Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Raluca, eu nu prea stiu ce sa-ti spun, eu am alaptat si i-am dat lapte praf in completare din primele saptamani, fa ce iti spun fetele, ca ele au experienta si mergi la un medic neaparat.
Giova, ai drepatte cu lumina la vigantol, eu il pitesc dupa cutiuta lui Alain cu jucarii. O sa-l pun si eu in sertar..poate uit de el
March, nu-ti face probleme ca o sa fie bine, iti tinem pumii.
Denisa, f bine papa Emma, Alain nu bea laptic decat de patru ori pe zi cate 200-240 ml la o masa, cateodata chiar 270 seara.
Fetelor, va pupacesc pe toate si fug in pat, l-am adormitpe Alain dar vad ca s-a trezit, il mai iau la o tura de leganat si ma bag si eu in patut ca maine dimineta la 6,30 parca vad ca ne da trezirea.
Noapte buna si linistita tuturor.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova eu ma gandesc la gest, e normal sa faca asa la varsta asta? Ai grija, cand il lasi pe Marcolino pe canapea pune-i doua perne sa vina de la subrat pe picioare, asa nu are cum sa mai cada in fatza.
Silvie noapte buna,sa doarma Alain pana la 8.00
Fetelor eu sant cam in urma cu programul de masa astazi, s-a sculat la 9.30 ma rog, a trecut cat a trecut iar de la ora 13.00 a dormit doar 20 min. pana la 18.00 Acum doarme de atunci dar e normal la ora asta sa-i dau piure de cartofi cu pui? La 16.30 mancase iaurt cu fructe si ma gandesc ca oricum il scol la 24.00 pt. bibe lapte.In piure o sa pun si vreo 4 masuri lapte.Eu tin vigantolul la geam pt. ca e langa locul unde mananca de obicei.Am uitat sa va spun: am cumparat canita cu gaurele, daca o intorc nu curge nimic, trebuie sa traga bebe ca sa poata bea si capatul este moale din silicon.Sa vedem cum se obisnuieste sa bea, scrie ca e de la 6 luni.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

salutare fetele!!! mi-e tare dor de voi
noi ne-am mutat la buzau,inca nu avem net sunt singura si mi-e tare greu
noi suntem bine..am crescut..si suntem cuminti
Raluca ti-ai gustat laptele?? eu am avut laptele amar si bia a baut asa pana i s-a facut rau..si acum(nu mai am lapte )cand o tin in pozite de alaptat plange...
cand o puneam la piept sa suga plangea ca din gura de sarpe,dar tot sugea saraca pana la urma,ca eu o indesam in titi,pana am gustat laptele si imi venea sa ma dau cu capu de peretica am fortat-o sa manance...
trebuie sa merg la baita...
va pup dulce si astep sa ne punem si noi net..da mai dureaza
o sa pun si datele de la 4 si 5 luni(le am trecute in caiet-ma lasa memoria)
mi-e tare dor de discutiile voastre
multa sanatate voua si bebeilor

pupici dulcici

Mami de BIA bubulina

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bebeianfeb/album?.dir=a2d4&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor voi cum vedeti bbii cu mainele sau degetele in gurita, cum hop gata dintii. Dar la explorarea corpului nu va ganditi, ei acum sunt in plina descoperire si le pace senzatia degetelor in gurita.

Ma duc sa fac baie.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ralucutza, dute la Mutter berater, cred ca exista si in Austria, sunt asistente de copii, au timp pentru tine si te pot sfatui sa faci cum e mai bine.....dar poate nu e asa de slab laptele cum crezi tu. Acum nu de mult am auzit ca ceaiul de menta duce la scaderea lactatiei.....nimeni nu mi-a spus pana acum si sunt la al treilea copil si deodata mi-au spus 3 mamici, e adevarat erau toate frantuzoaice!!
Acum se incarca si pozele in albumul comun!!
Am inceput si eu sa-i dau putin suc de fructe la fetita mea....nu-i prea place maine o sa incerc si cu putina banana.
Si a mea mai nou isi baga degetele in gura daca ar putea tot pumnul, saliveaza tare dar nu cred sa fie dintisorii, la ceilati doi le-a dat doar pe la 9-10 luni primii nu cred ca de data asta sa fie altfel..... Saracutii de ei..... si sunt abia primii..... Daria si acum se mai chinuie..... abia i-a iesit pimul colt de la o masea.
La david a fost destul de nasol la canini, mi-a facut 40 temperatura ....cand i-am spus la doctor a zis ca nu se poate, dar s-a intamplat de doua ori exact cand i_au iesit caninii....bine macar ca i-au iesit cate 2 deodata.
March, de ce ti-e teama sa pleci cu ea?? Eu am experienta, cam pe la 7 luni am facut prima oara cu ei drumul in Romania si nu a fost nici macar asa de rau!!. Aici se face obligatoriu la o luna Eco de sold ca sa fie siguri... cu cat sunt mai mici cu atat mai rpede si revin daca e vreo problema. Las`ca e bine,dar pentru linistea ta fa-o
De Vigantol si eu ii dau ceva dar numai cate o picatura....drept sa spun cand imi amintesc.... la nici unul nu am reusit sa termin sticla intr-un an. Daca iesiti cu ei afara nu e asa de grav, si-o iau de la lumina!¨ A, si de fontanela eu am patit-o cu David, la controlul de 1 an doctorul imi spuen ca e inchisa ca e prea repede bla bla....sa merg sa-i faca o radiografie.....si uita sa ma mai sune sa-mi spuna rezultatul. Cand sun zice aaa, pai e OK, problema era daca s-a inchis bine.....nu ca era prea repede!
Hai ca mai citesc si revin!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Va citesc din umbra
Am fost si noi azi pe afara, am papat destul de putin, si suntem destul de maraiti. Tot cu manutele in gura si cu bale pana pe sosete. I-am bagat "Batista bebelusului" si a racnit vtreo juma de ora ca din gura de sarpe dar macar are nasul cat de cat curat. Fetele care folositi Batista Bebelusului, dupa a catea folosire s-a obisnuit bebele cu zgomotul aspiratorului si cu procedura?!
Liliana, nu iti face probleme, lasa ca o sa le creasca si la grabitii astia...eu ma bucur ca inca nu i-au iesit....se spune ca daca ies mai tarziu sunt mai rezostenti. Uite, lui Cristi i-au iesit la 4 luni 3 dinti si e destul de rau acum iar mie mi-au iesit la 10 luni si stau chiar ok cu dintii, adica am 2 carii mititele (eu zic ca e destul de bine pt varsta mea). Eu tot sper sa ma mosteneasca Razvan la dinti ca si eu o mostenesc pe bunica materna care si-a scos anul trecut (la 76 de ani) o masea pt ca o durea de la curent, in rest nu are nici o amarata de carie si are absolut toti dintii in stare perfecta!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

am intrat cu sufletul la gura sa vad raspunsurile vostre.....VA MULTUMESC DIN SUFLET PT CLARIFICARI.....NU DE ALTA DAR SUFAR DE 3 ZILE DE DURERI DE SANI GROAZNICE SI NU MAI STIAM CE SI CUM!asa ca ma inarmez cu rabdare si dau la bebe ce ii trebuie...si poate totusi si cu o pompa.....chiar daca il arunc pe ala de la inceput dar stiu ca bebele meu e hranit de mine!3 ZILE NU A LUAT NIMIC IN GREUTATE SI APOI I-AM DAT UN PIC DE LAPTE PRAF SI S-A FACUT DE 150 DE GRAME+!si laptele meu e dulce gustat de tatal lui!ca eu nu am putut! INCA ODATA MULTUMESC PT RASPUNSURI CA ERAM DISPERATA!

RAALUCUTZA&RAUL CELESTIN (21 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ioana Fii-miu nu se sperie de aspirator. L-am obisnuit cu toate zgmomotele de prin casa asa ca nu am probleme cu Batistuta. Oricum, super aparat.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Era sa uit, azi m-am intalnit cu o prietena care e prietena de familie cu un mare profesor doctor pediatru din Cluj, unul din cei mai buni, si vorbeam ca nu prea baga fi-miu fructe si nu stiu ce sa ii mai dau si mi-a zis ca sa nu cumva sa ii dau cirese macar pana la un an, chiar si decojite, pt ca produc nu stiu ce gaz care face ceva rau de tot la burtica si se pot intampla chestii grave (ea mi-a explicat in termeni medicali, dar eu sunt "pe langa" total). Eu nu vreau sa panichez pe nimeni si nici nu vreau sa fac pe atotstiutoarea dar m-a cam ingrozit cu ce povesti mi-a spus....Eu zic sa mai intrebati si voi in stanga-dreapta pe cine credeti ca poate da un sfat, o parerere pertinenta.

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Mai Ursulina... nu vezi ca hop dintzisorii la toti? In plus ai vazut ca toata secta si-a cam explorat pana acum corpul.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput