Miresele anului 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Ei stai linistita, insarcinata am ramas tot pe raceala la fel una crunta care m-a tinut vreo 3 saptamani ca vorba aia, toata lumea imi recomanda aspirina saracului, si atunci am luat medicamente la greu ca de, nu stiam inca....
Leyla 17+

quote:
Originally posted by Alinus25

quote:
Originally posted by leyla

Da asa este, dr. stie cel mai bine, pt. ca fiecare sarcina este diferita, dar in primul trimestru de sarcina nu prea e bine sa te imbolnavesti defel. Tu erai deja in sapt 14-15, deci ai trecut de ce era mai greu. Sper sa fie bine si la mine. Mi-e frica pentru ca eu am mai trecut prin durerea unei pierderi de sarcina si este groaznic... nu vreau sa se mai intample.
Ma bucur pentru tine ca micutul a inceput sa se fac simtit. Cred ca este un sentiment extraordinar, mai ales ca acuma l-ai simtit prima oara.

Sanatate in continuare iti doresc si sa aveti grija de voi

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Si bv
Olgutza, nu ne pui si noua poze cu tine tunsa scurt? sunt convinsa ca iti sta minunat, la fatza ta de papusha!

M-ai facut efectiv sa fiu ! O sa-ncerc sa fac rost d-un aparat zilele-astea....desi arat acu ca o mingica .

gravidutze si nu numai!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

hopa si eu!
Azi mai tarziu ca deh m-au apucat nebuniile coafor!
M-am vopsit tuns si aranjat, m-am epilat si pe acolo si pe restul corpului si astea pt ca de aseara am mici reprize de scurgeri gelatonoase teransparente dar nu cu sange, si ma gandeam ca poate elimin incet din dop . Burtica e din ce in ce mai jos, toata lumea ce ma cunoaste si ma vede ma trimite la pat ca cica nasc . Eu mai vreau nitel sa mai stea adica macar 2 saptamani. Dar vad ca nu-l conving. Aseara se proptise cu calcaiele sub tzatze si cu capul impingea asa de tare in col ca eu stateam pe wc sa nu ud patul de la apa. Si Cristi cu bagajul in mana cica mergem mami?
Frumos nu?
Alex misto cu strandul, naspa cu piciorul. Eu nu mai pot sa merg la strand , dar stau la soare la vila in curticica cu compotul de visine langa mine.

Ioana 35+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.png

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Buna tuturor!
Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Va citesc de ceva vreme, dar nu am prea postat si acuma m-am hotarat totusi sa va salut!
Eu am avut nunta anul trecut pe 24 septembrie - mai un pic si se face anul!
In primul rand vreau sa felicit toate viitoarele mamici! Va doresc sa aveti o sarcina si o nastere cat mai usoare! Iar celor ce vor sa devina le doresc spor la treaba!
Noi vom mai astepta putin cu acest proiect

Va pup! Sa aveti un weekend placut si racoros!

Spune-mi, daca te-as prinde-ntr-o zi
si ti-as saruta talpa piciorului,
nu-i asa ca ai schiopata putin, dupa aceea,
de teama sa nu-mi strivesti sarutul?...
NICHITA STANESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la gagici!

N-am mai intrat demult...da` inca mai am multa treaba la serviciu...si de abia astept sa intru in concediu (pe 10 iulie)...sa profit de sotu`...care are delegatie la Mamaia. atunci...si dupa aia sper sa ajungem citeva zile prin Grecia...si pate atunci mai ne apucam si noi de proiectul bb...ca pe acasa momentan nu prea ne mai intilnim - io la serviciu si la renovari...ca doar sunt sef de santier.....si sotu prin diferite orase ale tarii...

Ma bucur ca burticile noastre fac bine.

Va pupicesc pe toate fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Bine ai venit Selena

Ioana, m-au trecut emotiile, cand am citit de bb-ul tau. Saracutzu de el, nu mai are rabdare vrea sa-si vada si el odata parintii

Eu sunt in concediu medical, am grija de . Pe net nu prea pot sa intru cand vreau eu, numai cand nu e sotzu acasa, ca altfel si nu prea am cu cine discuta, ca e incapatanat rau, noroc cu nevasta-sa ca-i mai intelegatoare

V-am pupacit

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

alinus25, felicitari pentru . sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara.
sa ai grija de tine.

15+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

selene bine ai venit la noi...si eu am avut nunta tot pe 24 septembrie ne-am petrecut amandoua o data fara sa stim...pune poze de la nunta ca altfel nu te primim

ioana mai tine-l pe bb macar 1 sapt 2 ca el e nerabdator sa va cunoasca dar trebe sa mai creasca un pic

anangel sorry pt accidentul de la piscina dar ma bucur ca te-ai distrat si te-ai balacit in voie si asta ti-a facut bine

alinus cunosc problema de care zici cu sotul al meu vede negru in fata ochilor cand ii zic ca intru pe forum...a zis ca-s dependenta...nu recunosc

roxygeo eu iti zic concediu placut de pe acum ca stiu cum e sa astepti sa pleci si sa nu mai ai rabdare

olgutza fara poze nu discutam ai priceput???????

azi il sarbatorim pe iubitul meu sotz face ...cativa anisori...am inceput de aseara cu cheful si azi e partea a2a

un weekend placut...la iasi ploua cu galeata tocmai acum cand ne-am pus si noi ac acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Nusha ...sa traiasca sarbatoritul...sa fiti sanatosi si sa aveti parte de multa intelegere.
Eu sunt destul de trista...dar cand ma gandesc la Moira...de o saptamana sunt singurica...al meu sot e la Satu Mare...departe rau...sper sa vina saptamana viitoare....nu a putut sa se prezinte la examene...E greu fara el....Asa ca fetelor...va doresc toate bune si ne mai auzim...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Ioana, azi am fost la Carrefour Colentina si am vazut patuturile din oferta.

15+

Nunta noastra

Mergi la inceput