Ajutorrr....... autorizatiile

Ajutorrr....... autorizatiile | Autor: Tudorr

Link direct la acest mesaj

daca nu am postat bine sub , rog din suflet pe moderator sa-l lase aici ca e urgent.... problema sta asa ... am avut un avocat sa-mi rezolve problemele legate de o firma nou infiintata ...act constitutiv bla bla bla si autorizatiile , pe care nu a facut-o si m-am trezit ca nu a inregistrat punctul de lucru la adm financiara in cele 30 zile , ca nu am aut de mediu , de la nu mai stiu eu cine , de la camera de munca , cine are firma stie despre ce vorbesc.... acu io ce fac , incotro o apuc .... ca e urgent, va rog daca stie cineva sa ma lumineze si pe mine ca trebuie sa o iau la pas si repede , unde trebuie sa ma duc sa depun astea si ce trebuie sa fac , alti bani de avocat nu mai am

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tudorr spune:

chiar nu stie nimeni .... e urgent .... de miine o iau la pas si nu stiu incotro ..... uf mai sunt si o fire panicoasa vad numai cataclisme peste tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

Din cate stiu, la Registrul Comertului se depun actele pt infiintarea firmei, si in functie de obiectul de activitate, ti se cer o serie de autorizatii pt eliberarea certificatului de inmatriculare.
Eu as incepe de acolo.

Succes.

Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)

Mergi la inceput

e vorba de autorizatia de functionare a punctului de lucru de la pompieri , mediu , camera de munca , sanepid etc

Mergi la inceput

e vorba de autorizatia de functionare a punctului de lucru de la pompieri , mediu , camera de munca , sanepid etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

du-te la registrul comertului ca ei iti verifica ce ai si ce n-ai si te indruma catre alte birouri.

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si eu imi amintesc, ca tot la camera de comert trebuie mers prima data.
Sper sa nu te induc in eroare.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumare spune:

Completezi declaratiile pe propria raspundere da la registrul comertului pentru psi protectia muncii, etc, impreuna cu o cerere de autorizare a functionarii. In acesta cerere treci activitatile din actul constitutiv pe care vrei sa la autorizezi. +taxe si s-a rezolvat. Registrul Comertului vezi ca s-a mutat la P-ta muncii langa sediul Astral. BAFTA. Da-mi un PM daca nu intelegi sau daca nu te descurci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Sunt persoane care se ocupa de asta, gasesti in ziarele cu anunturi. Dai un ban dar dormi linistita, ei stiu exact unde sa se duca si ce hartoage trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Deci , daca punctul delucru e declarat de la infiintare in actul constitutiv , ai depus atunci declaratie pe propria raspundere pentru cele 5 institutii avizatoare : PSi,DSP,DSV,ITM si ATM . Daca atunci cand te-ai inmatriculat , ai declarat punctul de lucru fara activitate , trebuie mers din nou la reg. com. pentru a da acea declaratie in care specifici ce activitati desfasori la punctul de lucru . Tu , personal nu trebuie sa mergi nicaieri , la institutiile avizatoare , se trimite de catre reg. declaratia respectiva , iar inspectorii vor veni , cam in 3 saptamani , la punctul de lucru pentru a vedea daca sunt indeplinite conditiil;e de desfasurare a activ. scrise in declaratie .

Daca , punctul de lucru , nu e declarat in actul constitutiv de la inmatricularea societatii , se depune la reg. com. o hotarare cu declararea punctului de lucru si in momentul depunerii ti se da si declaratia respectiva sa o completezi .

De la mediu , trebuie obtinuta autorizatie si mers personal la ei , doar daca se desfasoara activitati cu impact semnificativ asupra mediului . Aceste activitati ti le spun referentii de la reg. com. sau , probabil , daca dai o cautare pe google le vei gasi pe ceva site al celor de Agentia de protectie a mediului .

Daca mai ai nelamuriri , scrie si poate te pot ajuta .

Spor la treaba !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am uitat sa precizez ca registrul comertului nu e totuna cu camera de comert . Si daca doriti sa infiintati o firma nu merita sa platiti notari sau avocati , care va storc de banutzi , mergeti la reg. com. si acolo vi se face totul pentru bani mai putzini decat oricine altcineva .
Cel putzin la noi in judet asa este !!!

albumele noastre

Mergi la inceput