Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki, am uitat sa-ti spun, daca se inchide fontanela prea repede nu-i creste creierasul cat trebuie. De acee nu trebuie sa-i dai prea multa vit D car nici lipsa vit D nue buna ca da rahitism...complicat cu bebelasii astai..in concluzie trebuie dozat vigantolul sau alt preparat de vit D in functie de cresterea bebelasului.
Giova scumpi, nu te mai necajii. Spune-ne ce mai face Marco, ce mai papa bun?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sa revin la oile noastre:
Felicitaroi Nico si Silvi pt. incuscrire..
Nico iei nota maxima? Noapte buna si usor.
Silvi mersi de PM,nu am descarcat melodia, bine ca ne-ai zis.
Irina- fontanela habar n-am, al lui Marco e putin mai mare, eu ii dau Vigantol din ani in pasti, ca uit .
Maraki am vazut filmuletul. pai soacra ta e ok, sa-l vezi cum il misca a mea pe martco. nu m-am putut abtine si tot i-am zis, copilul abia mancase si asta facea shake cu el. Doamne fereste.

merg sa scot socata si revin, ca moare Clau de sete.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mama Marki da ...mare mai e soacra-ta. Fata draga ai grija ce "comentezi" ca dupa cum arata cred cate "placheaza" mai rau decat irina pe marian, sa nu te superi pe mine!......Acum serios vorbind, arata mai ok decat mi-am imaginat-o (eu am imaginea aia despre grecoaice: mica, lata-n cur rau de tot si cu testemelul pe cap....plus ca nu credeam sa fie blonda)

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ingrid spre exemplu astazi a papat dimi 100 ml lapte,la 11.00 un iaurt cu fructe,la 20.30 cereale cu lapte 190 gr. ( la borcanas ) si pe la 24.00 il scol sa pape bine si sant sigura ca iar se va opri la 100 ml. Asta e masa de lapte intr-o zi la noi. Cu socrosenia stau si ma gandesc la cat a stat la ea in brate, Angelo nu a tras-o deloc de par nu e genul sa bage mana si sa traga, pe mine ma mangaie mai mult cand pune pana in cap

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ei, am ramas in urma...Alain si Dariutza s-au combinat , sa fie intr-un ceas bun!
Nico..esti soacra mai...
Silvi, nu o crede pe Nico, Dariutza a crescut bine, are 6 kg (wow), sa vezi tu ce mandrete de nora la asa un baiat frumos!
Cuscra, ce-mi face ginerele? Nu mai pui niste filmuletze cu el, ca Diana nu l-a mai vazut de cateva zile, de la ultimele..si poate ii e dor.. frumosului de la noi doua!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ingrid, cred ca e cam micuta Diana s-ai scoti deja o masa de lapte. Pana cand nu mananca multa mancare ii dai in completare laptic. Alain mananca lapte de 4 ori pe zi, cate 2400 ml seara chiar 270 la ora 8-12-4,30 si 21. La ora 1o ii dau piure de fructe cam 50-70 ml iar pe la 3,30 ii dau supa-crema cam 100 ml papa. Dra trebuie si lapte, ei au nevoi de f mult calciu. Voi cat papati acum?
Maraki, sarcutul bebelas, se vede ca nu-i placea deloc, spune-i ca lui nu-i place asa agitat, sa se joace cu el mai linistit, fara suparare, eu le-as spune.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bai cine imi zice si mie ce concentratie sau ce scire pe vigantolul vostru sau cum ii zice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Maraki, pai nu e mult laptic...probabil compenseaza cu mancarea, macar daca as sti de cat lapte are nevoie pe langa mancare as sta calma. De maine ii dau si branza, am cumparat branza slaba, nu ma mai complic cu cea facuta din rahatul ala de Milumil, de 3 ori am incercat si mi-a iesit o linguritza anemica cu toate retetele.., si biscuiti obisnuiti cu mar, ca fara gluten n-am gasit...sa speram ca n-are nimic. Si lapte, intre mese...vedem noi cat bea.
Acum chiar am plecat la baie, ca se raceste apa.
fetelor!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova pai se poate mai rau de atat sa bruschezi un bebelus de 5 luni??? Astazi i-am aratat filmuletul cu Marco si am batut apropouri de scaun am intrat si la Catalina sa vada ca aveti la fel Le-am aratat scâunul de masina pt. Ayan si cica ei nu cred ca il folosesc deja, ca e prea mic A ramas ca la intoarcerea din Grecia sa cumpere scaun de masina Nu-i vad eu pe ei sa cumpere si scaun de masa ca ala face 120 €, asta ramane sa luam noiAm vazut unul la 30 € din lemn si zici ca e antic dupa timpul lui Pazvante chiorul
Ioana cu ea nu am treaba, stie ca nu o sun la tel. deloc, de cand eram gravi am inceput sa i le spun in fatza, socra-miu in schimb are 2 dani la karate

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Hai sa va zic si eu cat papam si cum
10 ( ca atunci ne trezim) 230 lapte
13.30 piure cu carnita 200 gr plus cam 100 lapte
16 piure fructe 100
18.30 lapte230
20. iaurt 100
23 lapte 270
Si drept rasplata am luat 200 de grame luna asta

Mergi la inceput