Mamici de mai-iunie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Multumesc !
Vom reveni cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

ANDREEA, Rares al meu a avut ulcior pe la 1 an si jumatate si i s-a facut ca un chistulet, nu putea fi nici operat, nici nu dadea inapoi dar nici nu cocea si medicul a spus sa asteptam sa poata fi operat. Dar eu am venit acasa si am inceput cu tamponari cu biter suedez si cu foi de ceapa coapta si usturoi si bineinteles cu unguent si a reusit sa coaca si i l-am curatat si dupa asta am continuat cu unguentul si am scapat. Nu vad nici o problema cu scosul afara.

Am pus si noi alte pozici in albumul comun.

Daria Maria 24z

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

draga amiss_zip,alex al meu a fost un zvapaiat si jumatate in burtica si acum dupa, e tot asa, atata da din maini si picioaruse ca atunci cand il schimb e o adevarata provocare pt mine, si mai are si o forta.....mama mama tre' sa ma lupt cu el, tot se batzaie si deabia ii pun scutecul....iar cand ii dau tzatza tre sa ma lupt iar cu el, ca ar vrea si manute si tzatza in gurita....ceea ce nu se poate, dar el tot incearca....
este un zbanguit si jumatate...poti sa vezi si in filmulete cum se agita...daca il pun pe burtica si e nervos se rostogoleste pe spate si invers....si are o luna....nu o sa pot sa-l las mai tarziu nesupravegheat......plus ca de multe ori isi da pantalonii jos la cat da din piciaore si se foieste......cand am vazut filmul big mama 2 ziceam cu sotul ca sper sa nu fie copilul notsru ca si ala mic din film de se arunca de pe dulap si pat in cap....ca il

marrycalumultumim de aprecieri... sa sti ca si eu am vazut pozele cu Robert si e un scump....si mi se pare asa de linistit....sau ma insel?? ahhh si mai vreau sa spun ca ai avut super idee cu tortul ala "vei fi tatic"....la noi ne cam asteptam si nu a fost chiar asa surpriza...apropo, cum a reactionat sotiorul tau la vederea tortului???

LYLY809 cam seamana copilasi intre ei...au un punct comun....sunt ALEXANDRU amandoi .......si eu cum am vazut pozele la toti bebei de p-aici mi se pare ca multi seamana intre ei....cand eram in spital, ma uitam la el mai deaproape, si in anumite pozitii mi se parea ca seamana cu Smeegal, ala din Lord of the Rings si ii ziceam smeegalash sau "my preciousss..."...mama tare s-a suparat pe mine ca imi bat joc de si ca is nebuna ca ii zic ca e uratel...se mai schimba ei...acum toata ziua il pup si il dragalesc, si nu ma mai satur de el.

zax multumim si tie de aprecieri in curand o sa-l tii in brate si tu pe ALEXANDRU sau HORIA(cum o sa-i spuneti?) si o sa-ti gangure de o sa te topesti....si cand trage si un zambet esti gata

de ALEX(4w6d - 8 mai 2006)

POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:

A! Si pr aftele din gurita cu ce sa-i mai dau nene,pt ca,glicerina boraxata cu stamicin nu-i face nimic. Multi pupici.

apa fiarta si racita cu dicarbonat; de la doc citire

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Steluta, unde gasesc si eu carutul Combi System de la CAM.
Mersic si nastere usoara!

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc2 spune:

Fetelor,

Cum procedez sa salvez si eu poze cu BB si sa le adaug la semnatura.
Toate pozele le am salvate pe Desktop si nu stiu sa le pun asa ca voi.

Luc2 si BB Petru 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

Hello fetelor,

transmit multe, multe pupicuri bebeilor de mai-iunie si urez multa sanatate tuturor mamicilor, picilor, taticilor si gravidutelor.

Haideti gravidutelor (nu va enumar dupa nume, sper sa nu va suparati) ca mult a fost si putin a ramas pana ne tinem si noi puiutii in brate si incepem cu probleme de laptic, caca, somn, icter, etc(dar eu sper sa scapam usor de astea cum de altfel sper sa scape cat mai repede de astfel de probleme si celelalte mamicute). Multa sanatate tuturor, mai ales celor care au probleme mici sau mai mari de sanatate. sa va faceti bine cat mai repede.

am si eu o intrebare la fetele carora li sa declansat nasterea in mod natural. spune lumea ca au avut o senzaie aparte incainte cu o zii de a se intampla acest lucru dar nu am inteles exact cum este cu aceasta senzatie. voi ati avut asa ceva? puteti incerca sa=l descrieti?

Ildy 38+ Blanca Andreea

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20600;104/st/20060619/dt/7/k/3b28/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Puiudana ce ma bucur ca ai reusit sa mai dai un semn de viata. Si pe bebele meu tot doar Andrei o sa-l cheme, nu vrem si al doilea nume, ni se pare inutil.
Daca alaptezi exclusiv la san e normal ca bebe sa faca mai rar kk.
Incearca totusi si o lingurita de ceai de musetel inainte de masa, poate da rezultate.

Oofff mai Zax ma dispera starea asta de draci pe care o am pt. ca tip la toata lumea. Problema nu e asta ca toti ma inteleg, mai putin fetita mea care saraca e debusolata total, acum o cert acum o pup. Da ma oftic pe mine pt. ca nu imi place sa ma iau degeaba de oameni, mai ales daca-s si nevinovati.
O sa treaca totul. Mai am o zi si gata.

Aura(39) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor. Am intrat sa va spun ca noi suntem bine. Bebe e tot in burtica si nu da semne sa iasa. Asta e asteptam.

Iulyp tu faci cezariana? De ai spus ca mai ai o zi. Eu cu tzinerea de minte acum stau mai prost.

Diana 40w1d cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

26 OCTOMBRIE bebe papa tot si mult,imi goleste sanii de tot si oricum nu il iau de la san decat tarziu dupa ce a papat mult-ca el poate sa ii suga pe amndoi....de ieri mananc intr-una ca o sparta si vad ca laptele s-a mai colorat un pic-spre alb-of course-.....si astept rezultatele...deocamdata sunt pe drumul cel bun...nu i-am dat inca nici o completare...

LACRI al meu ii papacios rau...daca nu suge inainte de baie nu are stare si plange si caraie...asa ca ii dau laptic inainte apoi stam cu tati catva timp si apoi facem baitza ca apoi sa adormim la san...ca asa l-a invatat ma-sa!

RAALUCUTZA&RAUL CELESTIN (21 mai 2006)

Mergi la inceput