Manele !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

quote:
Originally posted by nanami

maggda...am indraznit si m-am uitat la pozici ai copii minunati sa-ti traiasca

mamica de terorist

Copii???Am una si e cat 10! Si daca ai indraznit bine ai facut ca doar de aceea e scrisa adresa .

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

aha... scuze . oricum toti 3 erau frumosi
dar lumea nu mai zice nimic sau o intrat frica in ea

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Felicitari celei care a avut curajul sa deschida subiectulCa-ti trebuie curaj, nu gluma,sa spui ca-ti plac manelele,pt. unii e ca si cum le-ai da cu ciocanul in cap,de parca i-ar afecta cu ceva, de fapt ii afecteaza la intelijenta, asa cred ei
Eu ascult de toate:latina,rock, pop,hip hop (era o vreme cand si asta era "interzisa", in sensul, ca-i gadila rau la urechi pe unii-dar de cand a aparut alta "oaie neagra", adica maneaua, nu-i mai supara atat de tare).Da, ascult si eu manele, mai ales la chefuri, si mai ascult si de la vecinii care dau muzica tare, muzica de tot felul,chiar si populara,care nu-mi place de nici un fel, dar asta e, doar n-o sa ma ofuschez si sa sar in sus, ca lor le place alt gen de muzica.
Mai lasati oamenii in pace si mai coborati nasul ala carn(si eu il am asa, dar doar la propriu:)), ce atata fandosealaPun pariu ca mai mult de jumatate din asa zisii sensibilosi, asculta manele dar nu recunosc, sa nu para analfabeti-ca asa se zice prin "inalta societate"

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Idora ai pus punctul pe i.Daca toti am asculta muzica clasica si Luminita Anghel s-ar angaja ca nu ar putea trai din muzica.

Mergi la inceput

hai ma fetelor ,,, dar chiar asa mare curaj trebuie sa spui ca-ti plac manelele??????? nu-mi vi ne sa cred pai eu spun la toata lumea in cazul asta ,,, si ce ??? asta sunt eu eu ca sa ma simt bine si sa uit de tot necazul beau canta maneauaaaaaaaaaaaaaaa si ma simt bine . mie imi place maneaua si recunosc , nu ma ascud niciodata va mai astept si va pup

mamica de terorist

Mergi la inceput

Mai fetelor am citit doar prima pagina de la un sb si am gasit acolo vreo 3 fete care cautau pe net Minodora,Adi de Vito si alti manelisti.Dar de ce nu au curaj sa intre aici?!Ca doar nu mananca la masa celorlalti care nu mai pot de atata cultura muzicala.Chiar nu inteleg...

Mergi la inceput

nici eu

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Hai ca m-a trimis cineva la plimbare....Cica sa ma duc s-ascult cateva manele sa ma relaxez , iar eu cum sunt ascultatoare de obicei...

Ce manea pentru relax imi recomandati???

D.K.

Mergi la inceput

ce ai prin casa nu conteaza .dar nu stiu daca te poti relaxa,,, eventual sa iesi la dans vrei sa-ti tin de urat ????????? sau daca dansam amandoua si dam din k...... noastre...............

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna manelistelor !
Nu demult am fost plecata singurica in tara si la intoarcerea mea in Franta , cumparasem un cd cu Nicolae Guta ptr ca ma innebunise cu muzica lui...o melodie imi intrase tare de tot la inimioara , de l-am nenorocit pe sotiorul (fiind francez) caruia atat de mult i-a intrat in sange ritmul manelelor ca-i calare pe toata ziulica la incarcat manele , de orice fel si cu oriocine-ar fi din moment ce-i cu ritm innebunitor ...culmea cat de mult ii place si-n masina urla muzica , nu-i pasa ca nimeni nu-ntelege , zice cu atat mai bine , numai eu stiu ce canta (nu intelege chiar totul dar e f indragostit de romanca lui si ptr el e de-ajuns ce intelege)...
Fetelor , traiasca muzica manelelor si noi pe langa ea !
Nu va aprindeti paie-n cap , daca sunt carora nu le place , n-au decat , este alegera lor ! Numai bine tuturor ...

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput