Miresele anului 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna viitoare mamici foste miresici!
Felicitari Alexandra! Ma bucur mult pentru tine. Ti-am admirat si burtica .
Imi doresc si eu foarte mult un bebe. Atat de mult incat nu ma mai pot concentra la alte lucruri. Problema cea mare este ca sotul meu nu vrea nici in ruptul capului (in momentul asta). Tot o da ca nu avem bani, ca nu ne vom putea descurca, etc.
Imi dau seama ca nu va fi usor, dar la mine dorinta este atat de mare incat ma ia cu stare de rau numai cand vad vreun bebe.
Nu stiu cum sa-l conving. Ne certam in fiecare zi pe tema asta.
A mai avut cineva probleme de genul acesta?
Vreau si eu ca a voastra.
Pupici!

pregatiri nunta...

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

andreea c imi pare rau pentru tine ca nu te poti intelege cu sotul...nu stiu ce sa iti zic ...incearca sa vorbesti cu el sa-l faci sa inteleaga ce-ti doresti si ma gandesc eu ca nu va rezista

hai ioana cu vesti

moira si noua ne e dor de tine...eu abia astept sa te vad nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor, cred ca Ioanei inca nu i s-a rupt apa pentru ca nu am nici o veste de la ea. Oricum am auzit ca dopul se poate elimina si cu 2 saptamani inainte de nastere, deci s-ar putea sa mai avem de asteptat
Moira, ma bucur ca ne mai dai vesti si ca iti merge bine. Abia astept sa vad pozele.
Andreea, bine ai revenit printre noi. Multumesc pt. felicitari. Nu mai am nici eu prea mult pana la termen... Imi pare rau ca nu reusesti sa-ti convingi sotul. Daca e sa privesti problema strict material, nu va fi niciodata timpul propice pentru un copil. Cheltuielile lunare cu un copil, mai ales cand e mic, ar speria pe majoritatea. Dar trebuie sa se gandeasca la faptul ca timpul trece in defavoarea voastra. Uite noi vroiam sa mai asteptam cu bebe tot din motive financiare, dar eu am deja 27 de ani si am zis ca daca vreau copii, vreau sa-i fac pana in 30 de ani. Acum se va naste primul bebe si e tocmai bine ca sa ne hotaram daca il vrem sau nu si pe al doilea. Daca ne vom hotari si la al doilea, o sa incercam din nou cand o sa am eu 29-30 de ani. Deci la limita. Cat despre bani, trebuie sa faci multe sacrificii ca sa te descurci, dar cred ca merita efortul. La noi va sta Cristi in concediul de ingrijire a copilului, tot din motive materiale. Asta e situatia. Incearca sa-ti convingi sotul in felul asta, poate reusesti. Daca nu, incearca sa-l pacalesti...Ramai dintr-un "accident". Nu cred ca dupa aceea iti va cere sa renunti la sarcina. Iti urez mult succes sa-l convingi si sa te vedem repede cu burtica.
Restul fetelor, multi . Chiar asa, unde a disparut Zoze???

32+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

alex ma bucur ca esti bine si ca nu mai ai nici tu mult pana la termen
in legatura cu sfatul pe care i l-ai dat andreei eu sincer nu cred ca e cea mai buna idee...un "accident" din asta poate ave aurmari destul de nasoale...adik el sa nu vrea nici in ruptul capului s-o puna chiar sa faca un avort...sau mai rau dupa ce se naste copilul sa nu-l iubeasca sau sa vrea sa se desparta de sotia lui

parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Andreea, eu te sfatuiesc sa nu mai insisti prea mult pe aceasta tema, probabil ca si din incapatanare iti spune nu. Lasa sa mai treaca un pic de timp, dupa care mai incearca sa discuti cu el.
Multa bafta!

Pup toate fetele

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by nushulica

alex ma bucur ca esti bine si ca nu mai ai nici tu mult pana la termen
in legatura cu sfatul pe care i l-ai dat andreei eu sincer nu cred ca e cea mai buna idee...un "accident" din asta poate ave aurmari destul de nasoale...adik el sa nu vrea nici in ruptul capului s-o puna chiar sa faca un avort...sau mai rau dupa ce se naste copilul sa nu-l iubeasca sau sa vrea sa se desparta de sotia lui

parerea mea

Hmmm, da, ai dreptate, depinde de barbat. Eu stiu ca mama asa a procedat cu tata si la ei a functionat, de-aia i-am sugerat chestia asta...Decizia ii apartine.

32+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Va multumesc mult fetelor.
In legatura cu "accidentul", nu as putea sa fac asa ceva desi sunt convinsa ca nu mi-ar cere sa fac avort. Totusi nu mi se pare cinstit. Vreau sa zica el "DA" nu sa il pacalesc. Plus ca noi folosim prezervativ si ar fi cam greu. Ce sa fac sa i le intep?Mai degraba as divorta decat sa fac asa ceva.

Nu stiu ce argumente sa-i mai aduc...am obosit.

Va pup ...norocoaselor.

pregatiri nunta...

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ceva.
Am fost astazi si mi-am facut cauterizare ca aveam o rana pe col. Trebuie sa mai fac acum si o "pauza" de o luna si jumatate .

pregatiri nunta...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea c

Am uitat sa va spun ceva.
Am fost astazi si mi-am facut cauterizare ca aveam o rana pe col. Trebuie sa mai fac acum si o "pauza" de o luna si jumatate .

pregatiri nunta...

lasa andreea ca trece repde o luna jumate iti zic din proprie experienta
numai bine in luna asta nu-i mai pomeni nimic de bb si nici pe urma o perioada(scurta) si cine stie poate se intampla minunea si o sa-ti zica el ca vrea bb

am o intrebare sper sa nu fiu prea indiscreta: nu inteleg el nu vrea bb acum sau deloc??niciodata??...ca daca nu vrea acum si invoca anumite motive sunt convinsa ca tu ii poti da argumente pro la greu ca doar suntem femei ne pricepem tare bine la asta

Mergi la inceput

Nu vrea acum, iar eu simt ca innebunesc cu fiecare zi care trece. Tot o da ca nu avem una ca nu avem alta, ca nu ne vom putea descurca. Adevarul este ca nu ne raman niciodata bani de la o luna la alta, dar sunt atatia care nu au nici jumatate din salariile noastre si tot fac copii.

pregatiri nunta...

Mergi la inceput