preturi Doctor Cioata

preturi Doctor Cioata | Autor: dinzo

Link direct la acest mesaj

Buna ma poate ajuta si pe mine cineva si pe mine????
este cineva pe forum care se duce la Doctor Cioata in Timisoara???
Vreau sa stiu si eu preturi pt control si pt ecograf. Am citit pe un forum mai vechi ca ar avea dublu fata de alti medici din Timisoara. Va multumesc anticipat pt raspunsuri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

HELP ME!!!!!
Nu este nimeni din Timisoara???? NU a auzit nimeni nimic. AStept un raspuns. eu am 5 sapt si 4 zile si nu m/am hotarat asupra unui medic. Am m/ai spus in alta sectiune ca nu am incredere in medicii de la mine din oras, de aceea voi pleca in Timisoara.Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu aceste informatii. Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaana spune:

La medicul meu platesc in jur de 1 mil consultatia, eco si testul pap.
Poate alte fete te pot ajuta mai mult
Sanatate
Ana

Mergi la inceput

Merci mult de raspuns anaana. Dar de doctorul Cioata nu ai auzit nimic??? eu am citit pe un forum ca ar avea dublu tariful. sa nu ma trezesc ca este 2 mil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

eu nu merg la dr. cioata, nu stiu preturi dar intra pe topicurile timisorencelor poate te ajuta fetele! sarcina usoara!

29+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

eu n-am mers si nu merg la dr Cioata. O cunostinta de-a mea merge la el asa ca-ti zic de la ea ce stiu. La dr Cioata e aglomerat tare, la el merg in special gravidutele cu risc, asa ca daca n-ai probleme deosebite nu e cazul sa te stresezi sa ajungi la el. Programarile se fac foarte in avans, sa zicem cu luna inainte sau mai mult. Tarifele sunt maricele.

Am mai fost si eu acum 2 ani cand am fost graviduta cu baietelul meu la un medic din complex, iarasi asa, tarife mari, cozi mari, pretentii si aroganta din partea dr, fusereala, imi iesise pe ochi deja, asa ca am renuntat si am optat pt alt medic si bine am facut. Am nascut baietelul ok si m-am simtit psihic bine sub supravegherea unui medic fara atata notorietate, dar indiscutabil mai profesionist si mai uman in abordare.
sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCoroian spune:

Eu merg lunar la control la cabinetul particular al doctorului Civig. Din cate stiu este sef de sectie la ginecologie pe Odobescu. Pretul a fost in primele luni 350.000 lei vechi. Ultima data am platit 500.000 lei vechi. Pana acuma sunt multumita. De d-l doctor am auzit pana acum lucuri de bine, daca te intereseaza pot sa caut adresa exacta. Eventual se poate merge pentru prima vizita pe Odobescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

Buna,

Eu merg la clinica lui Cioata dar numai pt. eco morfologica, ecografia mi-o face dr. Cretu. La eco de 16 sapt. am platit 700.000 lei si maine merg la cea de 22 de sapt si mi-a zis la telefon ca e in jur de 1.000.000 lei.

Daca vrei sa afli tarifele lui de la cab. particular suna la receptia clinicii si intreaba cit costa cosultatia, nr. este 0256/244093.

bafta

Leliutza

Mergi la inceput

Va multumesc mult de tot fetelor pt raspunsuri. Nu as vrea neaparat sa merg la Cioata, dar problema este ca eu nu sunt din Timisoara si nu cunosc medicii de acolo. Soacra mea s-a operat la dl. Cioata iar tatal meu este operat la inima de fratele dansului. pe altcineva nu cunosc. daca ma mai puteti ajuta voi.
Multumesc mult

Mergi la inceput