti cumpara si de-a gata in starea asta....ar fi si mai bine!!
(ce scrie pe eticheta? )
quote:
Originally posted by camelia1
of of of kreliutza asa zic si eu, dar nu ma pot intelege deloc cu cei de acolo...ei tot spun ca voal pe voal, pentru ca sunt 4 randuri de voal, spun ca nu "pica bine" ca se agata ca nu stiu ce...cred ca pana la urma ma supar si o pun pe socrela mea sa mi-o faca, ca se pricepe...eram curioasa cum vi se pare pretul de 1.000 euro pe aceasta rochita
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Alynutza spune:
Camelia, si eu am rochitza "voal pe voal" cum zici tu, si nu 4 randuri ca 10 pe putin. Si pica foarte bine. DAr e ceva intre organza si voal, adica e tzapan dar nu straluceste asa ca organza.
1000 de euroi pentru rochitza asta... cred ca asta ar fi pretul, daca nu si mai mult. Guru stie mai bine.
Nunta noastra
Pregatiri