nu mai doarme in patul lui

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Originally posted by danielac

Si noi patim la fel de la un an si 3 luni. Dupa ce ne-au iesit caninii nu a mai vrut sa doarma in patut. Asa ca l-am trimis pe tati in alta camera si dormim amandoua in pat. Sper ca asta nu va mai dura mult!!!

Dana si Diana-Maria

Deci mai am cam o juma' de an pana la exil.

DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Mai Dana da ce solutie ai ales!!!!!m-ai facut sa zimbesc!sarmanul tau sot!exilat!!!dede!ia aminte ce te asteapta!!!!!!la mine alta-i buba de vreo trei nopti i-i dau ultimul biberon i-l culc il invelesc si apoi merg la noi in dormitor in patul "conjugal "ma uit la ceas si-mi calculez fericita cit i-mi mai ramine de dormit linistita linga sot il iau in brate,iar dimineata ma trezesc.......in cealalta camera linga bebita!!!!fratilor nu mai stiu ce fac,nu am nici cea mai mica farima de amintire ,il intreb pe sotul meu daca stie ceva si nici el nu stie nimic !!!!!!este vreunul dintre voi somnanbul ?ca pe mine ma incearca si frica si mirarea :CE-I CU MINE OAMENI BUNI?eu care deobicei merg cu ochi inchisi la baie de somn a doua zi stiu bine ce am facut !e uite ca acum nu mai stiu nimic!!!!!! oare poti sa devii somnambul chiar daca nu esti din nastere?!!!!!!

AuraGalerne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Draga Carmen sfatul meu este sa lasi mila deoparte, Erik este f.constient ca acolo la tine in brate este mai bine si ce sa mai spunem ,bb-ii daca vor pot fii micuti tirani, deci ai grija si spune-i la Roland sa nu-l mai rasfete .....el este de vina ..... va ...sora ta geamana Delia si bb-ul Sebastian.

Mergi la inceput