Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Aici ploua..fir-ar...
Bai..dar unde ati fugit toate????????
Is anybody thereeeeeeeee??????????????????????????

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hello tuturor, cam multa tensiune pe aici, poate si vremea e de vine, eu sunt prea noua ca sa ma bag, cred c a asa cum e intotdeauna adevarul e undeva la mijloc. Ma streseaza si pe mine povestea cu pozele luate, la fel de tare cum ca ar fi putut ajunge parola contului la mai stiu eu ce persoane straine, nu m-am gandit la asta, la fel cum nici nu m-am gandit ca cineva poate fi rau intentionat cu pozele bebeilor nostri, unul mai frumos ca altul, ce-i drept. Eu am sters doua poze cu nunata si sinecra sa fie imi vine sa sterg toate pozele cu noi, sa ramana doar bebe....sa nu fie identificat...nu stiu, aberez si eu ca am intrat in panica.
Ingrid cred ca si Dienuta ta se confrunta cu problema dintisorilor si pe Alain l-a deranjat cu mult timp inainte de a incepe sa se vada ceva. Inceraca sa-i dai ceva reec de rontait sa vezi daca nu o calmeaza, va tinem pumnii, pupici.
Anasebe, parca tu m-ai intrebat, sigut lipsa poftei de mancare nu are nimic cu Nurofenul, daca nu papa e indispus de la cresterea dintisorilor. Incearca sa-i dai Panadol poate ii merge mai bine, lui Alain ii merge mai bine panadolul.
Giova, pupici sa nu mai fi suparata,pupici lui Marco care in poze arata ca un copil de un an, scumpicul de el.
Cu tot circul cu contulcomun am uitat sa va intreb, ati luat cantecelul pe care l-am pus acolo? Alain zice deja, da da si ada...cam atat .Pupicei,
Silvi si bebe Alain

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Moamaa fetelor!.... Asta-i tot comentariul meu!

Nico Si ce-ai facut la examen? Soro, mai devreme pe mess, nu m-a lasat Alex la calc, ca ce nu-mi ajunge cat stau in cursul saptamanii?! Am incercat sa te sun pe mobil, ce-i drept de pe nr. lui Alex dar nu ai raspuns. Las' ca vorbim noi.
Silvi Multam mult de raspuns.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Aoleu Silvi, am luat cantecul de leagan. Ma dispera melodia asta. Toate jucariile au melodia asta! Plus ca, cu riscul de a fi ipocrita, mie nu-mi prea plac cantecele astea preluate din alte limbi (vezi ratustele mele, o vino primavara, si inclusiv cantecul asta de leagan). Ce-i drept e problema mea, ca daca nu le stiam din alta parte de la mama lor, nu m-as fi plans acum. Na, ca m-am descarcat si eu, ca sunt si eu cu capsa pusa, dar nu de la voi ci de acasa. Eh, nu ma bagati in seama!

poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Anasebe i-ai verificat gingiile lui Tiberiu cel scumpic si vorbaret? Daca simti si cea mai mica denivelare sunt clar dintisorii. Alain tocmai s-a trezit plangand, cred ca-l deranjeaza, unul nu a iesit inca de tot si-l supara. Acum isi canta singur sa se adoarma.Pupicei.

poze

Mergi la inceput

Silvi E mai multe denivelari, dar nu-i mai ies odata!

poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Mai..da' nu pot sa cred ce liniste e pe aici...
Te pomenesti ca da maraki vreun chef..si mie mi-a scapat....

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Anasebe, scumpo, eu mai am un cantecel dar acela e adaptat dupa Mozart, daca vrei il pun si pe acela. Acum tocmai ma prapadesc de ras ca l-am adormit pe Alain in patut si acum cand ma uit la el, ridicat in manute se uita la meci la Tv , merg sa-l adorm din nou.

poze

Mergi la inceput

Silvi Uite un pentru microbist!

poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

E clar ca-i ies dintisorii Anasebe, o sa-l necajeasca o vreme, nu prea ai ce sa-i faci.
Nicole, noi ne-am anuntat intentia de a-i face curte frumoasei Daria dar nu am primit nici o veste, aveti si voi alti pretendenti si ne refuzati?

poze

Mergi la inceput