Miresele anului 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hihi..Ioana pune mamica lacatzel la iesire
Fug ca-s rupta de oboseala
U all!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna dimineata gasca!
Ce intrare....si-s moarta de somn, dar m-am trezit sa fac sandvisuri la sot. Ca asa sunt eu soata model. Cred ca ca soacra o sa-mi stea nitelush mai prost .
Raportati ce ati facut in weekend. Noi la vila, am trebaluit, mancat si dormit. Am primit sezlong super tare, si papuci frumosi si rasfaturi .
Azi am niste treaba asa ca incerc sa tin legatura sa vad ce ati facut in weekend. Aveti grija de voi.
Multi la foste miresici 2005.

Ps: Nu am avut contracti in weekend chit ca m-am tot agitat. Fimiu mai sta la caldurica.

Ioana 34+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.png

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Neata,
Eu raportez ca sunt foarte adormita pentru ca aseara am dantuit la nunta uneia dintre cele mai bune prietene ale mele. Pot zice ca a fost totul perfect, de la miri, care erau frumosi tare, la organizare, muzica si distractie. O nunta de vis si sper ca si mirii sa aiba o viata cel putin asa de frumoasa.
In rest, nimic deosebit, pregatiri de plecare, peripetii cu rochia de nunta si de nasa si atat.
Sunt putin suparata insa ca ma doare tare burtica pentru ca am un chist care nu vrea sa dea cu nimic inapoi si isi face rau de cap. Maine merg la doctor sa vad, dar m-am saturat pt ca rezultate nu prea sunt.
Pup toate fetele su sper ca fie o saptamana buna, cu vesti bune si optimism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Neatza si de la mine!
Io-s cu guturaiu-n nas si gat de o saptamana, behai ca un magar . Am reteta de antibiotic de vineri, da am avut iesiri cu prietenii in wknd si nu puteam rata o bere, doua, trei... . Asa ca, de azi, incep si io tratamentu, poate mi-oi mai reveni. Maine si joi n-o sa semnez condicutza, pen'ca o aduc pe mama la capitala pentru niste investigatii...nu ii e bine deloc in ultima vreme, iar in provincie mori cu zile!
M-a terminat caldura de ieri (mai bine zis, zapusheala) si pare-se ca azi o sa fie la fel. D-abia astept concediu, d-abia astept sa scap de bucuresti, caci nu mai suport placerea!

Salutari si pupaciuni la duamne!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Ma scuzati ca intru si io hop-top aici - eu sunt miresica de 2006, dar am o intrebare pt Olguttza!! Imi aduc aminte ca am vazut la tine etichete personalizate pt sticlele de vin si de tarie (tuica ??????/) !! Nu stiu daca te confund, dar mi-au placut mult de tot - si parca pt cele de tarie aveai si un text tare dragut ? Ai putea sa imi spui cum le-ai facut sau unde si sa imi aduci aminte textul ? Scuze daca te confund!!!
Multumesc frumos!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alishaa

Ma scuzati ca intru si io hop-top aici - eu sunt miresica de 2006, dar am o intrebare pt Olguttza!! Imi aduc aminte ca am vazut la tine etichete personalizate pt sticlele de vin si de tarie (tuica ??????/) !! Nu stiu daca te confund, dar mi-au placut mult de tot - si parca pt cele de tarie aveai si un text tare dragut ? Ai putea sa imi spui cum le-ai facut sau unde si sa imi aduci aminte textul ? Scuze daca te confund!!!
Multumesc frumos!!

Nu m-ai confundat (cred! ). Etichete am avut doar pentru vin, caci tzuica n-am servit. Le-am facut singurica, in word, cu o poza de pe net si text propriu. Pentru a putea fi printate color insa, au trebuit refacute in coreldraw. Le-am scos pe hartie semi-lucioasa, de 90 mm, si le-am lipit singurei pe sticle cu super-glue . Uita-te in pozele de la nunta si-ai sa le (re)vezi!

De la nunta...

Mergi la inceput

Unde le-ai facut, daca nu te superi ? Poti sa imi spui ? Multumesc frumos pt raspuns!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alishaa

Unde le-ai facut, daca nu te superi ? Poti sa imi spui ? Multumesc frumos pt raspuns!!

Unde le-am printat? la unul din centrele Tzuchi, din Romana. Tot acolo mi-a facut si modificarile in coreldraw.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna doamnelor!
Ioana, am bucur ca te-ai relaxat in week-end si a ca fost bebitu cumintel.
Olguttza, sa treaca guturaiul!

Eu azi am simtit ca innebunesc de griji cand mi-am dat seama ca bebe n-a miscat deloc pana pe la 10.30. Si nici nu mi-am dat seama de chestia asta decat cand a sunat tati si a intrebat ce face bebe. Pana la urma atata m-am miscat si am "gadilat" burta ca am trezit bietu' copil. S-au crucit colegii mei, da' ce sa fac daca-s paranoica?
Ieri am fost la padure si m-au mancat tantarii ...deci nu prea m-am distrat.

27+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Multumesc mult mult de tot Olguttza!!! Au costat mult ?

Mergi la inceput