Mamici de mai-iunie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare !!!

Am o ora de cand ma tot uit la pozele cu bebeii nostri. Cat sunt de frumosi, nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul. Pentru cele care suntem deja mamici, perioada sarcinii pare undeva departe, parca totul s-a intamplat cu mult timp in urma. Bb Hora s-a facut o adevarata domnisorica, are niste ochi asa de expresivi, a crescut mult, comparativ cu primele poze, e o dulceata de fetita.
Am mai vazut poze cu bb Raul. E tare dragalas si scump. Ralucuta multumim pentru povestea nasterii. Te-ai chinuit destul de mult, dar a meritat tot efortul. Ai fost o curajoasa, esti o mami pe cinste.
Luc - am inteles, mi s-a parut putin ciudat sa aud ca inca mai exista operatii cu ate care nu se absorb. IMi pare rau ca a trebuit sa mai suferi si pentru scoaterea lor. Pentru mine asta a fost partea cea mai neplacuta a operatiilor facute cu ani in urma. 2 operatii la mana...care le-am suportat relativ usor, dar scoaterea atelor m-a facut sa nu uit de ele niciodata. Iti doresc sa te refaci repede.

Andreea - sa-ti traiasca printesa...sa va aduca numia bucurii.

- tinem pumnii..asteptam noutati.

Abia astept sa incepem galeria si pentru bebelina care se lasa asteptata.. Dar vine ea cat de curand... pentru mamica ei care o astepata...si pe care o incurajam... bb poate veni din moment in moment.

Noi, suntem bine...suntem pe zi ce trece tot mai alintata. Astazi am refuzat categoric formula. Am preferat doar laptele lui mami...Sper sa fie doar astazi...ca de nu...devine complicata situatia.
Am inceput sa zambim...asa cate putin....dar momentele sunt unice. Avea dreptate Luana....nu poti compara cu nimic, zambetul copilul tau.

toate mamicile, bebelusii si burticile

http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=4dfcscd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

JulyP - nastere usoara, astepatam vesti despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Steluta, eu sunt interesata de mp3-urile alea de care ziceai. Daca le poti pune pe mail-ul comun ar fi super.Multumesc anticipat.

adela si piticii Fineas si Andrei n.28.10.2001; n.24.05.2006

Baieteii lui mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Luana - emotionant de-a dreptul. Mi-au dat lacrimile citind ce ai trait tu. Abia astept sa simt si eu asta. Micul meu gangurel razand la mama lui...

Carmina - ti-am vazut baietu'. Frumusel de numa... si cuminte... Sa-ti traiasca sa fie sanatos si papacios.

Raluca - dar fu greu nu gluma!!!! Bine ca s-a terminat cu bine si acum sunteti toti fericiti si sanatosi.

Andreea - felicitari!!! Te asteptam acasa cu poze si povesti. Bine ai venit pe lume Petra draga!!!

zax 39+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

FELICITARI ANDREEA!!! SA-TI TRAIASCA PRINTESICA DE NOTA 10!!

Raalucutza, multumim ca ai impartasit cu noi povestea nasterii lui Raul Celestin!! A fost greu intr-adevar!! Sa speram ca nici-o gravidutza nu va mai trece prin ce ai trecut tu!!! Am pus povestea si pe web. Poti verifica daca totul este in regula.

Zax si Camelia, incerc sa transform cd-urile audio in mp3. Va mai dura un pic, caci trebuie sa-mi explice sotul si acum are ceva treburi de rezolvat.

Multumesc si fetelor pentru sfaturile in privinta hainutelor. Sunt bine venite pentru noi cele la primul bebe .

Steluta 38s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

of Luana ce frumos povestesti tu...

m-a emotionat povestea zambetului... imi imaginez ca te-a topit...

VREAU SI EU!!!!!!!!!!!!

e posibil sa te agasez dar vreau sa te intreb cate ceva pe PM ... daca ai timp, sper sa-mi raspunzi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Ce va invidiez ca aveti vreme buna. Eu inca nu am reusit sa ies la tricou. Iar pe Daria o imbrac cu body cu maneca lunga, ciorapei cu chilot si inca un rand de hainute pe deasupra si credeti-ma ca eu nu sunt adepta infofolitului......ca sa ma intelegeti nu mai departe de saptamana trecuta la noi dimineata erau 5 grade .Mai rau e ca e vant si cand nu e vant ploua.....offff. Si asa ii mai place la micuta afara.
Care din voi a trebuit sa schimbe asa repede masura la pampers? La Rares am mers pana pe la 1 luna si jumatate cu nr.2 si acum deja de la 3 saptamani nu mai incape Daria in astia, trebuie sa trecem pe 3.

Pupici la bebelusi razaciosi si mancaciosi

Daria Maria 26z

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Gabi25 ma inspaimanti.Peste vreo 2-3 sapt venim si noi la dorna si ma gandesc cu groaza ca o sa trebuiasca sa-l infofolesc pe asta micu.Nici nu prea suporta hainutele ca el sta mai mult in body cu maneca scurta si atat.Scuze ii pun si sosete, pe care la scoate imediat dar i-am vanit de hac cu niste botosei.

Luana, al meu micut a zambit din prima zi.S-a minunat si doctorul.O fi vreo grimasa dar nu cred.Si rade cu hohote de la 2 sapt.m-am si speriat cand a ras prima oara.Era in patut si m-am dus caci credeam ca plange dar el hohotea cu gura pana la urechi.Victoras rade mai ales dupa ce umple pampersul.Se simte tare bine ca s-a eliberat.Dupa aia vrea mancare ca parca nu-i bine cu burta goala.

Steluta si eu am Comby Sistem.E tare bun.Ce culoare are al tau , ca al meu e gri cu galben?

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Gabi25 s-a facut un an de cand te-am cunoscut.M-am uitat la pozele Dariei si l-am vazut si pe Rares.Ce seamana cu tine!Daria ce greutate are acum daca trebuie sa-i schimbi pampersii?

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Multumim pentru aprecierile la adresea lui Mihnea ...
Zax si Lacramioara, de unde ati tras voi concluzia ca este cuminte???? E doar o poza, believe me!!! CA adevaratul Mihnea este un .

Fetelor, ati schimbat parola la mailul comun? Ca nu reusesc sa ma conectez...

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png

Mergi la inceput