Bebelusi de iulie-august 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 6
Dianami spune:
Nu m-a dus capul sa apas pe icon .
Doamne, ce viteza are! Nu-mi vine sa cred ca are numai 10 luni!!! Pai fuge de-a binelea, asta nu-i mers . Vezi cum faci sport?
Pupici multi de la noi!
Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare
andre_ea spune:
Nu prea fac eu sport ca sunt fricoasa. Tati e antrenorul. Multumim!
Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
Dianami spune:
In film am vazut ca e tati, dar in parc ce faceti? Nu fuge ?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare
andre_ea spune:
Il tin de mana . Si de 2 zile cu hamul.
Dianami spune:
Sta in ham? Adica merge drept sau are tendinta de a veni in nas? Poate ii cumpar si eu mandrei mele, ca ma rupe de spate, plus ca nu mai vrea sa mearga tinuta de o mana, ci numai de doua .
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Diana Mirela
Sta in ham? Adica merge drept sau are tendinta de a veni in nas? Poate ii cumpar si eu mandrei mele, ca ma rupe de spate, plus ca nu mai vrea sa mearga tinuta de o mana, ci numai de doua .
Daca vrea de 2 maini inseamna ca nu e pregatita. Nu o forta. Tudor da el drumul la o mana.
De ham nu stiu ce sa zic. Aseara mi se parea ca il cam dezechilibreaza. Mai lasa-ma o saptamana sa ma lamuresc.
caterina71 spune:
Andreea, e setat direct in a patra? Spune-i ca pentru depasirea vitezei amenda e un pupic...
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
Dianami spune:
Te las sa te lamuresti si astept parerea ta.
Crede-ma ca e pregatita, are o viteza la mers...Pana acum cateva zile mergea perfect tinuta numai de o manuta, apoi brusc nu a mai vrut, imi cauta si cealalta mana si apoi paseste sigura pe ea . Mai asteptam, sa vedem ce se mai intampla.
A, inca ceva. Cu tati merge tinuta de o mana, numai pe mine vrea sa ma cocoseze .
anis spune:
Off fetele
PAna la analize nu se stie ce a fost eruptia trecuta.Analuzele de 1 an.varicela n-am avut de ex.
Stati ca plange
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
hristina spune:
Anis, ne gandim la voi! Sanatate multa lui Ingrid!
Sa treceti cu bine si peste asta!
Trebuie sa fiti toti bine!
Grija mare cu bb cel norocos!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos