Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 4
Bombonicaaaa spune:
Ana
fa-ti mila si de o amarata
si trimite-mi si mie reteta aia poate ma apuca si pe mine harnicia azi ...bezea 
Oana
de
Iustiana Noemy si
Jasmine Neidyn
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
silvi_2005 spune:
Am tot trans cu achiul l ce ati scris dar nici vorba sa apuc sa va raspund, cat a dormit prichindeleul, am stat si am citit de pe calc ca daca tastez, chiar si in soapta
, ma aude si se trezeste, cred ca doarme superficial din cauza dintisorilor. Va multumesc inca o data pentru urarile de bine adresata dintucului nostru, va dorim dinti multi si fara dureri de gingii pentru bebei si de cap pentru mamici!
Alain a mai trocalit un trening, acum la trezire...i-am dat putin suc, unul la murdarit la pranz...cand a stranutat de trei ori cu o gura plina de supa-crema. Azi am bagat in supica si un pic de dovlecel, a mancat 100 ml de supa-crema si 200 de lapte, e bine si asa, zilel trecuta papa mai mult lapte dara cum nu e in apele lui.
Moni dar vad ca Dia pap, nu gluma, pupicei la mancacioasa.
Fetelor ce va venit cu poveste animalelor care invadeaza casele ..ca m-ati bagat in sperieti, noroc ac stau la 8 si aici nu prea pot ajunge asa usor...![]()
Andiaroro, stiu ce e plin de rezidenti romani in franta, jean are o groaza de colegi acolo si sunt cu totii multumiti, daca merge el in franta venim si noi si te vizitam si pe tine...si pe alexandre.![]()
poze
Bee spune:
Moni, dar clar Dia e o mancacioasa. Cand am vazut si eu azi 2 castroane goale, fara proteste, era sa mor de emotie. Am intrat si noi in randul lumii civilizate.Pana la mici si bere mai e doar un pas. Tu lasi si fructele 2-3 ore in castron/ Ca se oxideaza si arata urat. Pe mine cu fructele ma mai fenteaza, ca nu vrea mereu, mai ales daca simte marul.
Bombonicaaaa spune:
Moni te-ai inverizit?
De nervi cumva ?
Oana
de
Iustiana Noemy si
Jasmine Neidyn
INGERASII MEI
monica70 spune:
Mai am fost sa vad de odrasla si acu doarmem,deci trec la bucatarie fac niste chiftelute cu piure de cartofi si cu sos de rosii.Ca azi am halit doar o farfurie de supa de mazare cu galuste la capitolul mancare.Ca piscoturile,ceaiul,cafeaua,una buc.100g de cico si smochinele nu se pun.Si imi ghioraie matzele,da mi-e o leneeeeeeee ... N-am ce face tre sa ma apuc de gatit,in 20 e minute am si halit-o.Mai mult dureaza pana fierb cartofii.
BEE si eu iti plang de mila,ca vad cum e ... si asta in conditiile in care e Ghita la spalat de vase si alte cele 
Acu ma suna de la birou
Ce dracu vor???
Dar n-am raspuns 
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
silvi_2005 spune:
Am tot vrut sa va intreb , voi cu ce spalati ainutele bebeilor.Eu folosesc dermalin Beby dar nu mai face fata la pete.Sory pentru greselile de ortografie dar Alain e la mine in brate si nu=re stare.Daca nu ma uit la el sau nu ma joc cu el moraie, daca sunt cu 3l..nu mai are nici o durere..
poze
Bombonicaaaa spune:
Eu spal cu Tide, nu am avut nici o problema si scoate bine petele...
Oana
de
Iustiana Noemy si
Jasmine Neidyn
INGERASII MEI
anasebe spune:
Silvi Eu i-am spalat hainutele lui Tibi, de cand s-a nascut, cu Ariel si nu a mai fost nici o problema. Sorry, mie mi se pare exagerata ideea cu detergent pt. bebelusi, lasa-i bre sa se obisnuiasca.... Dar eu sunt destul de nonconformista. Eu nici nu-i calcam hainutele la inceput ca o luam razna. Acum i le calc pentru ca sunt intr-adevar sifonate, dar nu ca sa le dezinfectez.
Breee, azi a fost doar o miniintalnire, intre Nico si mine, am papat o superprajiturica si m-a ajutat Nico intr-o problema. Cu Denisa am vorbit ieri si a ramas ca ne vedem joia viitoare.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
Bee spune:
Silvi, eu folosesc Ariel obisnuit. Si il ajut cu Venish acum, ca altfel........ nu merge.
Bee spune:
AnaS ati mancat si pt mine sper. Sau macar v-ati gandit la astea haituite de diete! Si joia viitoare plizzzzz, o ora rezonabila, un 11.30 ceva, ca vin oriunde. Eu continui cu kineto si sa ies cu bebe si mashina in trafic de 2 ori intr-o zi........e nashpa.