rugaminte
sunt noua printre voi ....Am o intrebare pt. voi daca se poate..in luna iunie am aflat ca sunt insarcinata mi-a iesit testul pozitiv si dupa doua zile am ajuns la doctor cu hemoragie...el spunandu-mi ca este eminenta de avort si trebuie sa stau la pat 2 saptamani si sa iau utrogestan intavaginal.Am o saptamna de stat dar sa stiti ca tot mai am o scurgere maronie.Va rog spuneti-mi si mie daca saptamana viitoare imi va trece acea scurgere???????????????////
Multumesc mult
Raspunsuri
roxana c. spune:
Eu n-am avut probleme de genul asta, multumesc lui Dumnezeu, dar dupa cate am auzit, scurgerea aia maronie ar trebui sa se opreasca, dar totusi daca nu este cu sange, este bine.
Stai linistita in pat, cum ti-a spus si doctorul, si iti tin pumnii sa fie totul bine.
Roxana
15+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
itzy-bitzy spune:
Urmeaza sfatul dr. adica stai la pat si ia utrogestan. Mie mi-a venit ciclu ca sa zic asa peste sarcina, desi nu era ...era asa ceva maroniu. De altfel asa am si aflat ca sunt gravi. Si intr-adevar dupa ce am inceput cu cate 2 utrogestan intravaginal seara, mi-a trecut dupa cam o saptamana. Nu te panica ca asta e ff frecvent. Trebuie sa stai insa linistita si cuminte in pat.
Atata timp cat e maronie e ok. Important e sa nu fie roz sau rosie.
Si am tot continuat cu utrogestanul pana acum la 23 de saptamani,desi mi se luase de el si nu am mai avut sangerare de la 7 saptamani. Insa dr a zis ca mai bine sa il iau.
Pupici si numai bine
Itzy-Bitzy
25+ cu
Ana-Maria
POZE
madaluta spune:
si eu am patit ceva asemanator pe la 10 sapt si am luat 4 utrogestan, 1 aspenter,1 duphaston , no-spa si o injectie pregnyl la 4 zile +stat la pat.scurgearea maronie am avut-o vreo 10 zile, dar cu intermitente.fetele au dreptate k dc nu e sange nu este foarte grav, dar trebuie sa vezi intai la echo dc bb este in regula si traieste.in perioada asta tb sa faci cam des echografii, dar nu sunt periculoase.sa nu faci nici cel mai mic efort , sa nu te stresezi si sa te rogi mult lui Dumnezeu.Pana si medicii mi-au spus k mai mult de acest tratament nu au ce sa imi dea si k totul depinde de D-zeu. eu m-am rugat foarte mult...
Madalina
13+
claujro spune:
Stai linistita. Scurgerea maronie eu am avut-o pana aproape de 4 luni cand a disparut complet, dar luam tratament. Si eu am avut iminenta de avort si in plus 2 episoade de sangerari abundente, rosii cu care am si fost internata la Giulesti.
mamica de
baietel 2,6 ani si de
fetita 9 luni 
Poze Mara si Matei
eli26 spune:
Si eu am patit tot la fel ca tine,am stat o saptamana internata si dupa aia tot mai curgea ceva maroniu, cam pina pe la 16 sapt.dar mi-a trecut pina la urma,stai linistita ,asculta sfatul medicului si sa nu faci efort deloc,eu a-ti o urez sarcina usoara si fara probleme
Tina24+ POZE
thestoasa spune:
Fetelor... va multumesc foarte mult pentru sustine si pentru pozele trimise sunt extraodinare...va dau o veste mi-a trecut de tot petele maronii astazi nu am mai avut deloc nici o pata si sper si de acum sa nu mai am dar eu mai am tratament pana vineri cu utrogestan si continui tratamentul.
Vineri ma duc la ecografie sa vedem ce face bebelul...sunt foarte emotionata nu stiu cum va fi .....va rog sa va rugati si pt. mine.Cred ca va trece foarte greu timpul pana vineri dar asta e trebuie sa am rabdare.
Voi in rest cum va simtiti???ce ati mai facut???
pup toate viitoarele mamice