Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Silvi, 150? Pai a mea rar daca realizeaza 120/kg corp...sa fiu multumita macar cu atata.
Uite programul de azi:
7,00 - 135 ml lapte;
10,00 - 70 ml lapte + 2 mas cereale + mar ras;
13,30 - 135 ml lapte;
18,30 - 135 ml lapte;
21,00 - 70 ml lapte;
0,30 - 100 ml lapte.
Si ea are cred mai mult de 5320 gr cat a avut acum o sapt...deci trebuia sa pape mai mult. Maine ii bag branza, i-am luat slaba de la Milli plus mar si banana si un pic de suc de mar, asta la 10, apoi la 13 incerc iar cu supa (pe care a refuzat-o ieri si azi) si seara cereale in lapte...Intre astea, laptic.
Irina, am vazut ca ti-a scris Giova de masurile de la Vigantol, de ce se ajunge asa de greu la pediatra la voi? Au foarte multi bebelushi?
Cuscra, mai punem de-o intalneala? Asa intre noi...la o cafea, fara bebei? Poate vine si Canda pana atunci...
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ingrid se ajunge greu pt ca intr-un oras de 30 000 de locuitori sunt vreo 6 pediatrisi probabil sunt plini.Eu de fiecare data cand sunam ma punea la doua luni si la programare...deci am ramas la generalista care are si ea multi bebelasi in consultatii si am auzit numai pareri bune despre ea.
Gata nu am mai facut baie ca era prea atrziu am papat si acum pe aici pe la tv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Mai fetelor..vad ca tandalesc singura pe aici...ati plecat cu toate la culcare?
Al meu sotz mi-a spalat toate biberonele, le-a aranjat frumos, a facut azi musaca de vinete , as fi mancat 10 portii....dar m-am oprit la timp..sa nu-l deochi ce harnic e. A cumparat Pampers nr 4, ca am vazut ca tot sub buric ii vine nr 3, sper sa-i fie ok astea ca sunt de la 9 kg ...poate sunt prea mari...
Daca nu e nimeni ma duc la nani...
Noapte buna, dragelor!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor acum am venit!
Fetelor faza aceea cu 7 zile era la figurat. Nu este pt cele cu care am pierdut nopti si zile cu care plangeam, radeam sau am impartasit sentimente de ingrijorare.
Care au fost aici si nu mai pot intra din lipsa timpului: munca copii.
Ce pot cere eu unei mamici care are 2 sau 3 copii, as fi chiar ....
Cum suna auzi "X" nu ai decat 1000 sau 2000 de postari la acest subiect mai trebuie sa ai 50... (Am dat nr la nimereala)
Parola nu o pot trimite aiurea pe PM fara sa intrati, asta ca sa fiu sigura ca o primiti.

O mini explicatie: am cerut aceasta schimbare deoarece pozele care au fost luate au fost ale mele, am fost vizata eu, strict EU. NU au nici o legatura cu situri xxx sau eu stiu care. Au fost luate din razbunare, pt ca eu nu vreau sa dau poze. Persoana care le-a luat este ruda de a mea, si-a facut ID a cerut contul si parola si la revedere. Nu vroiam sa postez pt ca vroiam sa aflu ID. Nu am aflat, dar nici nu cred ca mai intra.
Sper ca v-am mai linistit.

Am vorbit si cu Moni si am impacat-o ... sper... .

Va pe toate.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Si eu sunt pe aici.
Fetelor, merci mult de tot pentru urarile pentru Yodi, sa dea Domnul sa imi traiasca si sa fie sanatos, ca tare simpatic e. Ca sa nu mai zic ca mai nou doarme cu bebe, le-am facut poze si promit sa le pun cat mai curand. Asa ca se pare ca se naste o prietenie intre doi puiuti mici si scumpi.
SILVI, merci mult de tot pentru site, e superb. Sunt foarte frumoase pisicutele, iar tu esti o draguta
INGRID, vazut pozele pisicutelor, m-am indragostit de ele, sunt absolut SUPERBE! Niste aristocrate! Sa iti traiasca si sa fie sanatoase!
MARAKI, vazut filmul cu socrosenia, comentariile le citesti tu la filmulet, ca daca imi aduc aminte de moaca socroseniei rezulta ca:
Asa, si ce mai voiam sa zic este: HAIDETI MAI FETELOR SA NU NE MAI CERTAM, CE ROST ARE? CRED CA TOATE AM INTELES CE A VRUT URSULICA SA ZICA SI NU ARE NICI UN ROST ACUM SA INCEPEM SA NE CIONDANIM INTRE NOI, SI EU AS FI REACTIONAT LA FEL CA URSULICA DACA AS FI VAZUT POZELE LUI MARK PE CINE STIE CE SITE. SUNTEM CA O FAMILIE, CE ROST ARE SA NE TOT CERTAM? E NORMAL SA MAI APARA NEINTELEGERI, DA' ACUM TOATA LUMEA STIE DESPRE CE E VORBA, ASA CA PEACE!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Irino, am vazut iar pozele cu Mario, mai nene mi-am sucit gatul.....m-am apucat sa le rotesc dar m-am lasat pagubasa ca si asa mi se misca netu' ca un

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

URSULICA

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png

Mergi la inceput

IOANA, ce faci? Ce face Razvanel?
Tara faza cu Yoda si intelepciunea!

toujours optimiste

Mergi la inceput

Ursulina..pai ia spune tu cine e tanti aia care ti-a luat pozele sa o trimitem putin pe la origini..sa-i spui din partea mea sa te pup-n ....vaca nemernica,auzi, sa-ti faci user pe DC ca sa obtii poze. Pai daca tu nu voiai sa i le dai aveai tu motivele tale......scarba ordinara!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Andutza ia bantui si eu pe aici.....am facut baie si acum astept sa mi se usuce parul ca nu as abaga uscatorul sa mai fac scandal.si asa am scapat niste chestii prin baie (la 00.30 si cred ca vecina de jos a facut infarct!

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput