Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 27
marinar spune:
neata burticoase
se pare ca toate suferim din cauza caldurii. nici mie nu-mi place si sunt tare ametita.
ieri am fost la medicul de familie ca sa-mi faca injectie cu pregnyl, i-am spus ca tot imi e rau, si mi-a dat sa iau motroclopramid, 2 pe zi. cu med meu gineco nu am reusit sa vb pt ca nu e in tara, am vb cu asistenta lui si mi-a propus sa merg la spital la unul din rezidentii lui dar nu m-a incanat ideea.
Dinzo si eu stau prost cu tensiune, 9 cu 5. de aceea cred ca ameteasc asa rau si nu pot sta in picioare. tot medicul de fam mi-a spus sa iau cate o linguritza de miere, in cazul in care continua varsaturile. asta ca sa nu scada glicemia ff tare... cica mierea se absoarbe repede.
marina
pozici
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by bubulina1
De la Sf. Pantelimon, dar eu am fost la Medsana. Tatal, nu fiul.
Asistenta dr Ancar tatal, mi-e prietena de familie. Si vei naste la Sf.PAntelimon?! Ca eu acolo nasc, prima data tot acolo am nascut
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
5+ BARZAParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Messa
Fetelor care sunteti la a doua nastere si la prima ati nascut vaginal, ma roade teribil o intrebare foarte serioasa pe care probabil ca si-o pun si restul fetelor aflate la primul bebe. Pe langa faptul ca doare de behai cand scoti un pepene pe o gaura cat o nuca, durere la care, ok, am inteles ca trebuie sa ma astept, dupa aceea este totul la fel ca inainte (si daca da, in cat timp)? Adica, atat din punctul de vedere al dimensiunii cat si din punctul de vedere al senzitivitatii zonei? Ca mi-ar parea tare rau sa se strice ceva pe acolo. Adica nu, nu mi-ar parea rau, as fi de-a dreptul disperata
M-ai facut sa rad de dim
Ca inainte nu va mai fii, normal, dar nici rau. Cred ca depinde si de la pers la pers, de carne, stii cum se spune, cat de repede te refaci tu. Eu am nascut al 10 seara, si dim, umblam pe holuri de parca nu nascusem. M-am refacut rapid, si cred ca daca respecti niste reguli minime de igiena, respecti regulile dr, adek sa nu ai contact sexual in primele 6 sapt dupa nastere, sa te duci la control, apoi, va fi bine. Eu nu simt nici o diferenta. Iar legat de durere, nu mai credeti fetelor tot ce vi se spune, ma repet acum, depinde de la pers la pers. Te doare, e adevarat,e xact cum aiz si si tu, ca nuca si cu pepenele nu se
dar nu e chiar asa negru totul. O sa vedeti, va fi bine. Treb sa aveti incredere in voi, in dr, si sa fiti optimisteAlbinutzza
& Luca bondarelu'
Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
bubulina1 spune:
Albinutzza, eu nu am fost prea incantata de Pantelimon. Am fost acolo cand am facut o HSG pentru determinarea permeabilitatii trompelor, dar sincer nu cred ca m-as intoarce. Ancar ca medic e bun, dar nu stiu in ce masura mai asista la nasteri. Am o colega care a mers la el pana prin luna a 4-a si apoi el i-a zis sa-si gaseasca alt medic. Din cate stiu, daca este chemat noaptea, el nu vine.
In concluzie, eu mai am inca un medic la care sper ca voi ramane si cu care voi merge in continuare. Este la Elias.
Bubulina
4+
R_MARCE spune:
Criss68: Eu am lucrat aproape 10 ani ca asistenta medicala (de aprox 2 ani am schimbat total domeniul), nu pe gineco ci pe nefrologie-dializa. Sint pe dinafara in ceea ce priveste obstetrica-ginego, dar stiu ceea ce am vazut cind eram in liceu si faceam practica in maternitate...m-am ingrozit! conditii si tratament de...
. Oricum, nu de asta vreau cezariana. Pe mine nu ma deranjeaza un semn pe burtica si am prietene care au nascut asa si s-au refacut mult mai repede(din anumite pcte de ved) decit cele care au nacut normal. Acum, intr-adevar, depinde de natura fiecarei femei si de ce complicatii pot aparea de-o parte sau de alta. Eu personal, nu o sa scot bebicul pe "acolo" in nici un caz. Partea aia e proprietatea mea privata
pe care o iubesc
... hehehe... Nu sint o fricoasa din fire... fac snowboard, merg pe motocicleta (am o Suzuki de 500 cmc, pe care merg inca)... imi place sa ma dau cu jetski-ul vara la mare si ador rollercoaster-ele. Dar... nu vreau sa imi taie nimeni nimic acolo jos, sa ma coasa, sa ma usture cind fac pipi si sa ma simt iar k o virgina, cind fac dragoste. ![]()
Ma bucur ca totusi nu mai este ca in trecut, ca atunci cind faceam practica si conditiile erau mizerabile iar optiunile limitate. Acum, cred ca exista o varianta pt fiecare...nu?
Pupici din nou,
Marce
4+
sim spune:
Messa eu cred ca nici un doctor nu-ti poate promite ca vei scapa de taietura pentru ca nici el nici tu nu aveti de unde sti cum se va comporta organismul tau in conditiile acelea. Adica, in cazul meu: dupa ce am stat in travaliu cu contractii destul de mari vreo 8 ore nu ma dilatasem DELOC. Abia cand mi-au pus perfuziile am inceput sa ma dilat cat de cat, insa nu cred sa fi ajuns chiar la 10, pentru ca (desi nimeni nu mi-a spus) ultima data cand am auzit vorbindu-se de asta era 7, si la putin timp iesea domnisoara. Eu sunt multumita ca m-a taiat pentru ca m-am chinuit mai putin. Chiar m-ai facut sa rad cu exemplul pe care l-ai dat. E super-tare!
Sper ca desi schimb medicul de data asta sa mearga pe urmele deja existente si sa nu ma trezesc cu vreo surpriza. ![]()
Amaya astazi o sa merg (cred pentru ultima data) la dr la care am fost inaintea dr Hamid. facusem programarea asta de acum o luna si ceva. Martea urmatoare insa am programare la Medicover si cred ca o sa continui doar acolo. As vrea sa merg azi musai ca sa pot discuta si de raceala cu care inca ma mai lupt si sa-mi spuna daca trebuie sa mai iau ceva. Uite, cand am fost data trecuta la Hamid l-am rugat sa-mi dea nr de telefon si mi-a zis ca il gasesc acolo aproape in fiecare zi. Bun, dar ce sa fac in cazul meu, ca aveam nevoie de un sfat sambata dupa-amiaza. Poate ca nu ma cunoaste inca si il inteleg, nu vrea sa dea peste una care suna din te miri ce. O sa discut treaba asta cu dumnealui cand merg data viitoare.
Va pup si va doresc o zi linistita! 
Simona
9+ si Ruxi 
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by bubulina1
Albinutzza, eu nu am fost prea incantata de Pantelimon. Am fost acolo cand am facut o HSG pentru determinarea permeabilitatii trompelor, dar sincer nu cred ca m-as intoarce. Ancar ca medic e bun, dar nu stiu in ce masura mai asista la nasteri. Am o colega care a mers la el pana prin luna a 4-a si apoi el i-a zis sa-si gaseasca alt medic. Din cate stiu, daca este chemat noaptea, el nu vine.
In concluzie, eu mai am inca un medic la care sper ca voi ramane si cu care voi merge in continuare. Este la Elias.
Asa e, e un dr f bun, dar nu prea se mai baga, decat atunci cand sunt complicatii. eu nu sunt la el, ci al bacalbasa. Cat priveste spitalul, intr-adevar e nasol, dar dr meu e excelent, iar la neonatologie, e ok. Am stat la rezerva data trecuta si n-a fost chiar rau. oricum Elias nus e compara cu Pantelimon. Eu raman totusi pe poz, pt ca dr mi-e cunsocut, si am nascut cu el normal, fara anestezie, si fara probleme
Albinutzza
& Luca bondarelu'
Am crescut atat de mult

moni25 spune:
Nu uitati sa ma bagati si pe mine in listuta.![]()
Bubulina, m-ai intrebatla ce spital o sa nasc... eu sunt din provincie, deci o sa nasc in zona...
Au inceput si greturile, si ma enerveaza ca sunt super nervoasa
inca o data: UM17.05.2006, DPN 17.02.2007
Moni
si maria 5,4
anis spune:
'neata
In sfarsit am dormit azi noapte bustean.da somn de ala adanc...dupa ultime nopti pline de insomnie...e bine.
In rest arsuri la greu...dar ma m-ai salveaza renny.
Acum am citit...pepene..hahahahaha.Si eu am nascut normal,dar cu epidurala,n-am simtit nimik, iar a doua zi stateam in fund.
La listuta umblu mai incolo.
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
bubulina1 spune:
moni25, cum ai calculat DPN? Eu am intrat pe vreo 2 site-uri si mi-a dat ba 20, ba 21 feb, desi eu cred ca voi naste in functie de perioada ovulatiei, nu? Eu nu am greturi deloc. Tu faci ceva tratament?
anis, si eu ca si tine am reusit sa dorm bine azi noapte. Am observat ca de cand am ramas, dorm mai prost, ma trezesc si noaptea si nu ma odihnesc. Arsuri am si eu, chiar daca beau apa (?), dar nu mereu. Sper ca bb sa te lase sa dormi bine si in continuare 
Am si eu o intrebare pentru voi. Se compenseaza toate medicamentele pentru femei gravide? Ma intereseaza in special pregnylul daca se compenseaza, de utrogestan stiu sigur ca da.
Bubulina
4+