Mamici de mai-iunie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

vesti proaspete de la andreea (amiss_zip):

e la spital...nu are nici un fel de dureri inca...si asteapta travaliul...ma anunta cand incepe distractia (cum spune ea)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Hello! Fetelor multumesc pt sfaturi.O sa le incerc.Lyly sa-ti traiasca Alexandru.E tare frumos.Sa creasca ma re si sanatos.Mult laptic in continuare!

Dana 36 + cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D
http://tickers.baby-gaga.com/p/car146bb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Andreea - nastere usoara si un bb perfect!!!

zax 39+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

iulyp - nastere usoara si un bb perfect!!!

zax 39+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Steluta - URA!!!! am cumparat scoica auto, de la Brevi. Era atat de frumoasa ca m-am indragostit pe loc de ea. Acum a mai ramas caruciorul. Dar nu ma mai grabesc, ca pentru prima faza am un landou foarte bun.

luc - ar fi o chestie sa ne intalnim la Polizu. Asata daca nasc si eu odata!!! Iti trimit un pm cu nr meu de telefon.

Lacri - super pozele cu Alexandru. Sa creasca mare si sanatos.

zax 39+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Andreea NASTERE USOARA!!! Tzinem pumnii stransi sa fie bine. Un bebe sanatos si voios.

HAI ANDREEA!!!!

IULYP NASTERE USOARA!!! BAFTA MULTA DE TOT. ASTEPTAM CU NERABDARE VESTEA CEA MARE.

Lyly ce mai stii de Roxana? E acasa? Ce face bebe Catalin???

Diana 40w 2d cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Zax felicitari pt achizitie. Ma bucur ca ai gasit ceva frumos care iti place.

Lyly ti-am vazut baiatul. E tare scump si dragalash. Sa va traiasca.

Diana 40w 2d cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Buna fetelor

In sfarsit am reusit sa mai intru si eu pe net.
Vreau sa va spun ca am nascut pe 04.06 la ora 9.07 pe bebe Alexandru care a avut 3480g si 51 cm. Am nascut normal cu dr Alexandru Bogdan. O sa revin cu amanunte.

Monica 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Diana, Roxana si bebe Catalin sunt bine, imi spunea profa de gym, caci ea n-a mai raspuns la telefon.

Andreea, nastere usoara iti doresc

Fetelor, multumim ca ne-ati "vizionat" pozele; noi credem ca toti bebelushii de mai iunie sunt niste mici minuni frumoase si cei mai cei

Mie nu-mi trec deloc ranile de la sani, si de la umblat in bustul gol am racit destul de rau!
Productia de lapte a mai crescut, dar tot chiauna sunt, m-am plictisit sa ma mulg, pe sani mi-au aparut iritatii de la pompa, sanii sunt rosii, dau cu bephanten la greu, dar vad ca tot degeaba...
Alexandru a devenit un mofturici la mancare, se schimba de la o zi la alta! Azi pun si eu mana pe un cantar k lumea, am cumparat doua pana acum, la peste 2 mil. fiecare, nici unul bun. Le-am dat inapoi, evident, cu scandalul de rigoare( nu vroiau sa le primeasca, desi n-aveau nika bun sa-mi dea in schimb!) sa vad daca bebe a luat in greutate, k sa ma linistesc si eu.

Lu, as merge si eu o data cu tine la G. Alexandrescu, la ce ora crezi ca ar fi bine??? Deja urasc spitalul ala, e primul drum pe care l-a facut bebele meu de la Giulesti...

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Luc2, tu vroiai poze la semnatura, iti faci un album pe yahoo sau altundeva, copiezi adresa respectiva ( din campul adress, cea cu http)la profilul tau, la semnatura, cu url. Daca nu stii cum, scrie-mi pe PM si-ti spun exact.

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput