Mamici de sept-oct 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 26
Vauva spune:
Neata burtici!
Am vazut ca te-ai trezit Pufy si vroiam sa-ti spun ca imi pare rau despre problemele pe care le ai cu hemoroizii. Sa stii ca si eu am 
si stiu ce inseamna. Mi-au aparut de la inceputul sarcinii cu sangerari si tot tacamul. La mine alterneaza perioadele de acalmie cu cele cu dureri si sangerari ca am o fisura. Asa ca Doamne Fereste sa fiu o zi constipata ca la mine ii bai mare. Si eu te sfatuiesc sa folosesti ung sau supozitoare speciale pt hemoroizi asa cum ti-au zis fetele (pe aici exista alte tipuri si la fel scrie ca nu se folosesc in I trim )acum folosesc si eu din cand in cand asa cum a spus Inni cu masura fara sa pun kile
, am intrebat si la farmacie si au zis ca e OK , doar cand simt ca nu mai pot si iti pot spune ca e foarte eficient. Incearca sa folosesti la baie un sapun cu ph neutru si asta este important si evita sa stai mult pe fund. Ce sa facem om trece noi si peste astea.
Cu tensiunea mai bea si tu cate un pic de Pepsi sau Cola daca cafeaua nu-ti place. Eu beau dim o cafea cu mult lapte ca si a mea e mica tensiunea. Dupa ce beau cafea am 10 cu 6.
Asa... si sa stii ca am facut si eu papanasi aseara, am gasit branzica au iesit "cumplit" de buni, Doamne ce fragezi, am mancat ca sparta, cu greu am renuntat la 4 bucati sa i le dau sotului care la fel a fost super incantat. Asa ca o sa mai fac

Fetelor va doresc o zi buna eu am plecat acum la curs de finlandeza
Pupici,
Vauva
29+ cu
Bianca
http://community.webshots.com/user/Vauva101
pufymic spune:
Vauva
si multumesc ca-mi esti alaturi....nasol ca si tu confrunti cu aceleasi probleme...
!
O sa incerc cremele si sper sa ma ajute....
Eu nu pot sta deloc pe scaun acum din cauza durerii....asa ca nu se pune problema cu statul mult pe scaun....
Care reteta de papanasi ai facut-o?Cea de la mine?Si eu cand am facut ultima data abia l-am oprit pe Alesio de la mancat
!
Pupici!
Ioana
(26+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Vauva spune:
Pe cea de la tine am facut-o aseara. Seamana cu a mamei.
O sa o incerc si pe cea a Marthei data viitoare.
Pupici,
Vauva
29+ cu
Bianca
http://community.webshots.com/user/Vauva101
mephala30 spune:
Neatza!
N-am mai scris de ceva vreme, am fost ingrijorata 2 zile caci am simtit miscarile lui bebe ft. slab. In dimineatza asta m-am linistit oarecum, caci m-a lovit de cateva ori in stilu-i caracteristic: puternic.
Eloise, daca vrei sa mergi la dr. Aursulesei, iti trimit pe pm nr. de telefon de la cabinetul particular din Tatarasi.
Pe Ius l-am nascut tot cu el, e un medic bun si cooperant. Ius s-a nascut noaptea, la 2,55, eu doar l-am sunat si a venit urgent la spital si mi-a facut cezariana (asta am ales eu).
Cum doresti.....
Cat despre cantarit, luat tensiunea si alte chestii de genu asta....de toate se ocupa nu medicul ginecolog, ci medicul meu de familie.
Ioana, of, abia acum incep problemele 'serioase' de sarcina.
Ai grija de tine! Pupici
Am 'pus-o' si eu de cateva borcanele cu gem de capsuni, am fost norocoasa, caci am gasit ieri capsuni cu 40.000 kg. Am cumparat 4 kg, acum sunt pe foc...
Carmen
(25+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
inni spune:
'neata burtici !
Eu abia acum m-am sculat. Am facut noaptea alba.De unde ziceam ca bebe doarme o data cu mine....iata ca a aparut si exceptia. S-a "jucat" toata noaptea. Degeaba stateam eu nemiscata ca ...nu se potolea.
Pufy poti sa le folosesti pe amandoua linistita, alternativ, nu e nici o problema. De altfel, cam asta e cheia la hemoroizi sa le dai in cap cu mai multe deodata....Mama...da' te-au pocnit rau de tot...ti s-au si spart...offffff.
Inni
28+ cu
....
pufymic spune:
Carmen
!Ce faci dulceata sau marmelada???Eu n-am mai gasit capsuni....si din 25 de borcane cat am facut mai avem vreo 17-18...![]()
Inni si eu m-am gandit sa le folosesc alternativ fiindca am cautat pe net si am vazut in prospecte ca nu contin aceleasi ingrediente....Sper sa ma ajute...
Mai stau un pic si-mi sun si ginecologul sa vad ce zice....
Pupici!
Ioana
(26+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
mephala30 spune:
Ioana, fac ce iese...ma gandesc sa nu le fierb prea mult: au fiert si aseara 3 ore la foc mic, plus o ora in dimineata asta....ce sa fac daca picatura nu sta tzeapana?
Carmen
(25+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
pufymic spune:
Mai fierbe-le putin....si picatura nu se face beton, ci se incheaga doar, adica nu curge ca apa, ci e ca un sirop asa mai legat....offf ca habar n-am cum sa-ti explic mai bine!
Sper sa intelegi...
Pupici!
Ioana
(26+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
nicolstoy spune:
Neatza fetelor,
Iata ca am mai aparut si eu...Am citit tot...m-am intristat...am incercat sa nu ma mai gandesc...
Pufy sper sa-ti fie mai bine...
Am mai scapat de examene (cu bine din fericire),mai am abia saptamana viitoare doua si gata.Pana atunci sambata plecam la mare (ne scot cei de la sot la relaxare, la Eforie...)si abia astept.Costum de baie mi-am cumparat unul intreg de la Jolidon (acum vreo 2 saptamani), deci nu pt gravide si sper sa mai pot intra in el
.L-am luat pt ca era super ca pret fiind ramas din colectia de anul trecut,asa ca o sa-l pot folosi oricum dupa.Nu stiu in iulie cand plecam in concediu ce fac dar vedem...
Am vazut ca vorbeati la un moment dat de aranjatul camerei pt puiuti ...eu la Vladut am amenajat-o practic dupa ce el avea deja 1 anisor.Pana atunci dormise in patutul lui la noi in camera.I-am vopsit 2 pereti pe un albastru foarte deschis si doi un galben pai.Apoi am lipit personaje din desene animate (sunt dintr-un fel de cauciuc sa zic asa,nu stiu exact ce material este,dar sunt super ok).Daca vreti sa vedeti am facut aseara niste poze, sunt pe Yahoo.
Ieri dimineata Vladut s-a distrat copios cu fratiorul lui...tinea manuta pe burtica si galusca se misca frate de sarea burta in sus nu alta si la fiecare lovitura Vladut al meu radea de incepeam si eu sa rad de rasul lui.
Cam asta e la noi,pupici pe burtici.
Nicol
27+
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie