Mamici de mai-iunie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

diana79, draga de tine,
ma bag eu sa-ti spun ca dopul eliminat inseamna intre 1 si 20 de zile pina vine bebe, din carte citire. din proprie experienta plus experienta celor apropiate mie, dop eliminat a fost urmat de 1 (una)la 2 (doua!) zile pina s-a nascut bebe!
asa ca, curaj, capu' sus si doamne-ajuta de o nastere usoara si bebe sanatos, frumos si mincacios (stiu ca-i o fetita, sa va traiasca!!!)

cu drag................

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Steluta , sa modifici si la mine numele bebelinei mele, ca ne-am razgandit. Sa pui DELIA - CRISTINA .Multumesc mult .

Alina , 38 +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Monnica, Iuli si Andreea FELICITARI!!! Refacere rapida si bebici mincaciosi, somnorosi si ncoliciosi! Sa va traiasca minunatiile

Hai DIANAAAAA

ADRIANA multumesc frumos! Mielu si-a sarbatorit ziua prin munca: duce si aduce pampersii lui bebe:))) Plus ca aseara am incheiat distractia la spital deoarece am otita la ambele urechi...

--------------------------------------------------------
RALUCUTZA primul lapte (apa/ zer cum ii spui tu) se numeste APA BEBELUSULUI. ESte apos si bb il bea de sete, apoi cand incepe cel alb il bea de foame. Si daca bei o cana de apa pe zi si daca bei un butoi laptele de la inceput va fi tot incolor. Eu din aceleasi motive ca si tine am trecut la pompa. Pompez si ii dau cu bibele Sofiei pentru ca are un puseu de crestere si adoarme fara sa se sature deoarece cere mai mult in aceasta perioada. Am avut vreo 4 zile in care alaptam juma de ora, adormea, se trezea, alaptam juma de ora....etc Ei bine nu pot face fata la acest ritm ca atare pompez, copilu isi maninca bibele in maxim 10 minute, ragaie si doarme 4-5 ore. Omeneste:) Pediatra mi-a recomandat sa pompez si sa-i dau laptele meu pt ca nu e necesara completarea in cazul in care eu am lapte. Nu stiu ce motive ai impotriva pompei dar daca sunt unele estetice pot sa-ti spun ca si la Catrina m-am muls cinci luni si jumatate si sanii sunt la fel de mistoci ca la 18 ani
In timpul alaptarii o sa vedeti ca sunt unele "hopuri" teoretic la 2, 4, 6 luni cand aveti impresia ca se sfarseste laptele...este vorba numai de faptul ca bebe cere mai mult decat puteti produce dar asta se aranjeaza in maxim 3 zile (eu am bagat si doua bibe de completare alaltaieri ca nu mai faceam fata la cat a vrut Soficu sa bea, acum curge ca la chiuveta in cantitatile necesare).

Pup u*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Din bucuriile de mamaica la patrat:

Eu catre Catrina:
-Ia zi 'mama'.
-Mama!
-Taaaaaata!
-Tata!
-Catrinaaaaaaaaa
-Caca!
-Sofiaaaaaaaaa
-Cacaaaaaa!
-Voi sunteti caca mai mamica?!
Mielu imi aduce victorioasa doi pampersi din gunoi. Unu mik si unu mare.

-Mami ce face bebe?
-Caca plange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Nu am nascut , am probleme cu calculatorul.
Suntem bine, stau mai mult pe acasa dar ma plictisesc.
Felicitari proaspetelor mamici!
totzi bebelusii!
Abia astept sa nasc!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Diana - incepem galeria?

zax 39+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Pupici la toate mamicile si la toate burticile!
Multumesc tuturor celor care mi-au facut galerie si care au avut un gand pentru mine si odorul meu .

Luni, 5 iunie, am intalnit tot ce am realizat mai frumos, mai bun si mai curat in viata mea: copilul meu, Catalin. Apgar 10, 3650g, 53 cm. A fost dragoste la prima vedere...
Nasterea a fost de poveste, frumoasa si fara dureri (abia astept sa am timp sa povestesc). Oricum traiasca nenea care a inventat anestezia peridurala!
Mai rau a fost cu epiziotomia in urma careia am suferit ca un caine pana mai alaltaieri. Acum sunt bine dar am un colac pe care il plimb peste tot in casa, deoarece nu pot sta in sezut. Trec toate! Laptic am din belsug, toate-s bune. Mai rau stau cu somnul. Oboseala ma doboara si nici pofta de mancare n-am.
Ma ingrasesm 28 kg si nu credeam ca le mai dau jos vreodata. Ei bine pana azi am dat jos 13 kg. Asa ca fetelor care n-ati nascut, asta sa fie ultimul vostru stres!!Am pus si poze, pentru a ma lauda su minunea mea! Va pup inca o data pe toate si revin cand am timp!

Diana - toate gandurile mele bune sunt indreptate catre tine. Totul va fi bine. Abia astept vesti de la tine!

Roxana si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc2 spune:

IULYP felicitari! si un BB sanatos si mancacios.

Diana incepem galeria! Sa fii curajoasa si puternica pentru binele BB-lui tau!

Ralucutza nu renunta nicicum!E un lucru asa frumos si te apropie teribil de puiul tau.Cand suge si se uita in ochii tai e momentul cel mai tandru din lume, crede-ma mai am un pui si l-am alaptat pana la 1 an si 1/2.Laptele dupa 8 luni intadevar devine doar un medicament, dar nici atunci nu are sens sa renunti. Ti-as trimite cate ceva materiale despre alaptat, dar din pacate le am tiparite soi nu am scaner, sunt sigura ca gasesti o grmada si pe net, dar dupa incurajarile noastre sper sa nu mai ai nevoie!

Bine ai venit Lidia!Nastere usoara si BB sanatos!

Lacri, am incercat sa pun ceva poze din maternitate.Sper sa-mi fi iesit si dupa aia mai adaug si de acasa.Multumesc mult.

Luc2 si Petru(9 zile)

poze

Mergi la inceput

Nu mi-a iesit din prima cu pozele, poate acum.
Fetelor scuzati-ma ca va stresez!

Luc2 si Petru
poze Petru

Mergi la inceput

LAcri multumesc mult, acum o sa adaug si poze mai normale, nu doar tip paparatzi, dar banui ca sa va fotografiati si voi pui, la fiecare miscare si apoi faceti o selectie .

Luc 2

Mergi la inceput