Mamici de iulie - august 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Cu un mare nod in gat incerc cu greu sa-mi controlez lacrimile. Abia am reusit sa mai citesc din urma si aveam o stare de bine ...pana la vestea 'cea rea'...Acum sunt socata...parca e vorba de cineva din familia mea...
Ii doresc Cristinei_ana puterea si rabdarea imensa de care are nevoie sa treaca peste ceea ce i s-a intamplat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Tocmai citeam ce-ati mai scris de ieri pana azi, si in timp ce citeam ma gandeam ce mesaj sa-i transmit andreei (careia ii doresc nastere usoara si un bb sanatos).

Gandurile mi s-au intrerupt dupa ce am ce am citit mesajul de la miky. inca nu-mi vine sa cred.desi mai demult spunea ca nu este foarte puternica, a dat dovada de multa tarie, ca sa poata sa ne transmita veste trista si totodata sa ne incurajeze.

si eu as vrea sa o incurajez sa aibe puterea sa treaca cu bine peste acest moment si ma voi ruga pentru ea si pentru ingerasul ei.

Consi si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

De o ora de cind am citit mesajul lui Miki nu-mi gasesc locul.Nu pot sa cred ca se poate intimpla si asa ceva...si totusi....!!!
Ii doresc Cristinei putere sa treaca peste aceasta mare pierdere.Sintem alaturi de tine!!!
Gabi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Doamne, mi se pare incredibil!!! Am citit de vreun sfert de ora ce s-a intamplat si abia acum reusesc sa scriu ceva. Am simtit ca lesin. DE CE??? DE CE??? De ce a trebuit sa se intample asta? De ce sunt atatea cazuri? Nu imi vine sa cred! Ce se intampla cu noi? Si de ce Cristinei? Ce a facut ea ca sa merite asa ceva? Ma doare sufletul si in acelasi timp sunt revoltata! De incompetenta medicilor (cine i-a facut ecografia aia, Radoi sau cine o fi fost, ar fi trebuit SA VADA!!!) si in acelasi timp de neputinta noastra in fata nedreptatilor si cruzimilor vietii! Stiu ca suna melodramatic, dar in momente din astea ma tot intreb unde se uita Dumnezeu...
Ma rog si eu pentru Cristinik sa isi revina cat mai repede (si fizic, si psihic), desi sunt destul de sceptica in momentul asta ca rugaciunile mele ajung undeva. Sa ma ierte fetele care sunt foarte credincioase. De obicei gandesc ca Dumnezeu exista, dar acum cred ca uneori are alte treburi.

luiza 35+ si mic si iubit
ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Sunt o mamica putin mai "mica" decat voi, dar alaturi de voi in ingrozitoarea incercare prin care trece acum Cristina_Ana....si voi toate...!
pentru bb mic care e deja ingeras si pentru Cristina- sa-i dea Dumnezeu putere sa treaca peste aceasta drama si sa devina mamica cat mai repede!

Pupici!

Ioana(25+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eu am intrat la voi...sperand sa mai gasesc vreun bebe mic nou-nascut...nu mi-am imaginat ca am sa dau peste cu totul altceva.

Cristinei ii doresc sa treaca cat mai repede peste acest necaz si sa-i dea Dzeu cat mai curand ocazia de a fi mamica. Iar bebelusului ei...sa-si vegheze mamica din ceruri.

Si voua fetelor...fiti optimiste cu bebeii vostri. Nu va mai stresati ca din stres se intampla multe nenorociri.
Sarcini si nasteri usoare si multa, multa, multa sanatate.

Inni 28 (mamica de sept-oct)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

emilia 32+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

quote:
Originally posted by Sabana

Cristina ai un fix cu manichiura si pedichiura. Tara arde si baba se piaptana

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Nu pot sa iti explic de ce, dar la mine dintotdeauna chestiile astea au avut mare impact asupra psihicului.

Cristina_Ioana, scuze, scuze, dar chiar n-am vrut sa-ti fac in ciuda. Si mie imi place sa merg la salon. M-am epilat si pe miini azi. Dar poate gasesti pe cineva sa vina acasa sa-ti faca manichiura si pedichiura. Eu asa faceam cind eram cu bebele acasa. Si cred ca si dupa nastere o sa-mi gasesc pe cineva sa vina acasa sa ma aduca in regula. Atunci chiar nu te poti rupe de la bebe pentru atita timp.

Nati si minunea din burtic 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

quote:
Originally posted by pumpkin

Dragele mele, am o veste foarte trista. Am primit un telefon de la draga noastra Cristina_Ana...Bebelusului Cristinei_Ana i s-a oprit inimioara in burtica mamicii lui. Cristina-Ana este la ora aceasta in spital, cu perfuzii, i se provoaca nasterea. Nu i se face cezariana pentru ca recuperarea sa fie mai rapida si sa poata incerca din nou sa intre intr-o alta odisse... Va rog sa nu o sunati, a promis ca o sa intre ea pe forum imediat ce o sa simta in stare. M-a sunat pe mine pentru ca nu stia daca sa va spuna sau nu... Eu sunt socata si ma doare inima, Cristina_Ana era in stare de soc, cred ca nici sa plaga nu poate acum...incerca sa ma linisteasca pe mine si sa nu ma sperie...de-abia am avut cuvinte sa-i spun cat de rau imi pare. Ma gandesc la ea sa primeasca curaj si taria de a trece cu bine peste perioada urmatoare...

Doamne, Sfinte!!! Abia acum am citit. Sunt in stare de soc. De oare Doamne se intimpla asa lucruri? Nu-mi vine sa cred! Ii doresc multa putere Cristinei. Stiu prin ce trece. Ma retrag, nu mai am cuvinte...

Nati si minunea din burtic 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

imi pare rau de Cristina_Ana...prin ce incercare grea trebuie sa treaca...

eu am intrat sa va dau vestea buna despre andreea (amiss_zip)

"Am nascut o fetita de 3030 gr, agpar 10 la ora 21:00. Suntem bine amandoua. Sunt super obosita :) mi se inchid ochii de somn :)"

felicitari draga mea Andreea! Sa va bucurati de Petra cea frumoasa si sanatoasa!!!!!!!!!!!!!

pupici multi!

Mergi la inceput