dileme

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Punct si de la capat. Eu una asa as face, dar nu cu el.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

ce sansa sa-i mai dai??? daca te-a inselat e clar ca nu te iubeste atat cat ar trebui...nu se merita sa mai dai nici o sansa in ziua de azi, e lumea plina de barbati (in cazul tau) asa ca...

STEAUA SPRE GRUPELE CL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Si eu sunt de aceeasi parere.daca m-a inselat odata........Dar intotdeauna e usor dezis, greu de facut.E usor sa iti zic eu care nu am trecut prin asa ceva(doamne fereste nici nu imi doresc)ca gata lasa-l, dar fiecare face ce simte in sufletul lui.Pe mine numai gandul ma sperie, nici nu vreau sa ma gandesc.....
Sa stii ca si eu, tot de 7 ani sunt casatorita, si tot asa ca tine nu am copii pana acum.Dar cercul de prieteni, contine numai familii casatorite, si de multi ani.Bine, asta nu e relevant, ca daca ii arde de asa ceva.....nu conteaza.
Eu zic sa faci ce iti dicteaza sufletul, sa nu te gandesti la ce zice familia si lumea, pur si simplu sa faci CUM SIMTI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxane spune:

Imi pare rau prin ce treci..numai tu ar trebui sa stii daca poti uita, ierta.
Si eu am fost inselata (dupa 14 ani de casnicie) si am incercat 2 luni sa trec peste..sa iert, sa uit si..n-am putut si...sunt divortata de 3 ani.
Iti doresc sa iti gasesti linistea sufleteasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Nu ierta asa usor v-a mai exista si o alta data viitoare , gandeste te de 10 ori inainte sa faci ceva vei suferi mult mai mult , vor ramane reprosurile si chiar asa cum poti fii asa de buna cu el? oricat il iubesti gandeste -te ca te ranit TE - A INSELAT si peste acesta nu se trece asa usor nici eu nu l-as mai lasa sa se atinga de mine , de ce a fost aia mai buna ca tine timp de 9 luni ????
Eu una as face o pauza mare si as lasa timpul sa desfasoara totul , daca nu au rupt relatia ? Imi pare rau daca ti-am vorbit dur doar nu vreau decat sa te trezesc , si dintre noi multe am trecut prin asa ceva , ne-a fost greu dar pana la urma zic eu am reusit sa alegem drumul cel bun
Iti doresc toate cele bune si ai grija de tine esti si tu o fiinta umana ai dreptul sa fii fericita daca nu acum atunci cand ???

evi , Eric 14.06.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Imi pare rau ca treci prin asa ceva.
Daca avea o aventura de-o noapte as fi inteles,poate, si ziceam s-o luam de la capat pt ca oricine poate gresi,dar pe mine m-ar pune rau pe ginduri daca ar avea o relatie care dureaza atit de mult.Pt ca 9 luni sint o perioada lunga.Ideea este ca tu sa te linistesti si sa incerci sa te gindesti daca afrontul pe care ti l-a trintit in fata este unul peste care poti sa treci.Eu una n-as putea,dar asta nu conteaza.Conteaza cum simti tu ca poti sau nu sa traiesti linga el.
Ai nevoie sa te linistesti si apoi sa iei o decizie.

Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Iarta-l!

Este sotul tau pe viata, teoretic cel mai apropiat om din viata ta! Casnicia voastra pare OK din celelalte puncte de vedere. Si exista sanse f mari ca, vazand capacitatea ta de a-l ierta, sa te aprecieze si mai mult si sa isi dea seama cat de mult a gresit si te-a ranit. Si sa nu o ma faca. Suntem cu totii oameni supusi greselii. Nu spun ca e bine ceea ce a facut, dar nu cred ca e cazul sa dai cu piciorul unui sot bun pt un moment (cam lungut, e adevarat) de ratacire.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Numai tu poti sti daca-l vei putea ierta. Sau vei constata cu timpul, daca te decizi sa-i mai dai o sansa.
In acest moment, eu zic ca n-as putea sa iert, pentru ca n-as putea sa suport ideea ca altcineva " a trecut pe-acolo", vorba lui fullmoon.
Am invatat insa ca lucrurile se mai schimba.
Cine stie? Poate aveti sansa voastra.

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

eu nu l-as putea ierta,poate daca era o aventura de o noapte as fii incercat sa iert ,dar o relatie de 9 luni!!!!!!!!!deci acolo a fost ceva serios ,parerea mea si de unde stii tu ca nu se vor mai vedea si de acum incolo?!?

POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Draga Ellia,
Nu poti lua decizia buna acum cat esti inca socata, mai acorda-ti timp.
Raspunsul la dilema ta il vei afla tu in sufletul tau, deocamdata raspunsul nu poate fi decat depinde...
Ce este insa sigur este ca daca mai dati o sansa casatoriei voastre inseamna ca va iubiti.
Sigur este ca nu mai trebuie sa vorbeasca/intalneasca/comunice cu ea si trebuie sa ii spuna ca a ales familia si ca relatia lor s-a terminat iar acest lucru sa-l faca telefonic cu tine de fata.
Sigur este ca si cercul de prieteni trebuie cernut cu mare grija si pentru ca ati votat familia atunci petreceti-va timpul in familie pentru a re-invata comunicarea.
Ar trebui sa-i spui ce simti, cat suferi si cat de tare te-a afectat fapta lui in termeni de sentimente si incredere si ca a abuzat de iubirea ta.
Ar trebui sa conveniti ca mereu sa iti raspunda la telefon si mereu sa iti raspunda cu sinceritate unde este si ce face, la fel sa iti spuna programul zilei de dimineata si sa iti povesteasca peste zi ce a facut la job cu cine a vorbit si intalnit. In acest fel iti va recastiga increderea s veti putea discuta despre mai multe lucruri.
Ar trebui insa sa afli ce anume il nemultumeste din viata voastra impreuna si acolo va trebui sa lucrati pentru a construi impreuna o relatie noua plecand din acest punct unde va aflati.
Ar trebui sa te ocupi atent de tine si nu ma refer numai decat la infatisare ci si la o zi pe saptamana cu fetele asa incat sa se implice cat mai adanc in problemele familiei si sa se apropie de copil. Incearca sa pari mai neajutorata ca sa se responsabilizeze mai mult.
Nu vei mai avea relatia de dinainte dar puteti construi o alta mai durabila si mai inteleapta daca abordati cu sinceritate si maturitate acest subiect.
Succes!

Mergi la inceput