Mamici de sept-oct 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Bibi eu te sfatuiesc sa nu pui tapet,eu am facut o mega amenjare in casa in care am copilarit ptr ca ai mei nu mai stau in Bucuresti de ceva ani,sormea e plecata asa ca mi-a ramas mie casa asta.Vreo 3 ani am stat cu chirie in Dorobanti ptr ca asa vroia seful sa stam aproape de restaurant (el platea chiria).In casa care o inchiriasem fiind la parter era groanznic de umede si plina de egrasie si am zis ca nu vreau sa-mi imbolnavesc copilul de plamani stand acolo,asa ca anul trecut in octombrie ne-am hotarat sa facem amenajarile aici care au tinut pana la mijlocul lui decembrie si ne-am mutat,si in casa asta era pus tapet,a fost groaznic cand l-am dat jos,plus ca in timp se face ca naiba.Eu una nu mi-as pune tapet nici sa m-a pici cu ceara dupa cate am patit cu ala vechi.Eu cunosc o echipa este super buna (eu aici mi-am imbracat toti peretii in rigips)dar este foare scumpa.Si nici nu stiu daca ati pot termina intr-o saptamana ce ai de facut.Plus ca au foarte mult de lucru.Daca esti interesata scrie-mi si-ti pot da nr de telefon.
Iar in toata casa am facut o culoare unica si e o volsea super lavabila cu silicon in ea (era o reclama care turna borcanul de bulion si nu ramanea patata)Chiar daca a costat mai mult am obtat ptr ea ptr ca Igorul se sprijina pe pereti mai sar bale si deci peretii trebuiesc spalati,iar pe asta o speli de mai mare dragul.
Eu camera lui bebe o las asa cum e acum facuta o sa-i pun masuta de infasat si patutul (dupa vreo cateva luni daca reusesc sa-l mut din camera noastra) acum am o biblioteca si un pat care sunt noi asa ca nu vad de ce sa o schimb.Desenele pe pereti sunt dragute dar eu nu le pun nu e genul meu.In schimb camera aia e plina de tot felul de maimutoaie din plus cred ca sunt vreo suta stranse de-alungul timpului.

M-a scuzat fetelor ca am iesit din subiect.

Io24+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Pufymic mercic mult.

Io24+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

Salutare fetelor

Am si eu o intrebare, mi-am facut un mic calcul cu necesarul pt. bebe si am ajuns la o suma astronomica, si m-a traznit un gand, oare se merita sa luam si lucrusoare second hand? (nu ma refer la consumabile, ci la chestii mai rezistente).
Am vazut foarte multe anunturi de vinzare si ma intreb daca e ok sa iei ceva folosit, sau trebuie sa fie totul nou. Spre exemplu in Publitim am vazut un anunt la baby phone cu numai 400.000 lei, si unul nou e minim 1.500.000 lei.Ma gindesc ca daca e in stare de functionare e ok si daca nu e nou ... Voi ce ziceti? Fetele care sunt la a doua sarcina ati mai putut folosi ceva de la bebele care deja a crescut?

Bibi si eu vroiam sa punem tapet la bebitza in camera (am vazut unul super frumos cu ursuleti), dar apoi am vorbit cu o prietena care are un baietel de 2 ani jumatate si e disperata ca i-a jumulit bucatele din tapetul de pe hol. Cica ii place sa il bizie si cum prinde un moment, cum casuna direct pe locurile unde a reusit sa il desprinda. Asa ca nu stiu daca e o idee buna, desi taaare frumoase sunt unele modele.Eu sper sa ii fac peretii pictati cu personaje de desene animate,.
In legatura cu mesteri din Bucuresti am citit ceva la sectiunea "Know-how ..." pe DC la topicul cu construitul de case. Sunt mai multe fete in situatia ta si discutau de preturi si echipe din Bucuresti. Intra sa vezi, poate afli ceva.

Va pup dulce

Leliutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Sephora, m-am mutat la Nayel din mai multe motive..spitalul era f departe de mine si cu conditii nu prea bune, dr pleaca din tara asa ca am decis sa merg la dr Nayel pt ca si mie mi-a lasat o impresie buna
Merci, Pufymic
Mexxa, ce mai faci? Te simti mai bine?

27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

De ce mi-a fost frica nu am scapat-in sensul ca am racit.
M-am tinut tare pina acuma, insa desteptul de barbata-miu a luat raceala de la cineva si binenteles ca mi-a dat-o si mie.
Tusesc ca un magar si am nasul infundat, am luat niste oscillococciunum, am baut la greu ceai cu miere si lamiie, sirop de patlagina dar nu-mi trece de nici-o culoare.
Intreb si eu fetele care au fost racite, ce medicamente au luat, ca nu vreau sa-i fac bebitei vreun rau.
Pupici la toata lumea.

APoianschi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

andra eu zic sa-i dai in continuare cu oscillococcinum! eu asa am scapat dar in trei zile ce-i drept. am fost racita o sg data pe la 3 luni...si am mai avut un inceput timid acum cateva zile la munte si am bagat imediat un oscillo si am rapus-o din fasa!

fetelor vedeti ca am trimis la mailul comun o gramada de link-uri cu produse pt bb. unele sunt chiar interesante!

va pup, si va doresc in continuare we placut, ce-a mai ramas din el!

raluca 27+
cu alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Pupic burticile !

In primul rand va multumesc MamiLili, Sephora, Ramomar, bb_ralucutza Pufy, Itzy-bitzy, Mephala30, Leliutza pt. felicitarile voastre (sper ca n-am omis pe nimeni).Multa iubire si voua si intelegere.
Nu am mai intrat pe forum de vineri, pt. ca...dupa cum v-am spus am plecat in cautare de ceva de pus in geam pt. camera bebicii. Si nu am gasit .Sambata am plecat din nou...si am gasit . Dar 3/4 din zi mi-a fost blocata si cand am ajuns acasa..nu am mai fost buna de nimic.Si abia acum am avut vreme de calculator.

In al doilea rand felicitari bb_ralucutza pt. aniversare.Imi cer scuze ca ti le adresez la o zi dupa, insa te rog sa ma crezi ca ieri cu toata zbenguiala prin oras am uitat.LA MULTI ANI !!! FERICITI SI SANATOSI.

In alta ordine de idei..amarantina sa-ti traiasca copilasul si sa va aduca multe bucurii multi ani de acum inainte.

Bedrosmart...merci pt. informatia cu refluxul vezico-ureteral. Habar nu aveam. Nu prea ma pricep la afectiunile de bebe. Adevarul e ca m-am cam speriat citind..de-aia mi-am si facut repede programarea.Acum nu stiu daca o sa ma duc, ma mai gandesc..insa tot mai cred ca e bine ca inainte de nastere sa mai fie facut o eco. Unei prietene de-a mea...daca-i faceau eco inainte de sarcina poate reuseau sa vada ca bebe a eliminat meconiu in lq amniotic si e aproape sufocat. Ei o pregateau pt. nastere normala cand de fapt tr cezariana, ceea ce a si facut...pt. ca bb ajunsese la 60 batai/min.
Si oricum...chiar nu am pretentia la varianta 3 sau 4 D...Poate sa fie si 0.5D ..daca doctorul e capabil sa vada ca lumea acolo...Ramane sa ma mai gandesc.
In orice caz si merci inca o data ( si stai linistita...ca nu te-am inteleg gresit absolut deloc )

Danidani74...totul e bine cand se termina cu bine.Ma bucur pt. tine ca s-a rezolvat asa cum era normal sa se rezolve..dar imi pare rau si pt. colega ta..de ce au dat-o afara ?

Ramomar cum ai reusit sa te doara gatul pe caldurile astea ? Vezi ca poti sa sugi si niste pastile de Tantum Verde..sunt foarte bune pt. durerile de gat.

Vad ca toate vorbiti care mai de care de dureri...Pai sa ma vait si eu ..ma doare si pe mine spatele..tot spatele..si burtica, in partea de jos..si cateodata mai simt si intepaturi..parca in vagin..si bebica daaa daaa de parca ar juca fotbal...sa fie si ea in ton cu vremurile . Doar a inceput campionatul..numai ca vad ca se cam indesesc datile cand scot un "au"...cand ma loveste. A mai pus muschiuleti pe ea si vrea sa-i arate si mamei.

Si eu sunt pro scaunel de masina.

Mephala30 pt. modificat listutza.

MamiLili frumoasa vacanta ai avut si ai fost o norocoasa ca ai putut suporta atata traseu. Important e ca te-ai simtit bine si ca ai venit relaxata.

Sephora vacanta placuta si tie si sa te simti bine. Decolare si aterizare cat mai line si sa te intorci sanatoasa.

Monique_new..vorbeai de superstitii cu lucrurile de bebe.Uite cu chestia asta ma confrunt si eu. Adica eu tind sa nu tin cont..dar vine una bucata soacra, una bucata nasa care-mi tranteste "sa nu iei nimic pana nu se naste copilu' " si ma dau peste cap...ca incep singura sa ma gandesc ca daca nu le ascult..oare s-o intampla ceva ? Si dupa aceea iar imi revin..si tot asa.
Dar logic gandindu-ne , daca e sa se intample ceva rau, nu din cauza ca ai luat tu pat, botosei, biberoane se intampla...ci pt. ca altceva nu a mers cum trebuie.
Americanii isi pregatesc camera cu mult inainte de nastere...nu mai spun ca pun la punct si detaliile petrecerii.
E o prostie din punctul meu de vedere.

Eu am sa iau pt. bebe tot ce-i trebuie dinainte..ca sa fiu eu linistita.Pt. ca cu siguranta nu am sa pot sa merg dupa nastere prin magazine...iar de sotul meu am nevoie sa-mi fie alaturi sa ma ajute, nu sa umble chiaun cu lista in brate prin tot Bucurestiul.

Parerea mea

Pufy...erai nelinistita de "galagia" din burtica ta. Cand am fost la ultima eco...am intrebat medicul..ce-are de se agita asa bebelina mea...raspunsul a fost "si ce daca se agita? ..asta e semn de bunastare"

Leliutza in leg cu second-hand.Imi spun si eu parerea.Am norocul sa primesc tot ce tr pt. bebe de la o prietena de-a mea. Daca nu as fi avut parte de asta....nu prea mi-ar fi venit sa cumpar de la altii..straini...fie si jucarii sau mai stiu eu ce altceva. Acum se gasesc de toate la toate preturile.Piata de desfacere este larga, ai de unde alege. Si iti spun asta pt. ca ma gandesc ca daca o sa aiba bebe ceva probleme...cu pielicica, de ex, poate am sa fac asocierea mereu cu acele obiecte pe care le-au mai folosit si altii pe care nu-i cunosc. Microbii sunt din ce in ce mai rezistenti...pe plastic stau mai greu...dar nu se stie niciodata.
Tu faci cum crezi ca e mai bine pt. "bugetul" vostru...eu doar ti-am spus parerea mea.

Iar m-am intins cat o zi de post.

Va pup pe toate...siiiii....pe saptamana viitoare

Inni 28 (fix)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Multzam fetele pentru info. Eu ma gandisem sa pun tapet pentru ca ma gandeam ca se intretine mai usor. lavabila mea de pe pereti numai lavabila nu e, unde dai cu carpa ramane urma si se vede urat. e adevarat ca eu am zugravit aucm 5 ani si de atunci probabil ca si vopselurile astea s-au mai imbunatatit.
Renunt la tapet (desi vazusem unele asa frumoase) si am sa folosesc o lavabila scumpa dar buna.

Sephora, din cate am inteles voi urmeaza sa lipsiti cca 10 zile. Noi vrem sa zugravim prin iulie, cand lumea e in concedii si ma gandesc ca nu o sa fie un capat de tara sa gasim pe cineva. Te anunt daca am nevoie de ajutor. Eu. spre deosebire de sot inclin catre o echipa, dai un ban mai mult dar se misca mai repede si scapi de stres, mizerie si economisesti si ceva timp, si cum timpul inseamna bani...cred ca tot acolo ajungem.

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;31/st/20060830/dt/7/k/ab63/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Sunt cu fundu-n doua luntri.
Am intrat la mamici de iulie-august ca sa vad daca s-a mai nascut vreun bebe si cand colo......e jale mare si multa tristete.

Bebele unei mamici a murit. I s-a oprit inimioara. Avea 37 sapt.
Doctorul care i-a supravegheat sarcina a fost Radoi (Municipal).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara, fetelor!
Intru si eu dupa cateva zile si dau peste vestea proasta de la mamici de iulie-august

poze

Mergi la inceput