INSEMINARE

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna la toate fetele! (nu dati in mine ca nu am mai scris de un car de ani)

Ma inscriu si eu in randul celor care fac IA, numai ca la mine e IAD.

Luna asta am facut din nou IAD, tot dubla. Este a patra luna in care incerc. De doua ori a fost dubla. Toate le-am facut cu Moisa, la Giulesti sau la cab. ei privat. Luna asta a fost ceva mai ciudat. In ziua 12 (vineri) aveam E de 6,7 mm, folicul pe stranga de 22,5 mm. Am facut un pregnil si dupa 3 ore IAD. In ziua 13 (sambata) am fost din nou la eco, E = 7 mm, nu se sparsese foliculul, asa ca am mai facut o IAD si m-a trimis acasa. Eu m-am oferit sa stau pana a doua zi, sa mai facem o eco de control, dar nici nu a vrut sa auda. Foarte curioase la mine luna asta au fost TB:
in ziua 12 - 36,4;
in ziua 13 - 36,8;
in ziua 14 - 36,8;
ziua 15 - 36,5
ziua 16 - 36,8
ziua 17 (adica azi) - 37,0

Ca urmare a acestor TB, luni am decis sa merg la o eco de control la mine in oras. Dr. de aici mi-a zis ca nu s-a spart foliculul, ca are 12/17 mm. Am sunat disperata doctorita, ca sa vad daca mai are sens sa continui tratamentul cu utrogestan si thrombo ASS, iar aceasta mi-a zis ca ala nu-i folicul, ci corp galben si sa stau linistita. Eu totusi cred ca am ovulat mult prea tarziu (daca am ovulat) si ca de pomana am facut cele 2 IAD. Acum nu-mi ramane decat sa astept, sa vad ce se intampla.

Am vorbit pe e-mail cu dr. Dracea si in cazul in care ma decid sa continui eforturile, din septembrie ma voi duce la Dracea.

Dat fiind ca am facut pregnil in ziua 12, IAD in zilele 12 si 13 iar in ziua 15 aveam "ceva" de 12/17 mm, cand credeti ca a fost ovulatia? Oare am prins momentul? Nu stiu ce sa mai zic.

Va tin pumnii tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Tabi, tare bucuroasa sunt sa te aud din nou! Te imbratisez virtual si poate ne mai intalnim noi prin Giulesti in septembrie!
Eu habar n-am si nici nu-mi pot inchipui ce-a fost in povestea ta, mai bine tac din gura, tare incurcat este, parca-i o problema de matematica din gazeta.
Daca nici tu la experienta ta n-ai descifrat-o...!
Dar daca este o ovulatie tarzie, transmite-i doctoritei din partea mea rusine ca te-a pus atata pe drum si bani aruncati si timp nu mai vorbesc! Pe de alta parte, mai stii de unde sare iepurele?
Fii atenta, azi am citit in metrou (peste umarul si sanul unei femei corpolente ce citea Libertatea) ca de acum nu mai este nevoie de donatori de sperma, s-a creeat sperma artificiala! Cine stie, poate are mai multe reusite?
N-am apucat sa citesc ca nu mai vedeam de poseta doamnei, si la chiosc nu mai era, dar poate face cineva rost de ea, numarul de azi, ultima pagina, sa ne spuna cum e treaba.
Fetelor, inainteaza stiinta asa repede, ca in curand o sa gasim la borcan la Mega Image si o sa luam o lingurita dimineata de trei ori cu putina apa si vom ramane cu bebici!

Sheritra

Mergi la inceput

Iata linkul la art. din Libertatea

http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=157753

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Tabitha, pupicei multi, fug sa-l postez si la optimiste!

Mercic

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

tabitha si mie mi-a facut Moisa o inseminare la o jumatate de ora de cand facusem pregnylul dar sunt hotarat sa nu repet experienta pentru ca sunt bani arncati pe fereastra. La mine ovulatia se declansaza la 30-33 ore de la injectie. Nu se justifica o IAS imediat dupa inj. nici chiar daca ea mi-a zis ca " doamna asta se sparge pana diseara ca e mare" ( vorbind despre folicul). Ei bine durerea a inceput la fix.33 ore si a tinut 2 ore. Verificat si cu echo, asa cum spui si tu, abia a treia zi se sparsese.
Eu am zis ca stie ea ce face dar si eu imi stiu organismul mai bine ca oricine.
Eu am sa fac IA luna viitoare, asa ca nu pot decat sa va urmaresc, de zis n-am ce zice.
multa bafta tuturor

gabi

Mergi la inceput

gabiu: de asta nici eu nu sunt multumita de dna. Moisa. Si am ales sa continui (daca va fi sa continui) cu Dracea, care in primele luni cand mergeam la ea imi zicea sa fac pregnil si IAD la 36 de ore. Asa mi se pare mai corect.

Mergi la inceput

tabitha, Dracea are si cabinet particular sau iti face IAD la Giulesti? Stiu ca e sefa de la FIV parca, nu?
, oricum nu se stie niciodata, asa ca stai linistita

gabi

Mergi la inceput

gabiu: Dracea este intr-adevar sefa de la FIV, eu o consider destul de competenta, Marinescu lucreaza cu ea la cazurile dificile, e mana lui dreapta cum s-ar zice. Din cate stiu mai merge la clinica Endocenter, dar nu am verificat niciodata. Mie IAD-urile mi le va face cu siguranta la Giulesti, ca acolo este banca de sperma.

Mergi la inceput

Sheritra: Iti multumesc pentru gandurile bune. Esti o dulce.

Mergi la inceput

tabitha inseamna ca esti putin legata de programul d-nei Moisa si din cauza asta iti face IAD cand poate.
La mine nu stiu care a fost motvul pt. care mi-a facut IAS pe loc. Poate ca sa nu mai vin in Buc. a doua zi? Sau sa nu vina ea la cabinet? Nu stiu
Oricum am gasit destule puncte slabe la ea, insa o sa raman in continuare aici, pana la FIV.
Stiu ca Moisa gestioneaza banca de sperma, nu-ti va zice nimic cand va vedea ca ai migrat?

gabi

Mergi la inceput