Manele !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Doamne concentrate sunt fetele antimanele,dar sincer tot nu le inteleg.Pai hai sa protestez si eu impotriva rockerilor ca mi urat de ei de nu mai pot,dar cine ma intreaba,lor le place sa fie sanatosi ce treaba am eu,doar nu o sa ma rup in 44 ca nu-mi place muzica lor.Ieri mi-am adus aminte de Consuelo ,nevasta lui Mutu,draga ce fata lipsita de cultura muzicala sa spuna ca-i place de Adi de Vito ,extraordinar!
pupici la toate si o zi buna

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele...am venit again...
mama ce a mai venit lumea pe la manelistele noastre....zilele astea nu am ascultat manele dar lasa ca baga fata acuma pe gutanu' si pe peste...sa moara lumea asa de ciuda...sunt manelista si nu mi-e frica sa zic....de parca astia antimanele nu asculta si ei acolo mai incet asa ....pe guta,sorinel,copilul de aur...sa fim seriosi..in fine revenind....aileene..ai bagat miscari din alea din burici .......
offf abia astept sa vina vara sa il dansui pe sot mai rau ca alea popularele...offf parca am un chef de o manea....
va pup

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Ziua buna la maneliste dragi si la antimaneliste ca io nu-s dusmanoasa , numa sa ma lase s-ascult cum vreau eu si inimioara mea ca-n rest n-am eu treaba lor , stiti cum e " in gustul omului nu te poti"......nu ? Asa ca da-le Doamne sanatate la toti si voie buna !
Da dragelor am dantuit ca-n fiecare sara cu sotioru de le-am rupt , nanani si multam ptr dedicatie , fain mey am pus-o si de-o ca am avut musafiri de ultima ora si s-a incins treaba , da a fost tzutz ! Sa fii sanatoasa moldoveancooo nu fac ura de rasa , n-am facut niciodata , eu deveneam pretena cu oricine !
Voicu_bebi asa e am dat din burici si din sunci pana m-am topit in suc propriu de-am devenit vedeta manelelor !!! ! Las' ca vara o venit deja , adica p-acilea , io nu mai poooot de-atata caldura , dorm in gol si dajaba tot sa lipe cearsaful de mine ! Da cred ca-i mai bine sa ma imbrac la loc ca nu prea tine faza cu gol , mi sotu mereu la panda si ma pe sub cearsaf , asa ca mai bine sa mor de cald ! asa ca fetelor , feriti-va de caldura !
Of , c-o iau pe aratura da as-s eu mai nebuna !
Azi dimineata am fost cu copilasii la teatru dom'le , da microfonu nu prea mergea (functiona) si auzeam 1 din 5 ! De asta am fost cam ocupata si n-am tras cu ochiul pe la voi !
Va doresc s-aveti o zi minunata si plina de bucurii si voie buna !!!

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

nanami am uitat sa precizez ca m-am impotmolit in legatura cu melodia "eu te-am ales din milioanele de stele" cantata de Nino D'Angelo pe care o canta cu Liviu Guta nu cu N.Guta cum am scris eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

heiiii !!!!!! gagici ce mai faceti ??? vad ca ati inceput sa va mai miscati si ma bucur mult
maggda , voicu bebe pe unde ati umblat dragutelor ??? ma bucur ca ati revenit ati vazut ca avem o frantuzoaica manelista rau printre noi ??? eu m-am prapadit de ras cat e de nebunica
aileene ce faci mami ??? te fugareste sotul pe sub plapuma vezi ce faci cu imbracatul si dezbracatul ... crezi ca daca te imbraci el nu te poate dezbraca ??? sa stii ca nu am gasit melodia aia , te rog sa ne-o trimiti si noua daca o ai chiar as vrea s-o ascult

gagici s-a facut mai placuta atmosfera aici la noi , va mai astept

mamica de terorist

Mergi la inceput

nanami iubita , revin mai tarziu si am sa-ncerc sa ti-o pun melodia aia faina , acuma-s tare ocupata ! Si spune-mi te rog cum as putea face sa ti-o trimit c-o voi face cu mare placere , dar nu am mai trimis muzicuta asa cum faci tu !!! Te si te invit la o pizza facuta de sotul si va invit iubitelor pe toateeeeeeeeee , sa moara mortu de necaz
!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by maggda

Doamne concentrate sunt fetele antimanele,dar sincer tot nu le inteleg.Pai hai sa protestez si eu impotriva rockerilor ca mi urat de ei de nu mai pot,dar cine ma intreaba,lor le place sa fie sanatosi ce treaba am eu,doar nu o sa ma rup in 44 ca nu-mi place muzica lor.Ieri mi-am adus aminte de Consuelo ,nevasta lui Mutu,draga ce fata lipsita de cultura muzicala sa spuna ca-i place de Adi de Vito ,extraordinar!
pupici la toate si o zi buna

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Bei, 'r-ar ei ai dreac de snobi nenorociti care nu stie ce ie aia muzica da suflet, adica pana si duamna Consuela ii place manelele si iei nu si nu ca nu vrea sa asculte?? Eteeeeeee, ia bagati la maxim si hai, geamurile la masina jos si la apartament scoateti boxa pe fereastra, toti care va simtiti jmekeri aicea la sufletu' vostru! Na, 're-ati ai dreac de 'telectuali, cu Motzardu' vostru cu tot, sa mai ziceti de duamna Consuela ca nu are subcultura muzicala!!

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by voicu_bebi
de parca astia antimanele nu asculta si ei acolo mai incet asa ....pe guta,sorinel,copilul de aur...sa fim seriosi..in fine

Ba asculta, sigur asculta, e drept ca "mai incet asa" ca se mai absoarbe prin pereti...

_

Mergi la inceput

Cataghe te rog eu nu provoca lumea , lasa-i pe cei care vor s-asculte manele s-o faca asa cum facem noi , cei care venim cu inima buna , daca n-au chef nu-i poti forta , te rog eu mult fi diplomata , o doamna in toata regula ce mai si

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aileene

Cataghe te rog eu nu provoca lumea , lasa-i pe cei care vor s-asculte manele s-o faca asa cum facem noi , cei care venim cu inima buna , daca n-au chef nu-i poti forta , te rog eu mult fi diplomata , o doamna in toata regula ce mai si

Ascultati maica, ascultati, numa' dati mai incet, ok?

Am fost destul de diplomata?

_

Mergi la inceput