INSEMINARE

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Neata gagici,

V-am spus ca vinerea viitoare am prima intalnire de insamantare? Sa vedem ce clocim pana atunci. Nucut poate-mi porti noroc si de data asta la ousoare, ca acum am nevoie de cat mai babane! Le duc si la plimbare, sa faca galbenusul frumos si auriu.
Tabi, faci insamantare luna aceasta?
Poate ai timp sa ne vedem si noi un pic cand vii pe aici. Eu va tot spun fetelor sa va mai tregeti sufletul la o cafeluta cand veniti pe la Giuly, dar voi fuga-fuga si tot pe aici va prind. Gaby, si la tine ma refer sa stii.
De fapt, va cert pe voi cand Nucut care munceste (chipurile) la doi pasi de mine n-are cica timp niciodata, c-o bate seful ! He!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Sheritra: eu am facut IAD dubla in zilele 12 si 13, azi sunt ziua 18. Asa ca nici o sansa sa ne vedem la Giulesti. Iti tin pumnii insa sa fii norocoasa si sa-ti iasa ca lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

sheritra, si eu as vrea sa pot sa stau cu voi la o cafeluta, suculet, inghetata, pizza, orice, dar atunci cand vin in Buc si trebuie sa ajung dimineata, ma trezesc la 3.30 si plec la drum pe la 4, stau cu un ochi la drum si unul la sot sa vad daca nu cumva vrea sa se relaxeze si sa adoarma Doamne fereste, iar dupa ce scapam de medici mancam repede si via Tulcea. Se intampla uneori ca sotul meu sa lucreze in dupamiaza respectiva si atunci clar ca trebuie sa ne intoarcem degraba acasa. Imi doresc sa ma intalnesc cu voi, chiar va invidiez ca sunteti acolo si va puteti intalni cand vreti voi, dar eu n-am ce face. Poate doar cand voi incepe FIV-ul si voi sta la hotel, caci probabil voi avea dupamieze libere ( intre 2 echo).
Bafta multa la outze, stiu ca tu ai productie record de obicei, dar totusi iti urez mult succes sa creasca mari, numai bune de spart si facut gemeni ( asta daca vrei)
toate fetele

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Tabitha, cred ca in cursul zilei de 14, probabil dupa masa, bineinteles ca este o presupunere. Ma gandesc ca, deoarece TB se ia dimineata, daca in ziua 14 era 36,8 iar in ziua 15 - 36,5, corelat si cu datele de la eco, probabil in a doua parte a zilei de 14.
Gabiu si eu am sentimentul ca “ trebuie sa bifez” inca 4 inseminari si ca voi reusi doar cu FIV, si cu gemeni pe deasupra! Tinand cont si de antecedentele mele si de o trompa lipsa si una curatata de aderente in urma cu cateva luni, sanse de reusita prin inseminare minime, dar…cine stie? Eu mai cred in minuni pentru ca am vazut minuni.

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

thea_m,si eu cred in minuni. Suntem datoare sa incercam tot ce ne sta in putinta, asa ca mai avem putin de asteptat pana la FIV, si poate pana atunci se intampla.....

gabi

Mergi la inceput

Gabit, Tabit , sa dea domnul la toata lumea oua multe si frumoase si gigei zdraveni si bine crescuti!
La mine s-a amanat pe azi Z1, sper sa-si dea drumul sa nu ma mai amane pana maine, abia astept sa plece.
Daca nu, le dau un sut de nu se vad.
Sunt o fata buna si cu suflet de crestin, dar pe uratii astia ii urasc, de vad rosu in fata ochilor!

Sheritra

Mergi la inceput

sheri poate e ceva la mijloc?! Parca citisem ca ieri era z.1. Poate o fi ceva implantare pe acolo

gabi

Mergi la inceput

He-he! As vrea eu!
Vrabia malai viseaza! S-a amanat atata tot! Vad ca se tin ca scaiul de mine, n-as scapa de ei nici pe luna!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Buna fetelro,
Nu am mai deschis calculatorul de mai bine de trei ziele dar azi am citit tot.Am avut niste prieteni in vizita din Germania si nu am avut timp.
Ma bucur ca nu sunt singura ca voi sunteti alaturi de mine si sper din tot sufletul sa reusim impreuna fara FIV Maine la ora 8 dimineata merg la Giulesti la Cocei ,cu analizele ,ultima spermograma facuta tot de ea si tot ce am.Este prima mea intalnire cu ea.Am sa va povestesc maine seara ce a zis .Sotul meu are astenoratospermie si nu stiu daca imi va face inseminare.Eu sper ca da (nr 26 mil).Oricum de la ultima spermograma cand i se descoperise o infectie spermatica el a facut tratament iar analizele hormonale au fost Super Ok.Speram sa avem o spermograma mai buna.
Sheritra si eu vreau fiv tot cu Dracea daca vine in Septembrie.Eu teoretic sunt OK.Trompele permeabile verificate cu histo,ovulez normal si am si o sarcine intrerupta la cerere acum 7 ani.Alte analize nu mi s-au mai facut .O sa vorbesc maine cu dr.Cocei sa vad ea ce zice.
Sper din tot sufletul ca si voi sa reusiti cat mai curand.
Si eu am o inseminare cu Moisa acum 2 luni,facuta la 2 ore dupa pregnil.Abia acum m-am dumerit ca se fac la unii medici cand esti acolo nu cand trebui.Dar asta ea bine ca avem variante.
Va pup dulce si va scriu maine seara impresii.

Mergi la inceput

aurelia77 vad ca mai exista fete cu IAS facut imediat dupa pregnyl. Oare exista si o explicatie logica sau doar goana dupa bani?
Eu totusi am sa merg tot la Moisa insa voi refuza sa-mi faca IAS la mai putin de 24 ore de la pregnyl.
Bafta multa la Cocei, poate spui si aici ce-ai facut la ea.
te pup

gabi

Mergi la inceput