cicatrizant zona intima
nu stiu daca postez la sectiunea potrivita, scuzati-ma daca am gresit.
nu e vorba de zona mea intima ci de cea a partenerului carui i-au aparut pe pielea din zona intima niste crapaturi de 2-3 mm, nu foarte adanci dar suficient incat sa ii dea sangele, de parca avea piele foarte uscata si a plesnit. desi il ustura foarte tare nu e chip sa il conving sa mearga la doctor, imi spune ca ii e jena. nu stiu nici ce poate fi nici care e cauza.
as vrea sa stiu ce crema poate folosii ca sa cicatrizeze crapaturile, ca in afara de apa si sapun nu stiu ce poate face. desigur eu as prefera sa mearga la medic dar nu e chip sa il conving. crema de galbenele e buna?
s-a mai confruntat cineva cu o asemenea problema?
va multumesc anticipat pt raspunsuri!
Raspunsuri
miria_cristina spune:
S-ar putea sa fie totusi nevoia de dr.
Incearca sa folosesti (adica el) Aciclovir, pentru inceput si daca nu trece in cateva zile (o saptamana), revino!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
DARAEL spune:
In aceste cazuri sfatul medicului dermatovenerolog este sfant. Iar consultul clinic de specialitate nu poate fi inlocuit cu nimic......
E foarte important sa mearga sa se trateze deoarece simptomatologia descrisa poate fi cauzata de diverse boli cu transmitere sexuala ce pot fi luate si de tine.... si, ce este important, pot influenta apoi posibilitatea de a ramane tu insarcinata sau de a pastra sarcina...... din pacate !
Sanatate tuturor !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Happiness_4_us spune:
Si eu spun la fel. Direct la doctor si fara rusine fara nimic. Asta este, de-aia au fost inventati medicii. El e singurul in masura sa prescrie medicatie.
Multa sanatate!
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
petaluda spune:
darael, stiu de toate astea de aia tot insist sa mearga la medic. refuz chiar sa mai facem dragoste pana nu il vede un doctor dar nici asta nu l-a convins 
nu pot sa il fac sa inteleaga cum ca trebuie sa lase jena de-o parte, ca medicul e medic si asta face toata ziua. il vad ca sufera si de-aia ma gandisem la o crema ceva care sa ii aline un pic suferinta pana voi reusi sa il conving. sau poate mai bine il las sa sufere pana nu mai rezista si merge la medic?
Hermis spune:
Uneori, cand baiatul meu (6 ani) se mai irita in acea zona (el tine uneori sa se spele singur si nu se clateste de sapun f bine), se mai inroseste/ irita si in aceasta situatie folosim cu succes crema de galbenele. Daca e vorba doar de o iritatie si nu de un alt microb, cu siguranta o sa-l ajute.
miria_cristina spune:
Dupa simptomatologie nu pare o simpla iritatie, asa ca, ar trebui, totusi, sa-l convingi. Aciclovirul nu are ce rau sa-i faca, deaceea, am zis ca poate sa-l incerce, dar sa pui un diagnostic doar pe vorbele prietenei e cam greu.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
petaluda spune:
asa e aveti dreptate cu totii ca fara medic nu se poate. cred ca ar trebuii sa schimb titlul subiectului in "cum sa conving un barbat sa mearga la medic?"
ce argument l-ar speria, dar sa nu fie nici minciuna? o sa ii spun ce zicea darael legat de sarcina...
anca2207 spune:
Spune-i ca poate fi BTS nashpa care poate duce la impotenta....
Daca nici asta nu-l sperie....
delsim spune:
Refuza contactul sexual.Daca este o boala cu transmitere sexuala? Numai medicul dermatolog poate investiga , decide un diagnostic si un tratament.Rusine , rusine, dar poate alege un medic barbat.Doar nu o sa stea asa fara sa stie ce are.Si nu incercati cu tratamente babesti sau aflate din vecini.
oanabbb spune:
galbenelele sunt f bune,dar daca are ceva mai grav...
poate s,ar simti mai bine cu un dr. din alt oras...