Mamici de mai-iunie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Cristina cum te mai simti? Mai da-ne un semn de viata.

Am si eu o intrebare pentru mamici: daca bebe a fost destul de linistit in burtica este linistit si dupa ce s-a nascut? Iar daca la burtica a fost agitat si foarte miscaret acum este la fel de activ?

Eh ...intrebari de 3 dimineata. bebica mea e foarte linistita si gingasa in miscari. Asa a fost mereu. Nu m-a deranjat niciodata! Ma gandesc ca poate voi avea parte de un bebelush la fel de linistit.

Va pup!

Andreea cu Petra 37+2

Mergi la inceput

Luana se pare ca nici tu nu dormi la orele astea tarzii! Ce faceti voi la ora asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor ce misto ca va intalnitzi. Vreau si eu!!! Dar mai intai sa vina bebe. Oricum eu va doresc de pe acum timp frumos si sa va simtzi cat mai bine.

Acum nu stiu in ce priveste miscarile la bebe. Ramane de vazut. Galushca mea a fost linistita pana in luna 7, apoi a inceput sa se agite, dar mami nu mai poate de dragul ei. Sunt tare curioasa si eu cum o sa fie.

Si eu am probleme cu somnul nu prea pot sa dorm, din cauza ca printesei nu-i place nici o pozitie, si se impinge mereu.

Numai bine tuturor. Luana sa stapanesti sanatoasa cantarul

Diana 40w1d cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Steluta felicitari pt. bebelina grasunica din burtik si pentru carucior, sa-l forjati la maxim.

Eu raportez stare de nervi permanenta de cateva zile. Nu imi mai convine absolut nimic, nu sunt multumita de nimic si imi vine sa urlu de indispozitia mea

Aura(38) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Arleena sa-ti traiasca bebelusul,e dulce foc.
Amiss zip,bebe al meu misca mai tot timpul in burtica,ziua era activ pana la 12-01 noaptea,si misca atat de tare incat coasta din dreapta unde-i erau piciorusele imi era amortita,si asa a fost si dupa nastere,adormea dupa ora 1,si ziua nu dormea mai deloc,acum si-a mai reglat putin programul,dar ziua tot nu prea vrea sa doarma,eu intrebasem medicul in timpul sarcini daca asa va fi si dupa nastere,si mia zis ca se poate sa fie asa la inceput,dar nu e o regula,nu toti copii sunt la fel,am auzit si copii foarte activi in burtica dar cuminti dupa nastere.
Marilena si Robert (2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Lu, mie mi-a zis doamna doctor sa merg luni sau miercuri la spital pentru piciorushe, nus de ce! Iar el are abia marti 2 saptamani. Mai vorbim luni pe tema asta.

Carmen, abia azi dimineata ma simteam mai bine. Pe moment uitasem de popou si ma asezasem...dar m-am ridicat repede, ca-i prea curand si nu mi-au trecut nenorocirile. N-am fost la control inca. Azi sunt singura tota ziua. Mama a plecat pentru o zi...

Raalucutza, ziceai ca-i dai copilului sa suga inainte de baie? Io stiu ca nu se procedeaza asa, de la d-na asistenta. Acu' tu faci cum doresti!

Diana79, ai incurajarile mele, nu voi uita sa fac si uio galerie.

Pupici la bebelushi, mamici si burtici!

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Arleena, este incredibil, mi se pare ca bebelushii nostri seamana! Doar ca al tau e un pik mai grasun, fireste, ca-i si mai mare... Si nasucul e diferit. Sa-ti traiasca printisorul! Si al meu a capatat falcutze si gushulita...

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Luana - multumesc mult pentru propunerea cu tensiometru. Din pacate am vazut abia acum si aseara n-am mai rezistat si am cumparat unu. Asta e. Macar sper sa fie bun. Faza e ca am luat si un termometru si arata numai tampenii - 35 de grade. Azi il ducem inapoi.

Steluta - felicitari pentru grasunica. Cred ca mi-o iei si tu inainte. Foarte bine. Lasa ca inchei eu lista. Felicitari si pentru carut. Sa-l plimbati mult si sanatosi.

Vreau si eu la intalneala. Dar o sa-mi fie mai greu cu deplasarea. Ca de, suntem cam balenosi , si n-are cine sa ma duca cu masina. Dar mai vedem pana marti - poate rezolvam cumva.

arleena - de cateva zile ma tin sa-ti felicit bebelinu. Am vazut filmuletele. E super bobocelu!!!! cum gangureste el

iulyp - te inteleg perfect. Si eu sunt in aceeasi stare de cateva zile. Astazi parca un pic mai bine. Dar pana azi parca imi venea sa ma dau cu capu de pereti de nervi

zax 39+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Diana mai ai putin si incepem galeria! Multa bafta! Vom vedea in curand cum va fi bebe ha?

marrycalu !

Zax cum adica inchei tu lista? pai cum si noi? Curaj mai ai putin si ai sa ai bebe in brate!

Andreea cu Petra 37+3

Mergi la inceput

Am si eu cateva intrebari pentru mamicile care au si copilasi mai mari (4ani)!!

Nepotica mea de 4 ani are pleoapa inflamata (inceput de ulcer cred). Ce poate sa ii dea sora mea sa ii treaca? Pana acum i-a spalat ochiul cu ceai de galbenele si a luat de la farmacie canamicina sulfat(unguent). Poate scoate fetita afara azi? (la ochi are de ieri treaba asta- cred ca e incipienta problema). Astept raspunsurile voastre repede.

Ei aveau in plan sa plece azi la aer cateva ore...si nu stiu daca are voie sa o scoata afara sau nu!
Multumesc!

Andreea

Mergi la inceput