Manele !

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Fetelor dragelor , scuze ca n-am mai aparut in ultimul timp dar am fost f ocupata si sunt inca , vine mama mea din RO sapt viitoare si am treaba multa-n casa , dar imaginati-va ca am spor numai datorita manalelor care striga pana nu mai poateeeeeee !!! Si eu pe langa ei biensur !
Va pe toate si voi mai reveni , promit ! Deci mii de scuze inca de pe acuma , oricum sunteti in sufletelul meu toate si ma gandesc mereu la voi iubitelor ! Traiasca maneleleeeeeee , a mea preferata este N.Guta si Nicoleta G. "Imaginea ta".... plang mereu cand o ascult ! Imi place orice dar asta e febletea mea ! Si-n al 2-lea rand Adriana Anton cu D-nul Guta bineinteles !
ati vazut cat de tari sunt frantzujii mei ? Au facut-o lata cu brezilienii
Duminica placuta fetelor si o din partea mea !!!

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Seara buna .Acum am ajuns si eu acasa ca azi am fost la plimbarica cu fetita si sotul meu .Am fost si la film astazi ,la filmul ala care a iesit nou acum . Kazu (jse cheama filmul. E un film cu masinute care fac intrecere si vorbesc intre ele a fost super fain filmul .Cine vrea sa mearga vizionare placuta va doresc e fain si nu aveti ce pierde .C-am atat am facut eu azi .Voi cum v-ati petrecut duminica ?O seara placuta la toata lumea si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

Buna fetelor ce mai faceti???
Vai ,,,dar ce slaba miscare pe la noi !!!!! Suntem pe pagina 4 gagicute ce faceti ? Ocupate ?
aileene ce-ti pasa !!! vine mamuta la tine .... misto ce-o sa te mai distrezi ...

va astept la barfa si va

G.K.R

Mergi la inceput

hai ma fetelor , dar chiar asa ? ce faceti? unde sunteti? chiar nu vreti sa mai spuneti nimic ?

niponel ce faci? hai la barfa

aileene mai ai multa treaba ?

vocu bebi tot bolnavioara esti?

haideti mami ca piedem subiectul, deja era pe pag. 5

la toate si va astept, altfel nu va pun nici o manea@

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele..chiar asa vreti sa va dau nana.......
nanami...ce sa zic...ieri m-am simtit rau...si azi na ca ma doare capul...si tot racita sunt..parca nu vrea sa treaca raceala...poate se simte bine acolo la caldurica......
aileene...mama ferice de tine ca vine mamuca ta la tine...cred ca esti in toi cu curatenia ,pregatiri una alta....
niponel...ce sa iti zic ca mi-am luat si eu filmul ala care la voi se cheama"kazu"...aici ii zice "cars"..tare frumos cu masinute...iubi al meu e asa entuziasmat ca unul mic...abia asteapta sa ne uitam si noi la film...mai vino la barfa una alta...
va pup si sa aveti o zi beautifula!

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Asa , asa las ca le dau si eu na na , pai e frumos din partea voastra ?

voiculitza multa sanatate , ai grija de tine

niponel unde esti pui? iar te-ai ascuns , si tu o sa iei na na

se pare ca aileene se gospodareste rau nu gluma

G.K.R

Mergi la inceput

Buna .Scuze nanami zilele astea am fost un piculet ocupata si nu am mai intrat pe forum .Ce mai faceti? Chiar acum cateva minutele am vazut pe DDtv reluare era cu manelisti o emisiune cu Guta ,Vijelie Baboi si Sorinel Pustiu .Voi va uitati pe Otv ,DDtv Tvr international si Antena 3 ? Eu urmaresc in fiecare zi emisiunile .Si de la ora 3 sau 4 dupa amiaza ora japoniei e in direct de la mare cu plaja lui Maruta pe Tvr International .E multa muzica si distractie de la mare .O zi buna la toata lumea .Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neatza fetele..ce faceti...eu sunt cam suparata........ma supara asa sotul asta..de imi vine sa il bat...cateodata stau si ma gandesc daca chiar ma iubeste....

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

fetelor , dragutelor ,iaca mai apar si eu printre altele .... sunt pierduta rau vine mamicuta mea draga si casa mi-e of of of ! Mai am si cumparaturi de facut , Alexandre a inceput vacanta , ce fericit e !!!
N-am avut timp nici sa mor , dar mai sa trec pe la voi iubitelor , asa ca o fac acuma repede ca sa nu credeti ca v-am uitat !
Voiculitza draga mea , ia ada-l incoace pa sotu tau sa vezi ce ti-l mai altoiesc eu ca-i va piere cheful sa te mai supere , da ce-i "balmamucul" asta , DA pana cand ???? Tie un si o mangaiere ca sa-ti treaca urechiusa , du-te mami draga la ca nu-i de glumit cu urechea , eu am avut mereu probleme cu al mic , acuma sunt obligata sa-i spal capul cu "dopuri" speciale ptr urechi ca sa nu-i ajunga apa la timpan , e tare fragil dpdv al urechilor ! Insanatosire grabnica iubita ca de mult o taraganesti cu durerea ! Ai grija de tine
Nanami pui mic si drag , hai trimite-ne o manea asa cum stii tu sa ne trimiti ! Ce mai faci tu ? La vie est belle ? Sper ca da , te cu drag !
Niponel si tie un cu drag !
Idora pe semne e tare ocupata si ea , dar eu tot ii trimit un in zbor , sper sa-l prinda !!!
Hai ca mai vin eu astazi sunt mai libera , mama vine maine si mai am cateva de facut , iar cum astazi e vreme rea si s-a mai racorit , voi profita pe deplin !
Fetelor traisca manelele si noi pe langa ele , hai vrem una bunaaaaaaa care sa ne miste sunculitzele !
Pupici cu lipici la toateeeeeeee !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

aileene salutari pupici si spor la cumparaturi.O zi buna la toata lumea

Mergi la inceput