lipitul genelor
ma exasepreaza; voi cum faceti sa nu se mai lipeasca?
am citit pe net (dar nu am salvat din pacate) ca vf tocit al genelor ar trebui tait. voi ce stiti de asta?
a, si a incercat cineva tratamentul cu ulei de ricin?
Raspunsuri
nikole spune:
Da...eu,si .nu numai, s-a mai discutat despre beneficiile uleiului de ricin.E intr-adevar super bun, dar o data oprit trat parca si rezultatele palesc...
Eu l-am folosit luni la rand, sunt foarte multumita, intr-un timp nici nu mai aveam mevoie de rimel,genele s-au indesit, aveau un luciu sanatos,s-au curbat foarte frumos.Pacatca nu mai acum timp sa ma uleiesc asa des.
Cat despre taiat...eu una nu as face asa ceva,incerca intai sa-ti dai cu lei de ricin dedoua ori pe zi, si vezi rezultatele, care apar la cateva zile de la folosire....
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
Carmi spune:
Nu-ti taia genele, ti-o spun din proprie experienta. Eram la liceu si se spunea ca daca le tai varfurile, genele or sa creasca mai mari. M-am luat si eu dupa ´turma´ si rezultatul e ca...am fost fraiera, nu au mai crescut deloc. M-am salvat cu ulei de ricin, in sensul ca au capatat un aspect normal, inainte erau ´retezate´ pot spune...si umblam cu ochelari de soare....de jena
Foloseste ulei de ricin sau vitamina A.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
ginutza2002 spune:
in primul rand te intreb ca nu am inteles: lipitul genelor in timpul somnului sau lipitul genelor cand te dai cu rimel?
daca e vb de lipit in timpul somnului atunci poti folosi ceai de musetel cand te speli pe ochi.
daca e vb de lipit at cand te dai cu rimel poti sa folosesti un rimel cu baza. gen l'oreal max efect sau ceva de genul asta!
eu am luat de la avon ala care cica iti mareste vol genelorsi iti creaza efectul genelor false.
nu ti le face chiar asa ca genele false,dar macar nu se mai lipesc!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
mira_m spune:
Si eu as vrea sa stiu. Cum periati genele, cu o periuta de mascara?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 
Porumbita spune:
am un rimel de care sunt extrem de multumita (de efectele lui vreau sa zic); si chestia cu lipitul se intampla doar la genele de la pleopa dreapa si culmea doar intr-un singur loc... 
ma gandeam ca tehnica mea de aplicare lasa de dorit...
ref la musetel eu stiam ca nu e deloc indicat in zona ochilor....