Formula
Raspunsuri - Pagina 2
Tia spune:
Nu schimba Milumil cu Bebelac, Milumil este produs premium, dar din Bebelac poti sa faci branzica
aurelia1278 spune:
Asa ma gandeam si eu, sa folosesti Bebelacul pentru altceva, branzica sau gris cu lapte, sau altceva la care adaugi lapte.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
J G spune:
Acum m-am bulversat. Cred ca totusi o sa raman la "Minunil" si o sa fac branzica din Bebelac. Nu stiu de ce, dar nu am incredere in Bebelac.
Ca tot veni vorba... cum fac branzica? Ca stiu ca se pune Ca Lactic in laptele care fierbe, ori laptele praf se dizolva in apa la 50 grade C. Il pun in apa la 100 grade?
J si Carla (05.02.2006)
J G spune:
Claujro, cu placere! Vad ca stam si relativ aproape. Cand vin in Buc (ca acum sunt la mama la Ploiesti, deh...) iti dau un PM sa ne vedem. Ca doar n-o sa fac branzica din atatea cutii.
J si Carla (05.02.2006)
claujro spune:
quote:
Originally posted by J G
Claujro, cu placere! Vad ca stam si relativ aproape. Cand vin in Buc (ca acum sunt la mama la Ploiesti, deh...) iti dau un PM sa ne vedem. Ca doar n-o sa fac branzica din atatea cutii.
J si Carla (05.02.2006)
Wooow! Multumesc!
mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei
Aldebaran spune:
Am si eu o intrebare: Ce firma produce Bebelac? Ca aici am gasit lapte la cutii care se numeste Noulac si este produs de firma NouNou, o fi acelasi?
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze
filmulete
ellej spune:
Noua Bebelacul ne-a convenit de minune, dar se poate face si branzica din el.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
Briantis spune:
quote:
Originally posted by daniella4
Nu am auzit de vreun copil care sa faca alergie de la Bebelac.
Daniella, mama lu' Alexis
Daniela ,o sa-ti spun eu ca ,copilul meu a facut alergie la Bebelac .In schimb nepoata-mea l-a mancat fara probleme .
Mama lui Andreiutzu
RalucaCostiurin spune:
Buna,
Si eu sunt de parere sa tii Bebelacul pentru branzica de vaci.
Diferente sunt intre formule, mai ales la dozarea proteinelor, vitaminelor etc.
Si nu zice vorba mare, cum ca ce sa faci cu un box de Bebelac, ca acus-acus creste si sa vezi consum de Bebelac, ca branzica de vaci ii vei da zilnic. Noua ne ajunge acum maxim 2 saptamani cutia.
Branzica de vaci poti s-o faci si cu lamaie - si mie mi se pare mai bine asa decat cu Ca lactic, daca bebe face si tratament cu Ca.
Eu asa fac acum branzica de vaci: intr-un ibric pun lapte facut din 180ml apa si 7-8 masuri bebelac (deci mai concentrat decat daca l-ar bea), il pun pe foc. Cand da in clocot, adaug o lingurita de suc de lamaie si amestec continuu, il mai pun de 2-3 ori pe foc amestecand si pe urma strecor (in strecuratoare cu tifon) si gata gramajoara! Cu totul imi ia maxim 10 minute si branzica e ff buna. I-o servesc dimineata, in amestec cu mere sau piersici pasate la blender. Papa Radu de nu are aer.
Succes.
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
Tia spune:
quote:
Originally posted by J G
Acum m-am bulversat. Cred ca totusi o sa raman la "Minunil" si o sa fac branzica din Bebelac. Nu stiu de ce, dar nu am incredere in Bebelac.
Ca tot veni vorba... cum fac branzica? Ca stiu ca se pune Ca Lactic in laptele care fierbe, ori laptele praf se dizolva in apa la 50 grade C. Il pun in apa la 100 grade?
J si Carla (05.02.2006)
Faci laptele ca pentru biberon si pui o linguritza de lamaie la ~100ml de lapte, dar sa fie fierbinte laptele. Il lasi sa stea putin (in mod normal se taie imediat), apoi il strecori. Asta e tot!