lentile cosmetice - pls. help
Raspunsuri - Pagina 2
Elise spune:
Nana Motoc, si eu zic sa iti iei lentilele cu citeva zile inainte, sa le porti putin "de proba" - reactia okiului difera.
Eu, de ex, nu le simt deloc.
Singurul lucru care ma deranjeaza e ca in intuneric - semiintumeric vad neclar.
Afara, la lumina zilei, am inceput sa vad bine cu ele.
Chiar nu mai simt ca le port.
Dar asta nu ma ajuta, ale mele fiind "de noapte"....
S-ar putea sa fie o problema cu okii mei, nu cu lentilele - de obicei seara am okii mai sensibili si obositi si poate nu mai pot sa se adapteze la lentile - cine stie...
Alta prostie e ca fumez (cu ele pe oki) ceea ce iarasi nu e bine.
O sa mai fac citeva incercari.
In principiu, nici nu vreau sa ma kinui inutil - mai ales ca le-am luat asa, de moft, nu din motive de sanatate (desi si din motive de sanatate mi-ar trebui heliomate, insa n-am auzit de lentile heliomate inca...poate exista si nu stiu eu).
O sa incerc metoda lui kjmami, poate functioneaza si pt mine.
Elise
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Elise
Nana Motoc, si eu zic sa iti iei lentilele cu citeva zile inainte, sa le porti putin "de proba" - reactia okiului difera.
Eu, de ex, nu le simt deloc.
Singurul lucru care ma deranjeaza e ca in intuneric - semiintumeric vad neclar.
Afara, la lumina zilei, am inceput sa vad bine cu ele.
Chiar nu mai simt ca le port.
Dar asta nu ma ajuta, ale mele fiind "de noapte"....
In weekend o s ami le achizitionez. clar.
Multumesc mult de sfaturi. O sa va tin la curent ce si cum mi se intampla,. cat de repede o sa ma obisnuiesc cu ele. Sper eu, cat mai repede.
Pupici.

Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
amik spune:
quote:
Originally posted by kjmami
eu mi-am luat de la optinova lentine de contact cosmetice plus dioptrii. eu ma inteleg foarte bine cu ele dar au fost momente in care am vazut in ceata...mai am si acum momente in care simt ca am cev a in oki...si atunci trag usor de pleoapa inferioara si o tin un pic in aer...ma ajuta..dupa ce las pleoapa la loc , vad perfect...mi se intampla sa ma intreb dak oi mai avea lentila in oki pt ca vad perfect cu ele....va obijnuiti..ideea e sa le purtati destul de des sa va obijnuiti...faza cu lacrimatul....eu plang de cate ori pun lentilele..imi sar automat lacrimi din oki dar imi trece repede senzatia..cred ca e reactia normala a okiului i se lipeste un corp strain de el...nu va ingrijorati...eu port lentile de aproximativ 3 ani..cu pauze...si sunt ok..ideea e ca nu suport sa port okelarii asa ca..mi-am impus sa ma obijnuiesc cu lentilele .
succes
valeria
http://community.webshots.com/user/kjmami
zi-mi si mie, te rog, ce preturi au?iti fac consultatie acolo, la cabinet,nu?si comanda lentile cu dioptriile tale?si dureaza mult pana le primesti?cum e?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
amik spune:
haideti mai fetelor, spuneti cat vin astea?
am o nunta fitzoasa in toamna si vreau sa ma imbrac super, iar ochelarii nu se incadreaza in ceea ce vreau eu.de-asta trebuie sa imi cumpar lentile, eventual sa port si inainte, ca sa ma obisnuiesc.eu nu am vreun cabinet oftalmologic in zona, deci nu pot afla prea repede informatii decat de la voi!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
LYADA spune:
eu am luat acum 2 ani lentile colorate cu durata de utilizare un an si au costat 4,5 mil. cele pt o luna erau 1 milion si ceva. Solutia e intre 2-500.000 lei, fc de cantitate.
ocebine spune:
Lentile de contact au diferite dimensiuni...ia incercati sa purtati pantofi marimea 40 cind la picior aveti 36
.
Se masoara curba okiului, dimensiunea pupilei...in fine, numai un oftalmolog iti poate prescrie dimensiunea corecta.
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.