Mamici de iulie - august 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 16
Sabana spune:
Ma gandeam eu asa in timp ce spalam vasele, daca bebe se spala pe cap. Si daca da, apoi cu ce se usuca? Banuiesc ca nu are voie cu uscator de par. Si nici nu am vazut asa ceva ptr bebei.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
Amabella spune:
quote:
Originally posted by Sabana
Ma gandeam eu asa in timp ce spalam vasele, daca bebe se spala pe cap. Si daca da, apoi cu ce se usuca? Banuiesc ca nu are voie cu uscator de par. Si nici nu am vazut asa ceva ptr bebei.
Sabina +Alexandra + tata Silviu
Sabana, din cate am observat eu, majoritatea bebilor nu prea au par si le creste pe la cateva luni, poate chiar 1 an. Adica chiar daca se nasc cu par, le cade repede. Dar am vazut mamici care le faceau baie la puiutzii lor care aveau ceva par, si ii stergeau bine pe capshor cu prosopul si pana ii curatau prin multele locuri pe unde trebuie curatati, cred ca se uscau la par. Apoi le puneau o caciulitza.
luiza
34+ si
mic si iubit ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
mamanati spune:
Sabana, e asa cum zice Amabella. Bebeii practic n-au par pe cap, iar daca au e firul foarte subtire, si trebuie doar sa-l stergi bine cu prosopul si se usuca singur.
Alisaa, citisem intr-o revista ca insarcinatele dorm mai rau noaptea in ultimele saptamini pentru ca e o reactie a organismului de a se adapta la noptile albe dupa nastere, nu stiu daca e asa dar nici eu nu prea puteam dormi noaptea in ultima luna de sarcina anul trecut. Acum, parca inca nu ma afecteza, dar mai am timp.
Nati si minunea din burtic 31+
mamanati spune:
Fetelor, vroiam sa va intreb: voi intrati pe chat la odisee? Si daca da cam pe la ce ora? Ca eu de cite ori intru seara nu e nimeni.
motzata spune:
Fetelor nu stiu ce sa ma fac mi s-au umflat amigdalitele stie cineva ce-as putea sa iau 
am ampicilina,coldrex pliculete,voseptol,mucosolvan sirop,biseptrim.Va rog ajutati-ma.
motzata
Cristina_Ioana spune:
Pup fetele harnicutzele 
Saru'mana mult pentru urarile voastre, i-am transmis si sotului si va multumeste si el 

Ziua de ieri a trecut chiar repede, cu prieteni in vizita. A venit si soacra care m-a mai facut putin cu nervii, dar noroc ca n-a stat mult 

cu dedicatie pt ea.
Marti ma duc la dr si o sa il iau cu binisoru' sa vedem daca mai stau in pat sau nu, ca efectiv nu cred ca mai rezist mult
Simt ca o comit, macar sa ies si eu o ora la masa undeva, sau la manichiura/pedichiura (am si eu un fix pe lumea asta
) Parul il rezolv azi ca ma vopseste sotul acasa...
Si acum hai sa va bombardez cu intrebari: 
1. MATERNA/ELEVIT se iau numai pana nastem sau si cat alaptam dupa?...io as cam renunta la el ca mi se termina cutia, as mai avea 1-2 sapt pana nasc si imi face si pofta de mancare ca de lup
2. SCOICA este ok pt coloana bebelusului? Pe ea scrie 0-6luni (0-13kg) dar niste amici mi-au bagat un ghimpe, cum ca e usor curbata si cand o montezi pe carutz bebe nu sta lungit, ci putin ridicat, deci nu ar avea coloana dreapta...dar ma gandesc ca astia au facut si ei teste inainte sa scoata pe piata scoicile si scaunele de masina, nu?
Cristina +36 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
map spune:
'neata fetelor,
am scris si mai inainte un mesaj dar nu stiu ca o perioada se pare ca nu a mers site-ul.
Am venit sa va urez si eu o zi faina, la noi este soare si bine si am vazut ca vine si in Ro vremea asta buna de la noi ![]()
Cristina_Ioana si eu cred ca sunt testate toate minunile astea pentru copii. Dar ce numiti voi scoica ca eu nu ma dumiresc, cosutelul de masina sau care din ele?
Monica si
30+
mamanati spune:
Neata fetelor,
In loc sa ma apuc de invatat ca am examen mi-am facut pentru azi program: piscina, dupa - merg la coafor , si imi fac si manichiura si pedichiura.
Cristina Ioana, ti-am vazut pozele. Arati super! Si ai o coafura de milioane!
Si scoica noastra e pentru 0-6 luni si imi pare si mie ca sta bebe mai mult asezat decit culcat. Dar scoica noastra e doar pentru masina nu si pentru carucior. In carut bebe v-a sta orizontal.
Vitamine stiu ca se iau si dupa nastere, daca alaptezi. Ca bebe atunci ca si in burtic iti ia vitaminele din laptic.
mamanati spune:
Da, map, scoica e scaunelul de masina pentru bebei mici dar se poarta si la unele carucioare (ma refer la caruciarele 2/3 in 1)
Cristina_Ioana spune:
Mamanati, imi faci in ciuda, ha?????
O sa ma fac ca nu am citit partea cu coaforul, manichiura si piscina fin'ca ai fost dragutza si mi-ai raspuns la intrebari ![]()
Scoica mea se poate lua in mana, pune pe carutz si ca scaun de masina. Dar si la carutz si in masina, are o pozitie usor curbata, e mult spus ca sta in fund pt ca nu sta in fund...nu stiu ce sa fac, adica sa ii iau si landou si sa nu folosesc scoica decat dupa 3 luni?
Map, te-a lamurit Mamanati cu scoica? 
Cristina +36 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos