Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Ana fa-ti mila si de o amarata si trimite-mi si mie reteta aia poate ma apuca si pe mine harnicia azi ...bezea

Oana de Iustiana Noemy si Jasmine Neidyn
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am tot trans cu achiul l ce ati scris dar nici vorba sa apuc sa va raspund, cat a dormit prichindeleul, am stat si am citit de pe calc ca daca tastez, chiar si in soapta, ma aude si se trezeste, cred ca doarme superficial din cauza dintisorilor. Va multumesc inca o data pentru urarile de bine adresata dintucului nostru, va dorim dinti multi si fara dureri de gingii pentru bebei si de cap pentru mamici!
Alain a mai trocalit un trening, acum la trezire...i-am dat putin suc, unul la murdarit la pranz...cand a stranutat de trei ori cu o gura plina de supa-crema. Azi am bagat in supica si un pic de dovlecel, a mancat 100 ml de supa-crema si 200 de lapte, e bine si asa, zilel trecuta papa mai mult lapte dara cum nu e in apele lui.
Moni dar vad ca Dia pap, nu gluma, pupicei la mancacioasa.
Fetelor ce va venit cu poveste animalelor care invadeaza casele ..ca m-ati bagat in sperieti, noroc ac stau la 8 si aici nu prea pot ajunge asa usor...
Andiaroro, stiu ce e plin de rezidenti romani in franta, jean are o groaza de colegi acolo si sunt cu totii multumiti, daca merge el in franta venim si noi si te vizitam si pe tine...si pe alexandre.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, dar clar Dia e o mancacioasa. Cand am vazut si eu azi 2 castroane goale, fara proteste, era sa mor de emotie. Am intrat si noi in randul lumii civilizate.Pana la mici si bere mai e doar un pas. Tu lasi si fructele 2-3 ore in castron/ Ca se oxideaza si arata urat. Pe mine cu fructele ma mai fenteaza, ca nu vrea mereu, mai ales daca simte marul.

Mergi la inceput

Moni te-ai inverizit? De nervi cumva ?

INGERASII MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai am fost sa vad de odrasla si acu doarmem,deci trec la bucatarie fac niste chiftelute cu piure de cartofi si cu sos de rosii.Ca azi am halit doar o farfurie de supa de mazare cu galuste la capitolul mancare.Ca piscoturile,ceaiul,cafeaua,una buc.100g de cico si smochinele nu se pun.Si imi ghioraie matzele,da mi-e o leneeeeeeee ... N-am ce face tre sa ma apuc de gatit,in 20 e minute am si halit-o.Mai mult dureaza pana fierb cartofii.
BEE si eu iti plang de mila,ca vad cum e ... si asta in conditiile in care e Ghita la spalat de vase si alte cele
Acu ma suna de la birou Ce dracu vor???
Dar n-am raspuns

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am tot vrut sa va intreb , voi cu ce spalati ainutele bebeilor.Eu folosesc dermalin Beby dar nu mai face fata la pete.Sory pentru greselile de ortografie dar Alain e la mine in brate si nu=re stare.Daca nu ma uit la el sau nu ma joc cu el moraie, daca sunt cu 3l..nu mai are nici o durere..

poze

Mergi la inceput

Eu spal cu Tide, nu am avut nici o problema si scoate bine petele...

INGERASII MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Silvi Eu i-am spalat hainutele lui Tibi, de cand s-a nascut, cu Ariel si nu a mai fost nici o problema. Sorry, mie mi se pare exagerata ideea cu detergent pt. bebelusi, lasa-i bre sa se obisnuiasca.... Dar eu sunt destul de nonconformista. Eu nici nu-i calcam hainutele la inceput ca o luam razna. Acum i le calc pentru ca sunt intr-adevar sifonate, dar nu ca sa le dezinfectez.

Breee, azi a fost doar o miniintalnire, intre Nico si mine, am papat o superprajiturica si m-a ajutat Nico intr-o problema. Cu Denisa am vorbit ieri si a ramas ca ne vedem joia viitoare.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Silvi, eu folosesc Ariel obisnuit. Si il ajut cu Venish acum, ca altfel........ nu merge.

Mergi la inceput

AnaS ati mancat si pt mine sper. Sau macar v-ati gandit la astea haituite de diete! Si joia viitoare plizzzzz, o ora rezonabila, un 11.30 ceva, ca vin oriunde. Eu continui cu kineto si sa ies cu bebe si mashina in trafic de 2 ori intr-o zi........e nashpa.

Mergi la inceput