Nasterea la ELIAS

Nasterea la ELIAS | Autor: madic

Link direct la acest mesaj

Desi sunt membru nou, va urmaresc discutiile inca inainte de a fi insarcinata si am nevoie de ajutorul vostru.
Stiu ca s-a mai discutat subiectul acesta, dar ultimele raspunsuri sunt destul de vechi si as dori sa aflu ceva vesti mai proaspete.
Eu urmeaza sa nasc la sfarsitul lui iulie cu Dr. Parvu si voiam sa stiu daca vine sigur sa te asiste la nastere daca esti pacienta lui si care e pozitia lui fata de cezariana (in caz ca este necesara), eventual noutati despre starea spitalului, tarife, etc.
Am sa incerc sa discut si cu el toate acestea, dar de fiecare data timpul pe care mi-l acorda e destul de limitat si n-am putut sa am aceste discutii, deocamdata.
Va multumesc si astept vesti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Bine ai venit pe forum Madic. Iti doresc o sarcina usoara si fara probleme.

Si eu voi naste cu dr. Parvu, cam prin 25 iulie - sotul meu zice ca sint cam optimista si ca bebe ar puta sa vina la inceputul lui iulie.

O colega a nascut tot cu Parvu acum doi ani. Cind a simtit ca a venit momentul sa nasca s-a dus la spital ( dimineata devreme) si apoi a venit si Parvu si s-a ocupat de ea.

In privinta cezarianei... Nu stiu ce parere ar putea avea. Eu l-am intrebat daca voi putea naste normal, iar el mi-a raspuns ca e cam devreme sa se pronunte acum , dar va face cum e mai bine pentru mine si copil. Eu mi-as dori sa nasc natural.

Despre spital, starea lui , nu stiu ce sa-ti spun deoarece nu am fost inca acolo. Da si tu o cautare pe forum si vei vedea ce mai spun fetele sau poate o sa-ti raspunda vre-o mamica ce a nascut recent.

Cu drag romana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaesn spune:

Eu am nascut cu Parvu pe 2 iulie 2002. Probabil nu va fi nevoie sa vina la spital cand vei naste, pentru ca practic acolo locuieste. A venit la spital intr-o duminica in care era liber si isi ducea baietii la bunici numai pentru a-mi scoate firele (cele 3 fire), operatie care a durat 5 min. si putea fi facuta de catre asistenta sau amanata pentru ziua urmatoare. Cezariana face doar daca e justificata.
Spitalul e curat, dar mobilierul e cam vechi. In rest arata destul de bine. In maternitate peretii sunt roz :-)
Bani te sfatuiesc sa dai la asistente. In fiecare tura e o asistenta si o infirmiera. La nastere am dat 500 mii la asistenta si 50 mii la infirmiera dar tariful nu e fix.
La doctor majoritatea dau intre 2 mil si 100$. Eu i-am dat la externare.
Daca ai ceva de intrebat, fa-ti curaj si intreaba-l, ca isi face timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Va multumesc din suflet pentru raspunsuri, m-am linistit acum.
Si mie mi-a facut o impresie foarte buna Dr. Parvu, de-aia l-am si ales pe el din multii medici care mi-au fost recomandati.
Maternitatea arata destul de bine (ce se vede pe holuri), este curat, nu stiu saloanele pentru copii cum sunt.
Daca am noutati va mai tin la curent.

Romana, nastere usoara si tie, si poate daca bebele meu se grabeste putin, ne intalnim pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Si eu nasc cu Dr. Parvu la sfarsitul lui iulie (30 iulie e termenul) s-ar putea sa ne vedem prin maternitate. Eu inca nu am abordat subiectul nastere cu doctorul, personal nu am vre-o preferintza o sa discut cu el inainte de nastere cand o sa vedem si cum e pozitionat copilul, dar daca va fi nastere naturala ma voi gandi atunci daca sa fac sau nu epidurala.
Tarife nu stiu, dar am auzit ca in maternitate e frumos.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Umflatzel spune:

Buna fetelor,
nota 11 + pt domnul Parvu, el mi-a urmarit si mie sarcina, din pacate nu a fost in Bucuresti de mos Nicolae cand am nascut eu dar a coordonat toata nasterea din telefon deoarece am avut un bebic de 4,9 kg. Mie imi promisese ca nasc cu peridurala iar cand am ajuns la spital doctorul de garda nu vroia sa imi faca peridurala, atunci l-am sunat pe dr.Parvu care imi promisese peridurala care a zis sa astept pana la dilatatia 4, 5 si hotaram atunci. Nu a mai fost nevoie sa astept atat pt ca la al doilea control al d-rului de garda si-a dat seama ca bebitul e ft mare si nu pot naste nici normal asa ca a fost anuntat dr Parvu care m-a sunat si mi-a zis ca mi-l trimite pe profesorul Vladareanu (seful de la sectia gineco Elias) sa imi faca cezariana si ca sa stau linistita ca sunt pe maini poate mai bune ca ale lui.
Spitalul e super, toata lumea e amabila, m-am simtit super cat am stat acolo (am dat si ciubucuri ce e drept dar si daca nu dadeam tot dragute erau asistentel), am stat intr-o rezerva de 2 persoana (asa sunt pt cezariene).
Deci concluzia: dr. Parvu un adevarat (va rog sa ii transmiteti din partea mea pupicuri si ca l-am recomandat cu caldura), si am de gand sa ma duc tot la el pt al doilea bebe.

Va pup,
Ivona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna fetelor...si eu am hotarat sa am un copil si l-am ales ca doctor tot pe dr. Parvu de la Elias si dupa tot ce citesc aici realizez ca am facut cea mai buna alegere...acum intrebarea mea este: pe parcursul sarcinii, la controale cam cat ar fi normal sa ii dau doctorului? precizez ca la prima consultatie (sa vada daca terenul este ok pentru un viitor bebe si ca sa ne cunoastem) dr. Parvu nu a vrut sa primesca absolut nimic...si deasemenea cui ar mai trebui sa dau,cand si cam cat ca totul sa fie in regula la momentul critic...scuzati-mi ignoranta in aceste probleme, dar sunt la primul (viitor) copil si nu ma pricep si pe deasupra si bugetul este limitat si vreau sa pun deoparte daca este nevoie ca sa nu fiu luata prin surprindere...

va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Buna AMAYA. Eu am nascut in22 iunie 2003 un baietel cu dr. Parvu . Acum sint insarcinatat cu al doilea baietel care are DPN pe 25 iunie 2004 si tot cu acelasi doctor vreau sa nasc. Prima nastere a fost foarte usoara, dar asta cred ca a fost un noroc al meu. Am nascut natural , cu epiziotomie, fara nici o epidurala, doar cu perfuziile ce mi le-au pus. Eu cred ca de la mialgin eram asa de ametita de nu am simtit nici o durere la nastere, in afara de contractile de inceput. Mai rau a fost dupa, ca m-a durut taietura de la epiziotomie si uneori ma doare si acum.
Sper sa nasc tot natural ca e mult mai bine asa .

In legatura cu banii pe care vrei sa-i dai nu stiu ce sa-ti spun. Depinde de posibilitatile fiecaruia. Oricum dinsul e un profesionist si nu cred ca se uita la asta. Aduna mai bine ca sa ai pentru momentul cind o sa nasti si dai inainte ca sa fie toata lumea multumita.

Cu drag Romana

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan30 spune:

buna,

a nascut cineva cu doamna dr. mistoi?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Romana, multumesc mult pentru raspuns...sarcina usoara si nastere si mai usoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by dan30

a nascut cineva cu doamna dr. mistoi?

Eu am nascut cu un alt medic, dar pentru urmarirea de sarcina am fost, timp de 9 luni, (si) la d-na dr. Mistoi. Am ramas cu o parere excelenta despre ea, atit ca om (a avut o rabdare ingereasca in a-mi raspunde(/lamuri/indruma) la toate micile-marile mele nelinisti de graviduta) cit si ca profesionist (ma refer la conduita profesionala in general, nu stiu insa cum rezolva situatii de urgenta sau cazuri complicate, ca, din fericire, nu a fost cazul, am avut o sarcina usoara si fara probleme).
Nastere usoara!

Mergi la inceput