Piticlontzi de iulie-august 2004 (187)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Liooo, mama draga, sper sa nu te superi "en-gros" pe noi toatele, dar pe cuvint ca iti trebuie cineva care sa te ajute la trebile gospodaresti, deoarece copilul am inteles ca e exclusivitatea ta, ca-i greu sa il lasi pe miini straine ...
Iar barbatul tau... io una nu pricep - el crede ca tu ai facut copiii singura ? E usor sa dai din fund (ooops, scuze, e expresia lu sotzu meu !) si apoi sa pasezi responsabilitatea pe umerii femeii, ca vezi doamne, pentru asta sintem noi facute ! Io nu-l cunosc pe sotzu lu matale, dar explica-i omeneste ca Danutz si sarcina ta sint si treaba lui, ca ajutorul lui este necesar si ... sa mai lase figurile la o parte, ce dumnezeu ! Eu una stiu destul de bine cum este, ca la mine in familie tata nu s-a implicat niciodata cum trebuia in cresterea copiilor lui, stiu ca ne iubeste pe toti trei, dar nu a stiut niciodata sa ne arate, abia de vorbea cu noi, nu se implica in activitatile noastre de nici un fel, bine, si meseria lui (inginer agronom) il cam tinea departe, dar asta nu era o scuza permanenta de a lipsi din vietile noastre ! Nici acum, dupa atita timp situatia nu s-a prea schimbat, doar ca am crescut noi si ii iesim in intimpinare mai mult decit o faceam cind eram mici !
Asa ca Liaaa, calmeaza-te, nu mai ridica cele 13 kile (cred !) de Danutz ca nu-i bine si incearca sa vezi ca daca acum ti-e greu, doar cu un copil, cind o veni si al doilea, cum te descurci ? Ca trebile or sa se inmulteasca in progresie aritmetica !
Mama, am scris un roman, da indignarea ma cuprinse si pe mine ... acum ma duc sa ma "racoresc" la bucatarie, ca am ceva de treaba ! Dar sint pe aici ! La schimbul III !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Buna seara, dragutzelor!
Am citit cuminte tot, tot, da' acum nu mai stiu ce vroiam sa zic...
Leeloo, hehehe, asa fac eu cu prietena mea care a reusit s-o faca pe fetita ei de un an juma sa renunte la pampersi. Adica stau si o studiez si daca reuseste, trec si eu la chilotzei...adica Ianca!
Nu stiu cine ma intreba daca nu cade Ianca din pat. Pai, pana acum n-a cazut, ca ea dormea in patul mare ziua. Oricum, patul ei e foarte aproape de podea, are vreo 20 cm, asa ca nu-mi fac griji. Azi-noapte am sfarsit langa ea...era disperat tati de dimineata, cica n-am rezolvat nimic asa, mai bine toti decat el singur. Sigur ca i-am promis ca n-o sa mai adorm acolo.
Oricum, ma asteapta nopti grele.
Lia, imi pare rau ca nu gasesti menajera, nu stiu ce sa zic...acum nu mai e nici Publi-tim-ul, incearca sa pui tu anunt in Bazar (parca sa se cheama). Iar sotului tau, Punepe el!
Daniela, nu te mai necaji aiurea. Daca i s-a stricat masina, apoi nu-i de saga!
Monica, saraca de tine, stiu prin ce treci ca si io acum doi ani tot asta faceam. Da' se merita, e super sentimentul asta, ca-ti ies toate cum trebuie. Tinem pumnii maine la banutzi!
Ma duc sa mufez o tigara si revin. Pupici!

Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Irina..nu ne-ai spus ce face Roxa..este cumintica? Sa nu mai spun ca pe la noi nu prea ai mai dat..

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gata, am terminat cu treaba pe ziua de azi ! Durerea de cap insa nu mi-a trecut, asa ca ma duc sa ma bag in pat, ca deja vad dublu !
Va doresc o noapte buna si schimbului III multi pupici !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,vine week-endul iuhuhuu si am negociat cu tati sa faca el marcaj om la om iar eu sa ma relaxez si sa doorm!!
Liasanatate multa piticilor!!!In legatura cu barbatiieu nu-mi doresc decat sa le vina si lor rusii macar vreo cateva luni la rand,ca sa nu mai spun de sarcina!!!
Liliana,nu mai fi suparata doar sti ca nimic nu se pierde totul se rataceste asa ca sigur ai sa gasesti pozele cu grisinutza!!!Si te asteptam sa ne mai povestesti despre ea!!
Olivia si eu ca Alice ma uitam de zor la rochia aia neagra si ma gandeam ca parca poseta cautaitinem pumnii sa vina socrela si eu abia astept poze cu tine de la nunta!!!!
Dariaarati foarte bine,dar nu ma indoiam deloc ca la asa fiica asa mama...sau invers!!
Carmen si Cristalina ce mai fac cucuietzii?Pupici si lor
Speel cand aud cum povestesti de Serban si Ricu mor de invidieca nu stiu daca Maria mea va mai avea vreun fratior!
pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata gagici!
lioo, io nu-ti mai spun nica` au zis fetele ceea ce-as fi scris si io.. da`n momentul in care ai sa pleci urechea la ceea ce-ti scrim noi am sa ma imbat de bucurie. sincer.
danuta, peritol da-i seara la culcare 2,5 ml iti garantez ca-n toata perioada asta o sa-ti linga farfuria, ramine de vazut dupa...
madam spil, hehehe, asa deci, rid ia o pauzarile de el, ghini... tu cum esti?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Mai Lia, eu asteptam cu sufletul la gura vestile bune de la tine si tu ce ne povestesti...Subscriu si eu total la ce spun fetele ca intr-un fel si eu mai trec prin ce treci tu, dar eu sunt mai rea de gura si ma iau de tati nu-l las sa aiba ultimul cuvint mai ales daca spune ceva asemanator cu ce a spus sotul tau...Oricum eu sper sa inteleaga si el de vorba buna si sa mai puna mina sa te ajute daca alt ajutor nu gasesti... Auzi, dar o vecina mai binevoitoare care sa te ajute nu ai? Asta daca menajera nu se poate sa gasesti...Noi suntem oricum alaturi de tine, asa ca te asteptam sa te descarci de cite ori simti nevoia. A, si mai vroiam sa-ti spun ceva asta cu neuropsihiatrul ala de l-ai auzit la TV - tu stii de problemele pe care le-am avut (am) cu Stefan si ca eu am mers la neurologi de aici si din afara...scoate morcovul si arunca-l ca nu ai de ce sa-ti faci griji - sunt sigura ca Danutz intelege absolut totul (cum de altfel face si Stefan) chiar daca nu vorbeste, o sa vezi ca o sa-si dea drumul - Stefan nu spune ABSOLUT NIMIC altceva decit "mamamamam"...

Gata, ca m-am lungit rau, dar nu puteam sa nu ii raspund Liei...in rest va pup pe toate!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
V-am citit ieri dar eram prea obosita ca sa mai raspund, pupam copiii cu buba, sa le treaca repede, LIA, e timpul sa cobori cu picioarele pe pamant si sa, scuze, sa mai dai de pamant cu cei din jurul tau, ca asta e exploatare totala (elegant spus, in minte aveam alt cuvant).
Eu mi-am linistit barbatul cu mancarea, dupa o zi de post, ieri m-am dus la magazin in locul lui, intre timp a facut curat luna si m-a asteptat cu mancarea facuta si asezata artistic in farfurie.
In rest, sunt stresata la superlativ din toate punctele de vedere, ma doare ficatul, am palpitatii, cred ca mi-a crescut si tensiunea ca simt ca-mi pocnesc urechile... Am reusit sa ma inscriu la licenta, astept sa vad duminica programarea pentru sustinere, mi-am dus copilul la tara si sunt foarte ingrijorata pentru ca e racit, dar asta-i alta poveste de De luni pana joi l-am lasat cateva ore pe zi la parintii mei si acolo a racit, pentru ca mama mea e inconstienta, imi pare tare rau sa spun asta, dar fumeaza tigara de la tigara si tine toate geamurile deschise, sa nu-i gasim noi intr-un nor de fum langa copil. Si eu fumez, dar doar cand pot sa stau la geam la bucatarie si fara sa fie copilul in zona. Si faza e ca imi reproseaza ca nu o iubeste Matei, dar cand e langa el, are intotdeauna 10000 de alte treburi mai importante decat sa-l bage in seama.Si ma doare pentru ca noi am fost foarte apropiate si nu ma asteptam la atata indiferenta din partea ei!

Ma scuzati ca iar m-am plans, dar daca nu aici,atunci unde?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Lia - pupici pe burtica si lui Danut. Sotului ... am si io un exemplar ... dar io`l oblig Ai grija de tine
Pako - voi cum mai sunteti ???

Sar`na ca ne-ati vizionat.

Carmenp - cum e omu`mic ?
Leeloo - ati petrecut ? :-)
PhilipAndrea - cum stai cu raceala ?

Pupici schimbului 3.

Si o zi faina sa avaeti cu muuult soare !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, n-a fost nevoie sa-l coase
aseara am facut 10 abdominale si 200 de biciclete si-am dormit tun toata noaptea
edit: daria, e cu fruntea belita si-un plasture pe masura
bey, barbatu` meu nu face treaba da` n-are nici pretentii ca stie ca-l castrez. cind are chef de-o nebuneala, daca-s vase in chiuveta le spala fara comentarii

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput