Mamici de iulie - august 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Sabana ce sarbatoare e? Invata-ma si pe mine, poate o programez si io atunci, nastem in aceeasi zi
Iubita, zi-mi si mie de pe ce site-uri ai mai comandat tu kestii pentru bebelina, in afara de babycomfort?...sa mai arunc si io un oki de control...
Io am comandat acum la ei un patutz pliant-cosh ca sa avem de rezerva la noi in dormitor, in caz ca nu vrea sa doarma singurel.Dar fiind vineri banuiesc ca mi-l aduc luni, nu?

Cristina +35 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Fetelor am intrat sa va zic ca eu pana pe 25 iunie nu o sa mai am acces nelimitat la net. Va doresc la unele sa tineti bebeii cat mai mult in burtica iar la cele care va doriti sa ii vedeti cat mai repede asa sa fie. Sanatate multa tuturor.
Cristina_ioana cu bona incearca sa intrebi printre cunostiinte, mamici cu bebei mai mari, daca poate sotul tau sa intrebe si el clientele cu care se are mai bine. Cu femeia la curatenie la fel. Sa fie cineva cat de cat stiut si oricum nu te mai enerva ca e o chestie absolut neimportanta. E mai important sa fi tu linistita.
madacristina incearca sa te linistesti putin. Gandeste-te ca acum mai rau ii faci bebe-ului daca esti stresata.Eu iti tin pumnii sa fie totul bine pana la urma.
assa LA MULTI ANI!!! multa santate si un bebe sanatos, voios si norocos.

Mitza 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Cristina_Ioana, nu crezi ca e cam devreme sa te gandesti la bona? . Acum fara gluma, eu am avut mare noroc, cred ca ti-am mai spus ca o stiam pe doamna care sta cu Stefania dinainte, de vreo 3 ani. Asa ar fi cel mai bine, sa alegi pe cineva pe care il stii, mama vreunei prietene, vreo ruda, o persoana pe care sa fi avut ocazia sa o cunosti nu numai la "interviu" cand toate vor sa arate cat mai bine. Cel mai important este sa fie o persoana in care sa ai incredere deplina, sa stii ca are grija de copil, ca ii face mancare buna, ca nu il lasa nesupravegheat in parc, si mai ales sa il iubeasca. Mie mi-ar fi placut sa fie si cineva mai cult care sa stie sa se joace cu copilul si altfel decat numai cu mingea sau sa ii citeasca povesti, dar este tare greu sa gasesti pe cineva sa indeplineasca toate conditiile. Trebuie de asemenea sa stabilesti foarte clar de la inceput care ii sunt responsabilitatile, este mai bine pentru ambele parti, sa nu iti inchipui ca se subintelege ca face si cutare sau cutare. Multa lume apeleaza la agentii, nu e o varianta rea nici asta... A, si inca ceva, care este avantajul bonei fata de bunici. Sa stii ca se poarta cu copilul asa cum ii zici tu si nu asa cum considera ea ca e mai bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Sabana vrei sa nasti o Petruta Alexandra . Sa dea Domnul sa stea acolo cumintica pana cand iti doresti tu a vina pe lume.

Eu daca ar fi sa stiu cand ar urma sa vina bebe exact as sta numai cu emotii si asa am emotii dar macar este un pic altfel. Asa las natural cum a lasat mama natura, cand vrea sa vina bine, si ce-o mai fi apoi om vedea .

Monica si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Kehleyr, saru'mana de info. Pai nu cred ca e prea devreme sa caut bona, ca in prima faza voi sta eu cu bebe si va veni si ea cand si cand, in fct de cum am nevoie si sa o vad si eu "cum se misca", daca o place copilul, etc. Nu stiu cum naiba am avut ghinion numai de femei neserioase pana acum si toate erau gasite prin cunostinte, asta ma omoara cel mai tare. Nu prea stiu care e treaba cu agentiile, dar banuiesc ca ei nu prea isi permit sa traga tzepe, nu?
Muuh, da si mie un pm cu nr tau de tel, ca daca nu mai apari sa stim si noi de tine ca esti ok. Pup fata.

Cristina +35 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristina pe 29 sunt "Sfintii Pavel si Petru". Cristina noilucram la birou cu o agentie de curatenie si era jale. Maturam cu alea de fiecare data. Deci poti lua si tzeapa.
Eu am mai dat aseara niste situri: www.erachicco.ro, mi s-a parut super, am mai comandat si de la quelle, mai intra la reclama sau bebelusultau. da si eu am comandat vinerea trecuta si mi l-au adus marti. Luni m-au sunat si marti au livrat. Si mie imi place mult cosuletul. Sunt tare incantata de el. Mai am de luat masa de infasat, de fapt o ia nasa, i-a luat si cercei tare frumusei. Si acum tre sa mai iau ptr mine pompa san, biberoane, sterilizator, chestii din astea.
Map pe bebe a mea o sa o cheme doar Alexandra, dar vreau eu sa se nasca atunci. Am un fix daca mi se poate naste copilul de sarbatoare de ce nu, cred eu ca va avea noroc in viata si va fi mereu protejata.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

ma scot din sarite astia trei ursuleti

Mergi la inceput

Apelez si eu la mamicile cu bebe 2, care ati facut cezariana. Cat de grea a fost refacerea. Cele care ati facut anestezie totala a fost nasol? Si cum e cu sonda aia? Ma streseaza groaznic. E dureros?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

ASSA:LA MULTI MULTI ANI FERICITI!!!sA FII IUBITA, SANATOASA SI FERICITA TU IMPREUNA CU BEBECUL TAU SI CU TOTI CEI DRAGI!
maDAcRISTINA:Fii tare stiu ca suna banal dar altceva ce pot sa-ti spun....probabil ca nu e nimic grav dar in situatia in care suntem noi e normal sa ne alarmam sa ne facem griji, sa fim paranoice...si mie mi se-ntampla tot timpul...DAr sa vezi ca pana la urma nu e nimic grav si o sa se rezolve de la sine.
Eu nu stiu ce sa fac... sa ma bucur sau sa fiu ingrijorata pt.ca in VALCEA nu exista asa un ecograf performant si nici asa Profesionisti ca HErgelegiu Ca sa vada niste chestii la eco!!!Voi ce ziceti...
De fapt am o prietena de aceeasi varsta cu mine(34)catre a fost toata sarcina f.linistiia, n-a stiut ea prea multe despre sarcina, nici n-a stat pe internet nici n-a mai vorbit cu cineva sau alte informatiii...si pt.asta n-a fost stresata deloc!!!!N-a stiut mare lucru si cred ca e mai bine....Oricum tot cum vrea Dumnezeu e....Degeaba stii, afli te informezi....MAi nu stii nimic decat sa te stresezi!!!ASA CA TE ROG NU TE MAI STRESA O SA FIE TOTUL BINE!!!!!pROMIT!
sABAnA;fELICITARI PT.DATA CEZARIENEI....DEacord cu tine!!!
CRistina_ioanaSubcriu ca deobicei!!Fii cuminte nu te mai enerva!!PT.cine o faci??Ai un bebe care vine...vine...calca totul in picioare...DECI?!
VA pupici!!

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Kehleyr, mercic pentru informatie, stiu io ca trebuie sa-l fac dar nu strica sa-mi mai aduca cineva aminte. Miruna parca spunea ca ei il face oricum in spital cand se interneaza. Am inteles ca e posibil sa nu ai streptococul la 36 saptamani dar sa il ai la 40 ? Poate mi-l face si mie in spital, chiar inainte de nastere. Da, eu sunt , nici n-am discutat despre nastere cu dr. dar varianta mea la ora asta e ca nasc natural cu epidurala.... va spun joia viitoare care e varianta dr....

Cristina_Ioana , pentru cine m-am starduit eu sa fac listutza actualizata cu numele si numerele de telefon ? Vezi ca gasesti pe contul comun un *.xls cu numerele de telefon, e si al Mirunei(Muuh).

Miky 36 + si bebe
Albume : Burtici 18 martie15 aprilie 6 mai

Mergi la inceput